Çemberlitaş Görevleri Etkinliği
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Çemberlitaş Görevleri Etkinliği
Selam geçenlerde forum üzerinden bir hızlı destek konusu açtım konuyu açma sebebim bende olmak üzere bir çok kişinin çemberlitaş görevleri yüzünden karaköye girememesiydi. Teşkilat sunucusunda oynuyorum ve migrat görevleri için savaştan dolayı 1 hafta da grup bulabildim. Migratı bu kadar zor yaptıysam çemberlitaşın imkanı yok gibi geliyor. AhiEvranın'da dediği gibi eğer yeteri kadar istek gelirse çemberlitaş görevleri etkinliğinin teşkilat sunucusuna da geleceğinden bahsediyor. Bu etkinliğin teşkilat sunucusunda veya diğer sunucularda da olması için olumlu yorumlarınızı bekliyorum.

Re: Çemberlitaş Görevleri Etkinliği
Şu işe artık bir alternatif bulunması lazım, etkinlikle olacak iş değil
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Kuklacı için + +
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Her sunucu için ++
İmzamı atıp kaşemi basarak bu greve ben de destek çıkıyorum.
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

- ErLiKHaN
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Oyunculara yardım edin, benden de bir +++pacifichydra yazdı: ↑14 Tem 2020 13:47 Selam geçenlerde forum üzerinden bir hızlı destek konusu açtım konuyu açma sebebim bende olmak üzere bir çok kişinin çemberlitaş görevleri yüzünden karaköye girememesiydi. Teşkilat sunucusunda oynuyorum ve migrat görevleri için savaştan dolayı 1 hafta da grup bulabildim. Migratı bu kadar zor yaptıysam çemberlitaşın imkanı yok gibi geliyor. AhiEvranın'da dediği gibi eğer yeteri kadar istek gelirse çemberlitaş görevleri etkinliğinin teşkilat sunucusuna da geleceğinden bahsediyor. Bu etkinliğin teşkilat sunucusunda veya diğer sunucularda da olması için olumlu yorumlarınızı bekliyorum.
![]()
2007'DEN GÜNÜMÜZE...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu görevlere yardım etmek için ayrı bir destek ekibi kurmak zor olmasa gerek tıpkı yıllar evvel varolan rehber ekibi gibi.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı