bu nasıl bir iş akıl var mantık var'''!!!!!!!!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bu nasıl bir iş akıl var mantık var'''!!!!!!!!!
dün akşam ikv üyeliğim açılıodu bugün okuldan geldim hatalı üye adı ve şifre diyor çalınmış ihtimali veremyorum çünkü sık sık şifremi değiştiriom ve bu değiştiridiğim şifrelerden bir kişinin bile haberi olmazdı daha yeni değiştirmiştim şifremi o kadar eminim ki şifremi başkasının bilmediğinden şuan belirsiz bir düşünce içindeyim nolcak yardım şifremde uzundu ve ne bir kağıta faln sadece aklıma yazdım şifremi kimsede bilmiodu offf
-
- Salgın Koruyucusu
Re: bu nasıl bir iş akıl var mantık var'''!!!!!!!!!
bu arada çarlarım Göktürkxvedabull Göktürkxvedam Göktürkxulema
nolacak bunları şimdi
((((((
nolacak bunları şimdi
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Hemen telaşa kapılmanıza gerek yok , birkaç gün bekleyin o zamanda açılmaz ise Mynet üyelik sıfırlamayı deneyin.
Strongman/Birlikxstrongman
Strongman/Birlikxstrongman
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Geçmiş olsun kardeş.Umarım yakın zamanda çarlarına tekrar sahip olursun.
Alpaslan
Alpaslan
-
- Salgın Koruyucusu
sağolun ilgilenen arkadaşlarım çok teşşekür ederim bugün 2 .gün hala girmio hata falan olmuştur dedi strongan
az daha bekliim
- slymn466
- Salgın Koruyucusu
mynette bu şekilde bir hata olacagını sanmıyorum yuzde90 hesabın çalınmıstır hesabın ustunden kredı kartı ile akçe plus gıbı alımlar yaptıysan mynete ulaşıp çarını almaya bak kardesım GEÇMİŞ OLSUNvedabul09 yazdı:dün akşam ikv üyeliğim açılıodu bugün okuldan geldim hatalı üye adı ve şifre diyor çalınmış ihtimali veremyorum çünkü sık sık şifremi değiştiriom ve bu değiştiridiğim şifrelerden bir kişinin bile haberi olmazdı daha yeni değiştirmiştim şifremi o kadar eminim ki şifremi başkasının bilmediğinden şuan belirsiz bir düşünce içindeyim nolcak yardım şifremde uzundu ve ne bir kağıta faln sadece aklıma yazdım şifremi kimsede bilmiodu offf
Fenoman
- slymn466
- Salgın Koruyucusu
ÇARLARINIZI mynet gibi kolay çalına bılecek hesaplarda tutmayın sobeye gecmenızı tavsıye ederımslymn466 yazdı:mynette bu şekilde bir hata olacagını sanmıyorum yuzde90 hesabın çalınmıstır hesabın ustunden kredı kartı ile akçe plus gıbı alımlar yaptıysan mynete ulaşıp çarını almaya bak kardesım GEÇMİŞ OLSUNvedabul09 yazdı:dün akşam ikv üyeliğim açılıodu bugün okuldan geldim hatalı üye adı ve şifre diyor çalınmış ihtimali veremyorum çünkü sık sık şifremi değiştiriom ve bu değiştiridiğim şifrelerden bir kişinin bile haberi olmazdı daha yeni değiştirmiştim şifremi o kadar eminim ki şifremi başkasının bilmediğinden şuan belirsiz bir düşünce içindeyim nolcak yardım şifremde uzundu ve ne bir kağıta faln sadece aklıma yazdım şifremi kimsede bilmiodu offf
Fenoman
Geçmiş olsun