Eskiler Hep Özlenecek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ScouT13Rcc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Eskiler Hep Özlenecek

Mesaj gönderen ScouT13Rcc »

MMORPG Oyunların sonu geldi haliyle :( Battle Royale ve Survival oyunlar gündemde şuanda o yüzden bu oyunların tadını kimse bilmiyor ortamını bilmiyorlar dostluğu kardeşliği yardımlaşmayı.
Herkes 20 - 45 dk lık seanslarda oynadıkları Battle ROyale oyunlarda hiç kimseyi tanımıyorlar sadece bireysel performans sergiliyor ama lider olduğu zaman tebrik edecek ne kimse var ne bunu yayacak birileri çok saçma bu yüzden MMORPG Oyunların olması yeniden canlanması adına hem yönetimin hem bizlerin çabası gerek ama bu duruma getirende birazcık oyunu boşlayan yönetimden kaynaklanıyordur.

Bu oyunlarda birileri bir seviyeye geldiği zaman Tanınıyor en azından insanların aklına yer ediyor. Şu sunucuda şu karakter vardı şu isimde oynuyordu şu adam çok eski güvenilir. bak şu karakteri bi abla oynuyor herşeye yardım ediyor .

Ne bileyim eskiden aile ortamı vardı ben çok rastladım eşiyle ablasıyla bu oyunu oynayan çocuğu ile iş arkadaşıyla oynayan şuan gündemdeki hiçbir oyun bu tadi vermiyor bize.

Belkide insanlar cidden asosyalliğe alıştı ve bunda keyif alır hale geldi :(

Üzücü bi durumdayız
Hepimiz Agâh’da Doğmadık mı ?

Hancock{59} - Cortex{59} - Lieutenant{59}

Alparslantürkeş{44} - ABİK{49} - Osmanpamukoğlu{52}
Kullanıcı avatarı
aydineray
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türk Harekat Timi

Mesaj gönderen aydineray »

ScouT13Rcc yazdı: 29 May 2019 10:23 MMORPG Oyunların sonu geldi haliyle :( Battle Royale ve Survival oyunlar gündemde şuanda o yüzden bu oyunların tadını kimse bilmiyor ortamını bilmiyorlar dostluğu kardeşliği yardımlaşmayı.
Herkes 20 - 45 dk lık seanslarda oynadıkları Battle ROyale oyunlarda hiç kimseyi tanımıyorlar sadece bireysel performans sergiliyor ama lider olduğu zaman tebrik edecek ne kimse var ne bunu yayacak birileri çok saçma bu yüzden MMORPG Oyunların olması yeniden canlanması adına hem yönetimin hem bizlerin çabası gerek ama bu duruma getirende birazcık oyunu boşlayan yönetimden kaynaklanıyordur.

Bu oyunlarda birileri bir seviyeye geldiği zaman Tanınıyor en azından insanların aklına yer ediyor. Şu sunucuda şu karakter vardı şu isimde oynuyordu şu adam çok eski güvenilir. bak şu karakteri bi abla oynuyor herşeye yardım ediyor .

Ne bileyim eskiden aile ortamı vardı ben çok rastladım eşiyle ablasıyla bu oyunu oynayan çocuğu ile iş arkadaşıyla oynayan şuan gündemdeki hiçbir oyun bu tadi vermiyor bize.

Belkide insanlar cidden asosyalliğe alıştı ve bunda keyif alır hale geldi :(

Üzücü bi durumdayız
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen :( Sanırım, hepimizin hâlâ bu oyunda bir gelecek araması veya beklentisi olması tamamen oyundaki ortam ile alakalı. Açıkçası beni oyundaki oyuncu kitlesinden daha çok mutlu eden bir şey varsa o da görev metinleri ve görevlerdeki kurguydu. Çok içten ve heyecanlı geliyordu bana. Beta veya 29 seviyeli zamanlara yetişemesem de 39 seviye zamanlarında oynuyordum ve insanlarla beraber bir şeyleri "yapabilme" dürtüsü çok harikaydı. Kendi karakterini geliştirmesi gerekirken labirentte insanlara yardım edenler, yeni açmış hesap görünce hemen eşya ve para verenler... Bu oyunun kitlesi çok farklıydı ve ben onu bir daha hiçbir oyunda bulamadım. Bu görevlerdeki kurguyu da aynı şekilde....
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur

Eminönü: Raun

Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

TOLGA yazdı: 26 May 2019 22:26
Parlementxx yazdı: 25 May 2019 14:51 İstanbul kıyamet vaktinin en çok izlenen videolarından birinin sahibi olmak gurur verici.Eskiler sadece özlediğimizle kalacak bir daha geri gelmez.İzimi bıraktım ve gittim koca çınar İstanbul kıyamet vaktine. :relaxed:
Bu arada $3 kıbrıstan bütün dostlarıma selamlar.
Eline, yüreğine sağlık dostum harika bir video hazırlamışsın. Yaklaşık 3-4 günde bir YouTube hesabıma girerim her seferinde karşıma çıkar ve tekrar tekrar izlerim. Bizim de eğlenceden nasibimiz İKV'nin bu yılları kadarmış diyelim, n'apalım. :)
Aylar sonra girip bir bakayim dedim tesekkurler kardeşim.İkv artik tamamen maziye gomuldu bize kazandirdigi dostluklar icin tesekkuru borc bilip bu kulvarda zamanimizin doldugunu anlayip cekildik yoldan.
Resim
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Ne yalan söyleyeyim Ejder Asa ve Çemberlitaş dönemini özlüyorum, o zamanın dostlukları da oyun zevki de fazlaydı ayrıca yöneticilerde şu anda olduğundan daha çok bizle muhabbete girerdi.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

yun1010 yazdı: 24 May 2019 08:46 Forumda bile eski dostluklar muhabbetler yok. Oyunda mı olucaktı ? 10 yaşımdayken görevlerime yardımı forumdan isterdim. İnanır mısınız o görevler ben yazdıktan 10 dakika sonra yapılmış olurdu. Şimdi bakın bakalım Karaköye giriş görevi yapamadığı için kaç yüz kişi oyunu bırakmak zorunda kaldı ?
Güzel kardeşim,

Oyunda adım atarsam kopyanın üstüne basmış olmaktan korktuğum için son 1-2 aydır en fazla 2 defadır oyuna girip etrafa bakmışımdır. O da en fazla 4/5 dakikadır.

Forumda geçirdiğim zaman, oyunda geçirdiğim zamandan katbekat daha fazla.

Kopya durumu, boss kaçırma olasılıkları, maden piyasası vs düzelmeden durum böyle devam eder sanırım.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ErLiKHaN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen ErLiKHaN »

TOLGA yazdı: 14 May 2019 11:28 Esenlikler dostlar,

Video sahibinin de dediği gibi, eskiler hep özlenecek. Siz ne düşünüyorsunuz?

Keşke çemberlitaş döneminde kalsaydık, en azından emeğimizin karşılığını bir şekilde alıyorduk.
NOT:Oyunun en güzel eşyası Ejder Asa'ydı. Onun parlaması ve kırmızıyı kıfayet kombini efsane dururdu.
2007'DEN GÜNÜMÜZE...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Discord: tolgaalbayrak

Mesaj gönderen TOLGA »

Parlementxx yazdı: 15 Tem 2020 12:35 Aylar sonra girip bir bakayim dedim tesekkurler kardeşim.İkv artik tamamen maziye gomuldu bize kazandirdigi dostluklar icin tesekkuru borc bilip bu kulvarda zamanimizin doldugunu anlayip cekildik yoldan.
O gemiyi beklemeyi bıraktık, artık gelse de fark etmez.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Çemberlitaş döneminin neyini özlüyorsunuz? Gruplaşmanın,kutuplaşmanın başladığı dönemleri? Grup bulamayıp ne kadar oyuncu bıraktı sizin haberiniz var mı? Gülünç. Ama aslında daha eskiyi oynamayan insanın bunları düşünmesi normal olmalı değil mi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
cCcKADIOGLUcCc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Ottoman

Mesaj gönderen cCcKADIOGLUcCc »

KraToSs yazdı: 17 Tem 2020 22:46 Çemberlitaş döneminin neyini özlüyorsunuz? Gruplaşmanın,kutuplaşmanın başladığı dönemleri? Grup bulamayıp ne kadar oyuncu bıraktı sizin haberiniz var mı? Gülünç. Ama aslında daha eskiyi oynamayan insanın bunları düşünmesi normal olmalı değil mi
Çoğu oyuncu 29 seviyeden beri bu oyunu oynuyor, en kötü 39 seviyeden beridir oynuyor.
''Gruplaşmanın,kutuplaşmanın başladığı dönemleri? Grup bulamayıp ne kadar oyuncu bıraktı sizin haberiniz var mı? Gülünç. Ama aslında daha eskiyi oynamayan insanın bunları düşünmesi normal olmalı değil mi?''
Demişsin de büyücüler haricinde kenan ve junon eşyalarını tamamlayıp, girebiliyordun. Büyücülerde o eşyalara ve en kötü Meteorit 1 ve Meteorit 2 (III) tılsımı olmalıydı. Tankların girememesinin tek nedeni de dirençlerin 1000 olabilmesiydi ama yine de tanklı gruplar da olurdu. Tılsımlar çıkmasa ve dirençleri vaktinde 600 olarak ayarlasalardı her türlü sınıf o bölgeye girerdi. Grup bölgelerinin suçu yok, oyunun en parlak dönemleriydi ta ki tılsımlar gelene kadar. Tılsımlar gelmese yine her türlü sınıf girerdi dirençler 1000 olabilse bile.
Hep yok grup bölgesi geldi, yok o oldu, yok bu oldu diye ağlıyorsunuz. Bu oyunda Tılsımlar P2WIN haline getirdi ve ayrımcılığı-seçiciliği yarattı; yoksa işini bilen herkes bu oyunu oynardı.
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

cCcKADIOGLUcCc yazdı: 18 Tem 2020 19:01
KraToSs yazdı: 17 Tem 2020 22:46 Çemberlitaş döneminin neyini özlüyorsunuz? Gruplaşmanın,kutuplaşmanın başladığı dönemleri? Grup bulamayıp ne kadar oyuncu bıraktı sizin haberiniz var mı? Gülünç. Ama aslında daha eskiyi oynamayan insanın bunları düşünmesi normal olmalı değil mi
Çoğu oyuncu 29 seviyeden beri bu oyunu oynuyor, en kötü 39 seviyeden beridir oynuyor.
''Gruplaşmanın,kutuplaşmanın başladığı dönemleri? Grup bulamayıp ne kadar oyuncu bıraktı sizin haberiniz var mı? Gülünç. Ama aslında daha eskiyi oynamayan insanın bunları düşünmesi normal olmalı değil mi?''
Demişsin de büyücüler haricinde kenan ve junon eşyalarını tamamlayıp, girebiliyordun. Büyücülerde o eşyalara ve en kötü Meteorit 1 ve Meteorit 2 (III) tılsımı olmalıydı. Tankların girememesinin tek nedeni de dirençlerin 1000 olabilmesiydi ama yine de tanklı gruplar da olurdu. Tılsımlar çıkmasa ve dirençleri vaktinde 600 olarak ayarlasalardı her türlü sınıf o bölgeye girerdi. Grup bölgelerinin suçu yok, oyunun en parlak dönemleriydi ta ki tılsımlar gelene kadar. Tılsımlar gelmese yine her türlü sınıf girerdi dirençler 1000 olabilse bile.
Hep yok grup bölgesi geldi, yok o oldu, yok bu oldu diye ağlıyorsunuz. Bu oyunda Tılsımlar P2WIN haline getirdi ve ayrımcılığı-seçiciliği yarattı; yoksa işini bilen herkes bu oyunu oynardı.
Senin haberin hiç yok bence oyundan.Eski oyuncu falanda olamazsın.

Şöyle demişsin,böyle demişsin suçu neredeyse oyuncuda bulacaksın.

Şu oyunu okuyan,gözlemleyen ne çemberlitaş, ne karaköyü oynar.

Oyun derindeki sıra kadar en parlak dönemini yaşadı ne tılsımlar ne çemberlitaş.

Grup bölgesi ve onun getirdiği olaylara bakalım şimdi;

1- element eşyaların bitmesi, iki tür savaşçının ortaya çıkması.
2- büyücülerin üzerindeki eşyalardan gelen bonus özelliğinin 4 katı kadar oluşu ( bu özellik savaşçıya karaköyde geldi siz düşünün :') büyücülerin etkin olmasının özelliği budur. Kendilerinin yaptığı dengesizlik.

3- Bireysellik. Bireysellik tamamen bitti oyunda tek başına farm bitti. Bir zilfallon plevne kolye 25 m iken artık o takıyı düşürürsen çöpe atıyordun çünkü diğer 4 element efsunu çöp oldu -> grup bölgelerinin gelişi.

4- Gruplaşmanın arşa çıktığı bu dönemde oyuncular birbirine daha çok kin besledi. ( halbuki bireysel bölge de yapabilirdin)

Şimdi durumlar böyle sen gelmişsin başka şeyler anlatıyorsun.

Grup bölgeleri ve lonca sistemi bir hatadır. İlk hatanın başlangıcı grup bölgeleridir ve oyuna dinamit böyle atılmıştır.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön