Ceza bildirim şekli ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ceza bildirim şekli ?

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Önceden Ceza bildirim şekli çekilen resmi göndererek oldu şimdi oyun içine döndü ama oyun içindeki şikayetler ile neredeyse 1 haftadir ilgilenilmiyor ... Acaba neden ?? Hem klanda hem bölgede aynı kişilerden 1 haftadir küfür yiyoruz acaba ne zaman dr denilecek ?

.../ikvdestek. 'e bildirin diyorsunuz orada öneri ceza itirazi vs. şeyler var ? resmi nereye ekleyipte yolucaz ? eski sistem daha mi iyiydi düşündürüyor... Plusu olanda olmayanda bölgeden veya özelden 1 hafta sürekli küfür edebiliyor. Yasak Listeleride yetersiz artık.... 2 günlük ceza caydırıcı... biraz daha hassas olursaniz seviniriz...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
IIDoLcEgAbBaNaII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ceza bildirim şekli ?

Mesaj gönderen IIDoLcEgAbBaNaII »

Merhaba,
Resim çekip yollamana gerek yok oyun içindeki şikayet butonunu kullanırsan zaten ikv desteğe gerekli olan tüm bilgiler sistem tarafından aktarılıyor sen şikayet et ilk 3 gun ceza alır eğer akıllanmazsa ceza katlanarak sürer..Umarım anlatabilmişimdir..

İyi Eğlenceler..
Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım…
Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

Resim
Kullanıcı avatarı
Fearless
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearless »

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam

Kuz€yxprendol

Resim
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

IIDoLcEgAbBaNaII yazdı:Merhaba,
Resim çekip yollamana gerek yok oyun içindeki şikayet butonunu kullanırsan zaten ikv desteğe gerekli olan tüm bilgiler sistem tarafından aktarılıyor sen şikayet et ilk 3 gun ceza alır eğer akıllanmazsa ceza katlanarak sürer..Umarım anlatabilmişimdir..

İyi Eğlenceler..
iyi güzel anlattında benim demek istedigimi sen anlamadın :)

Şikayetlerle ilgilenen bir çok arkadasım var ama son 1 hafta neredeyse hiç cezalara bakılmıyor... İşlerinden dolayı ilk 3 gün bakamamıslardır dedim ama bölge ve klandaki rezalet 3 günün üstüne bi 3 gün daha arti 1 de gün aldı... biz hergün küfür yemek zorundamıyız ? Şikayet sistemi geçici bi çözüm kalıcı bi çözüm sunulmalı... Plusu olan kişilerde çok güzel hakaret edebiliyor ... Sanırsam plusa bi çözüm getirilmeli bu böyle devam ederse çok başımız ağrır...

Resim mevzusunuda madem şikayet ile ilgilenilmiyor o zaman resimleri gönderelim ama ikvdestekde öyle bişey mevcut değil... YENİLER eskileri aratiyor....

Acaba bu gidişe kim dur diyecek ? Başkalarının insiyafitine bırakırsanız avuç yalamaktan başka bişey elde edemezsiniz. İnsan 7 sinde ne ise 70 de odur... :evil:
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Fearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.

Lütfen şu saçma mesaj kasma şeyini bırak..yok bilmem kaçgün kaldı yok şunu yapmayın.sanane kardeşim yaparsa yapar kapa çeneni artık.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

turkoxHAMSTER yazdı:
Fearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.

Lütfen şu saçma mesaj kasma şeyini bırak..yok bilmem kaçgün kaldı yok şunu yapmayın.sanane kardeşim yaparsa yapar kapa çeneni artık.
Benim demek istediklerimi aynen demişsin tebrik ediyorum daha çok var forumda böleleri

Ö.r
Sadrazam gibi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön