''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' bu ne demek? Hata alıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' bu ne demek? Hata alıyorum

Mesaj gönderen Equalero »

Kritik oyun hatası Kendi lehinize kullnamadiktan sonra hiç bir sorun yaşamazsınız fazla olan bonoları yere atmanızı tavsiye ediyorum şayet çoğaldı diye art niyetle kullanmanız durumdan ceza almanız muhtemelen mümkün
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
CertusCerva
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' bu ne demek? Hata alıyorum

Mesaj gönderen CertusCerva »

Equalero yazdı: 17 Tem 2020 10:08 Kritik oyun hatası Kendi lehinize kullnamadiktan sonra hiç bir sorun yaşamazsınız fazla olan bonoları yere atmanızı tavsiye ediyorum şayet çoğaldı diye art niyetle kullanmanız durumdan ceza almanız muhtemelen mümkün
Fazladan çantamda olan o bonoları direkt çantamdan attım
Kullanıcı avatarı
CertusCerva
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CertusCerva »

0LIVERA yazdı: 17 Tem 2020 01:19
CertusCerva yazdı: 16 Tem 2020 23:32 Merhabalar. Ben oyunda karizma alıyorum. En son karizma aldığım adama toplamda 80 bono verdim. Daha sonra bir çarı daha vardı 5 bono daha verdim ancak plusu olmadığı için giremedi ve 5 bonoyu iade etti. Akabinde oyun geri sardı. Girdiğimde 80 bono çantamda duruyordu. Haliyle 1 saat içinde aldığım 10 bin kp de gitti ama param çantama geri geldi. Fakat çantamda o adama sonradan verdiğim 5 bono ayrı olarak duruyordu. Onu diğer bonolarımın üzerine eklemeye çalıştığımda ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' şeklinde bir hata aldım. Çantamdan atayım dedim gene aynı hata ve tedirgin oldum desteğe yazdım görselle birlikte. Cevap bekliyorum ancak bu hatayı alan var mı? Özellikle gm varsa bakarsa sevinirim
o bonoyu ayırmayı veya atmayı deneyin çünkü alışverişe koydugunuz anda sistem otomatik 999 gün uzaklaştırma verecektir.

risme girmemenizi öneririm. ve kpnin geri sardığınıda ilk defa duydum.

iç içe giren materyal vb. herşey buna dahildir yanlışlıkla oyun hatası geri sarma vb. şeylerde pantolon vb. gibi şeyler bile iç içe geçebilmektedir ve fazla kurcalamanız durumunda sistem hesabınızı kapatmaktadır sonra aylarca actırmaya ugrasırsınız.
Aldığım 10 bin kp gitti geri sardığı için ama karizma aldığım adamların karizmaları 0 olarak kalmaya devam etti. Ve o çantamda fazla olan bonoyu direkt çöpe attım
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

CertusCerva yazdı: 17 Tem 2020 11:12
0LIVERA yazdı: 17 Tem 2020 01:19
CertusCerva yazdı: 16 Tem 2020 23:32 Merhabalar. Ben oyunda karizma alıyorum. En son karizma aldığım adama toplamda 80 bono verdim. Daha sonra bir çarı daha vardı 5 bono daha verdim ancak plusu olmadığı için giremedi ve 5 bonoyu iade etti. Akabinde oyun geri sardı. Girdiğimde 80 bono çantamda duruyordu. Haliyle 1 saat içinde aldığım 10 bin kp de gitti ama param çantama geri geldi. Fakat çantamda o adama sonradan verdiğim 5 bono ayrı olarak duruyordu. Onu diğer bonolarımın üzerine eklemeye çalıştığımda ''Hücrede birden fazla eşya varken bu işlemi yapamazsınız'' şeklinde bir hata aldım. Çantamdan atayım dedim gene aynı hata ve tedirgin oldum desteğe yazdım görselle birlikte. Cevap bekliyorum ancak bu hatayı alan var mı? Özellikle gm varsa bakarsa sevinirim
o bonoyu ayırmayı veya atmayı deneyin çünkü alışverişe koydugunuz anda sistem otomatik 999 gün uzaklaştırma verecektir.

risme girmemenizi öneririm. ve kpnin geri sardığınıda ilk defa duydum.

iç içe giren materyal vb. herşey buna dahildir yanlışlıkla oyun hatası geri sarma vb. şeylerde pantolon vb. gibi şeyler bile iç içe geçebilmektedir ve fazla kurcalamanız durumunda sistem hesabınızı kapatmaktadır sonra aylarca actırmaya ugrasırsınız.
Aldığım 10 bin kp gitti geri sardığı için ama karizma aldığım adamların karizmaları 0 olarak kalmaya devam etti. Ve o çantamda fazla olan bonoyu direkt çöpe attım
İlgili durumu şu şekilde acikliyam karizma aldigniz.kisi 0 karizması varken oyundan çıktı için o şekilde 0 karizma da kaydetmiş oluyor siz ise 100 karizmadan itibaren çıkış yapmadınız için sizi oyun oraya sarmis oluyor normal bir durum şayet 0 karizma varken sizde çıkış yapmanız olsanız klan parası kaybetmiş olmazdiniz

Oyun geri sarması ilk giriş yaptığınız yere kadar sarıyor yanı
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

farukyildiz yazdı: 17 Tem 2020 00:05 Bu konuda net bilgim yok yanıltmış olmayayım. Ben o şekilde biliyordum. Bir dönem bu şekilde kasanların videolarını çekenler vardı.
makro ile kasanlar ban yer
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

“Genel Etkileşim” sayfasına dön