KURTLARXÖLÜMSÜZÜN KİŞİLİKSİZLİĞİ
- mikailcan2008
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
KURTLARXÖLÜMSÜZÜN KİŞİLİKSİZLİĞİ
Karizma vermeye giderken kurtlarx loncasının adamı olan Kurtlarxölümsüz ilk mısır çarsısının onude daldı sesımı cıkarmadım 2 sefr de kasanın ılersınde daldı ıste kanıt Murat kanka adamlara ögretememişsin kp alıp verırken dalınmamasını

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KURTLARXÖLÜMSÜZÜN KİŞİLİKSİZLİĞİ
Resim görünmüyo ama konu açmanı gerektiricek ne var halen anlamaış diğilim....

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
üyelerimiz hakkındaki şikayetlerinizi yaparken lonca msn nise , sitesine yada sayfasına yapın burda konu açmak hem forumu kirletir hemde kişiler arası tartışmaların doğmasına sebep olabilir
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- mikailcan2008
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
resım gorunmuyormuKurtlarxjunior yazdı:Resim görünmüyo ama konu açmanı gerektiricek ne var halen anlamaış diğilim....
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
mikailcan2008 yazdı:resım gorunmuyormuKurtlarxjunior yazdı:Resim görünmüyo ama konu açmanı gerektiricek ne var halen anlamaış diğilim....yapma allahın askına bu zamana kadar kurtx loncası ıl hıc bır alıp veremedıgım oldumu lonca uyerlerıne canım feda ama bu arjkadasın yaptıgı tam bır kısılıksız özelıne de yazdım kp verıyom dıye yıldız olmus ama gozu doymamıs ıstyese karızmayı vermezsem serefsızım bole yapılınca ınan cok zoruma gıdıyor adam akıllı 3 lonca var ıclerınde bırde sız varsınız bozmayın kendınızı lutfn
Resim bende görünmüyo malesef....

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Mikail kardeşim madem seviyorsun loncayı böyle bir konu açmanın ve bastırarak Kurtlarx loncası demeni anlamadım.... Kaldı ki resimi Kurt loncası msn adresine göndersen emin ol murat abi gerekeni yapardı ve böylelikle de düşmanlarımızı sevindirmemiş olurdun... Beni yanlış anlama lakin Börteçine ile ilgili bir şey olsa burdan görsem emin ol ne kardeşliğimiz kalır nede arkadaşlığımız...
İyi Forumlar Dilerim
İyi Forumlar Dilerim
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Mikail böyle bir duruma maruz kaldınsa ben gerekeni elbette yaparım buna oyundada söylesen uyarırdım yada usulüne göre lonca msn adresinede -posta atsan gerekeni yapardım forumda konu açman çok yanlış bizi sevende var sevmeyende bunu burada dile getirmen hiç hoş olmamış ama sağlık olsun napalım kURTLARXÖLÜMSÜZ'Ü UYARIRIM BEN TEKRAR ETMEZ SENDE BİR DAHDA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRSAN BANA YADA LONCA YÖNETİMİNDEN BİRİNE İLETMEN YETERLİ ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...