''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' bu ne demek? Hata alıyorum
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' bu ne demek? Hata alıyorum
Kritik oyun hatası Kendi lehinize kullnamadiktan sonra hiç bir sorun yaşamazsınız fazla olan bonoları yere atmanızı tavsiye ediyorum şayet çoğaldı diye art niyetle kullanmanız durumdan ceza almanız muhtemelen mümkün
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' bu ne demek? Hata alıyorum
Fazladan çantamda olan o bonoları direkt çantamdan attım
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Aldığım 10 bin kp gitti geri sardığı için ama karizma aldığım adamların karizmaları 0 olarak kalmaya devam etti. Ve o çantamda fazla olan bonoyu direkt çöpe attım0LIVERA yazdı: ↑17 Tem 2020 01:19o bonoyu ayırmayı veya atmayı deneyin çünkü alışverişe koydugunuz anda sistem otomatik 999 gün uzaklaştırma verecektir.CertusCerva yazdı: ↑16 Tem 2020 23:32 Merhabalar. Ben oyunda karizma alıyorum. En son karizma aldığım adama toplamda 80 bono verdim. Daha sonra bir çarı daha vardı 5 bono daha verdim ancak plusu olmadığı için giremedi ve 5 bonoyu iade etti. Akabinde oyun geri sardı. Girdiğimde 80 bono çantamda duruyordu. Haliyle 1 saat içinde aldığım 10 bin kp de gitti ama param çantama geri geldi. Fakat çantamda o adama sonradan verdiğim 5 bono ayrı olarak duruyordu. Onu diğer bonolarımın üzerine eklemeye çalıştığımda ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' şeklinde bir hata aldım. Çantamdan atayım dedim gene aynı hata ve tedirgin oldum desteğe yazdım görselle birlikte. Cevap bekliyorum ancak bu hatayı alan var mı? Özellikle gm varsa bakarsa sevinirim
risme girmemenizi öneririm. ve kpnin geri sardığınıda ilk defa duydum.
iç içe giren materyal vb. herşey buna dahildir yanlışlıkla oyun hatası geri sarma vb. şeylerde pantolon vb. gibi şeyler bile iç içe geçebilmektedir ve fazla kurcalamanız durumunda sistem hesabınızı kapatmaktadır sonra aylarca actırmaya ugrasırsınız.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
İlgili durumu şu şekilde acikliyam karizma aldigniz.kisi 0 karizması varken oyundan çıktı için o şekilde 0 karizma da kaydetmiş oluyor siz ise 100 karizmadan itibaren çıkış yapmadınız için sizi oyun oraya sarmis oluyor normal bir durum şayet 0 karizma varken sizde çıkış yapmanız olsanız klan parası kaybetmiş olmazdinizCertusCerva yazdı: ↑17 Tem 2020 11:12Aldığım 10 bin kp gitti geri sardığı için ama karizma aldığım adamların karizmaları 0 olarak kalmaya devam etti. Ve o çantamda fazla olan bonoyu direkt çöpe attım0LIVERA yazdı: ↑17 Tem 2020 01:19o bonoyu ayırmayı veya atmayı deneyin çünkü alışverişe koydugunuz anda sistem otomatik 999 gün uzaklaştırma verecektir.CertusCerva yazdı: ↑16 Tem 2020 23:32 Merhabalar. Ben oyunda karizma alıyorum. En son karizma aldığım adama toplamda 80 bono verdim. Daha sonra bir çarı daha vardı 5 bono daha verdim ancak plusu olmadığı için giremedi ve 5 bonoyu iade etti. Akabinde oyun geri sardı. Girdiğimde 80 bono çantamda duruyordu. Haliyle 1 saat içinde aldığım 10 bin kp de gitti ama param çantama geri geldi. Fakat çantamda o adama sonradan verdiğim 5 bono ayrı olarak duruyordu. Onu diğer bonolarımın üzerine eklemeye çalıştığımda ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' şeklinde bir hata aldım. Çantamdan atayım dedim gene aynı hata ve tedirgin oldum desteğe yazdım görselle birlikte. Cevap bekliyorum ancak bu hatayı alan var mı? Özellikle gm varsa bakarsa sevinirim
risme girmemenizi öneririm. ve kpnin geri sardığınıda ilk defa duydum.
iç içe giren materyal vb. herşey buna dahildir yanlışlıkla oyun hatası geri sarma vb. şeylerde pantolon vb. gibi şeyler bile iç içe geçebilmektedir ve fazla kurcalamanız durumunda sistem hesabınızı kapatmaktadır sonra aylarca actırmaya ugrasırsınız.
Oyun geri sarması ilk giriş yaptığınız yere kadar sarıyor yanı
Champion Class
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
makro ile kasanlar ban yerfarukyildiz yazdı: ↑17 Tem 2020 00:05 Bu konuda net bilgim yok yanıltmış olmayayım. Ben o şekilde biliyordum. Bir dönem bu şekilde kasanların videolarını çekenler vardı.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche