İlk oyuncu;
yeraltı yeni gelmiş kimse görevlere,bölgeye hakim değil.Kimisi bombacı cinlerden ölmekte olup daha ileriye gidemezken,domuza gelmeden ilk sola döndüğünüzde ,uzun ince uçurum yollardan ilerleriz.Sol tarafta büyük bir kapı var ama etkileşime giremiyoruz.Günler,aylar geçiyor Eminönü sunucusunda bir kişi meran şehrinde ve oranın görsellerini paylaşıyor,evet soru bu arkadaş kimdir,oyundaki nicki
Meran Şehrine Giren
Re: Meran Şehrine Giren
Ilk giren diye bir sey olmadi aslinda zaten anahtari bulduk ettik derken bildigin soyle bi 20 kisi aynanda girdik.
Cunku o zamanlar yaratik sayisi daha fazla oldugu halde biz yaratiklari degil yaratiklar bizi paylasiyordu.
Cunku 1 yaratiga 3 oyuncu dusuyordu
Kendini merana atan zaten ölmemek icin herseyi yapiyordu.
Cunku o zamanlar yaratik sayisi daha fazla oldugu halde biz yaratiklari degil yaratiklar bizi paylasiyordu.
Cunku 1 yaratiga 3 oyuncu dusuyordu
Kendini merana atan zaten ölmemek icin herseyi yapiyordu.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
-
- FareAdam Düşmanı
Mühürlü kapının altındaki köprüye tıklanıyordu ( adım atmak için)
Oradan çok beklentim olmuştu.
Oradan 1-0
Ve şimdi de komiser başhekimlik karşısındaki kapıdan beklentim var. İnşallah 1-1 olur
Oradan çok beklentim olmuştu.
Oradan 1-0
Ve şimdi de komiser başhekimlik karşısındaki kapıdan beklentim var. İnşallah 1-1 olur
Ne günlerdi be,meran şehrini gidene kadar kaç kere ölüyordum
.
Ejder Asamı üretim Buz hasarım ile gitmeye çalıştığım zamanları hatırlıyorum da cidden sırf Meran'a gitmek için 49 lvl çar kasıp ejder asa üretmeyi düşündüm bi an. Acaba yapsam mı ?