Kuklacı Sunucusunda Görevlere Yardım !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
hstcastahkt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kuklacı Sunucusunda Görevlere Yardım !

Mesaj gönderen hstcastahkt »

Selamun aleyküm öncelikle kuklacı sunucusunda 4 kişi oynuyoruz birimiz şifacı 2 miz büyücü 1 miz savaşçıyız
Junon GBM X Gaffar Ve Hol görevleri bunlardan herhangibirine veya hepsine farketmez yardımcı olacak olursa çok seviniriz
malum istanbul kıyamet vaktinin yeni başlayanların ne yapacağını düşünmediği için bir çözüm bulmamış ve biz 4 kişi junon görevimizi ve yukardaki görevleri yapamıyoruz bunlardan herhangibisine yardımcı olacak insanlar çıkarsa çok seviniriz
bize oyundan Ladysilenspite Greenay Azim Sahiika Karakterlerine kuklacı da pm atarak söyleyebilirsiniz görev varmış yardımcı olalım diye yazdım diye gerçekten yapılmıyor malum yardımcı olursanız çok çok seviniriz bize pm atarak ulaşabilirsiniz

Ladysilentspite
Greenay
Azim
Sahiika
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Re: Kuklacı Sunucusunda Görevlere Yardım !

Mesaj gönderen ismailaslan »

hstcastahkt yazdı: 21 May 2020 22:36 istanbul kıyamet vaktinin yeni başlayanların ne yapacağını düşünmediği için bir çözüm bulmamış ve biz 4 kişi junon görevimizi ve yukardaki görevleri yapamıyoruz
4 Kişi Lonca açarak evde kal paketi + lonca arttırıcı ile maden çekse aynı zamanda dev ana parfümü karakürk pençesi gibi materyalleri kassa 1 2 hafta gibi kısa bir sürede tılsımlarınızı alabilirsiniz. Tabi bu sizin ne kadar süre online kaldığınızla ve ne kadar iradeli olduğunuzla alakalı bir durum. Sonrasında ise kimseye ihtiyaç duymadan yanınıza 2 kişi daha bularak çok rahat bir şekilde junon görevinizi yapabilirsiniz.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön