Peki alışveriş yaparken alacağımız materyal karşılığında parası vs. ödesek ve karşıdan aldığımız maden kopya çıksa yüzde kaç ihtimalle banlanırız ?
Oyun içi ekonomi ve kopya materyaller
Oyun içi ekonomi ve kopya materyaller
Çoğunuzun bildiği gibi son dönemde oyunda anlık kasmalar ve sonucunda banlanan arkadaşların banlanma sebepleri tabii ki kopya.Bir dönem materyaller kopya dahi olsa alışverişlerde sıkıntı çıkmıyordu ama son dönemde insanlar o kadar çekiniyor ki alışveriş yapmaya karşımdaki kopyadır ban yerim diye,oyundaki alışveriş dengesi bozuldu kimse ne bir şey satıyor ne de alıyor.
Peki alışveriş yaparken alacağımız materyal karşılığında parası vs. ödesek ve karşıdan aldığımız maden kopya çıksa yüzde kaç ihtimalle banlanırız ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Oyun içi ekonomi ve kopya materyaller
Şu an bu kopya ile mücadele kapsamında yönetim(!) ekibinde alınacak aksiyonları belirleyen kişi kim çok merak ediyorum. Kendisi ile hasbihal etmek, hayat hakkındaki görüşlerini konuşmak, tartışmak isterim.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ülke ekonomisi ile paralel gidiyor oyun ekonomisi.İkisinin sonu da... Neyse 

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Hayırlısı be gülüm.
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Öyle demeyin ehonomi çoh eyi
Amarika bizi kıskanıyor yeenim.FiratCakiroglu yazdı: ↑13 Tem 2020 11:56 Ülke ekonomisi ile paralel gidiyor oyun ekonomisi.İkisinin sonu da... Neyse :)
Amerikanın Gemilerde Karşılıksız Dolar bastığı gibiFiratCakiroglu yazdı: ↑13 Tem 2020 11:56 Ülke ekonomisi ile paralel gidiyor oyun ekonomisi.İkisinin sonu da... Neyse![]()
Küçük bir muhabbetten ötürü ülkeden ban yemesek mi arkadaşlar
Konu kapanabilir 
AhiEvran'a sorduğumda alışverişte ban yemezsiniz dedi kritik oyun hatasını yani geri sarmayı kullanırsanız ban yersiniz dedi, sistemden ayırt ediyorlar sizi ben hiç alışverişten ban yemedim kaç aydır.
Emin misin? bir daha düşün?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN