Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
extreme1881
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Mesaj gönderen extreme1881 »

Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş
Hatırla...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sora yazdı: 04 Tem 2020 20:50 Hocam telefonda konuştuğumuz kişi meteorun girişinde konuştuğumuz komutan değil mi zaten? Çemberlitaşta hain olduğunu öğreniyoruz. Uzun zaman oldu hikayeyi unutmuş olabilirim. Niyeyse öyle hatırladım.
Hatırlayamamak gayet doğal 10 senelik mevzu :) Meteordaki Komutan teşkilata hizmet eden bir komutan. Bizi 29. seviyede metor bölgesine Jandarma İstihbarat'a terfi ettiriyor. Kısaca teşkilatın seçilmiş bir neferi olarak teşkilattan ayrı çalışan özerk bir ekibe dahil oluyoruz. Girişimizi meteor başındaki İstihbarat Subayı yapıyor. Bizi Mebure Hanım ile tanıştırıyor.

Daha sonra, emirleri telefondan alacağımızı söylüyor ve uzun bir süre karşımızdaki telefon bize bir takım gizli işler yaptırıyor. Neferimiz bu yolculuğunu da Arzuhalci ile işbirliği halinde ilerletiyor. Büyük Bronzdan yeraltına, oradan Junon'a neferimiz İstihbarat'a ikili oynayarak bir yandan emirleri yerine getirip diğer yandan Arzuhalci ile araştırmasına devam ediyor.

Çemberlitaş teaser'ını hatırlarsınız. Neferimiz "Beni oraya buraya yolluyorlar, hiç biri benim kadar görmedi, artık aslan benim.." gibi sitemde bulunuyordu. Bu kısımlar çok uzun ama sonuç olarak uzun süre boyunca telefonun karşısındaki kişinin talimatlarıyla Gaffar Bey'e kadar ulaşıp onu öldürüyoruz. Ardından Stuart'ın yanına ışınlandıktan sonra telefon çalıyor ve açıyoruz. Karşımızdaki kişi soruyor: "İşini bitirdin mi?", "Bitirdim, artık sana geliyorum." diyerek karşılıyoruz bu sözleri. Artık en güçlü biziz. Philotheos'u öldürdük, tılsımı bulduk, Junon'un mağarasını başına yıktık, Çemberlitaş'ı alt üst ettik.

Artık karşımızdaki kişi bizim için çerez. Ardından ruh taşı ile bu kişinin saklandığı odaya geçiyoruz. Bu kişi İstihbarat Komutanı. Yüzünde Kissless dövmesi var. Bize onca kişiyi öldürten kişi teşkilata hainlik eden bir casusmuş. Artık bizim için teşkilat veya casus önemli değil. İstihbarat Komutanı'nı öldürüyoruz.

İşlerden vaktim olursa çok daha net bir çalışmayla hikayeyi anlatmayı planlıyorum. Kim bilir, belki bunu YouTube üzerinden yaparız :)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

turkoxHAMSTER yazdı: 04 Tem 2020 19:52
turkoxHAMSTER yazdı: 04 Tem 2020 16:59
Boludanoyuncu yazdı: 17 Nis 2018 15:33
Bahsettiğimiz komutan meteor girişte bulunan komutan mı ?
Hayır, bize 31. seviyeden beri görev veren telefonun arkasındaki İstihbarat Komutanı. Kendisini Çemberlitaş'ın sonunda kendi odasında basıp öldürüyoruz.

"İşini bitirdin mi?
- Evet, şimdi de seni bitirmeye geliyorum."
Telefonun arkasındaki ifadesi mecazi anlamda. Yani meteorda bulunan Subay'dan bahsetmiyorum :) Telefonda konuştuğumuz kişi.
Bende meteordaki zannediyordum yıllardır :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KraToSs yazdı: 05 Tem 2020 21:43 Bende meteordaki zannediyordum yıllardır :')
Onun olaylardan bile haberi yoktur :) Anca akrep kessin dursun.
Lothardori
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Lothardori »

turkoxHAMSTER yazdı: 05 Tem 2020 02:48
Sora yazdı: 04 Tem 2020 20:50 Hocam telefonda konuştuğumuz kişi meteorun girişinde konuştuğumuz komutan değil mi zaten? Çemberlitaşta hain olduğunu öğreniyoruz. Uzun zaman oldu hikayeyi unutmuş olabilirim. Niyeyse öyle hatırladım.
Hatırlayamamak gayet doğal 10 senelik mevzu :) Meteordaki Komutan teşkilata hizmet eden bir komutan. Bizi 29. seviyede metor bölgesine Jandarma İstihbarat'a terfi ettiriyor. Kısaca teşkilatın seçilmiş bir neferi olarak teşkilattan ayrı çalışan özerk bir ekibe dahil oluyoruz. Girişimizi meteor başındaki İstihbarat Subayı yapıyor. Bizi Mebure Hanım ile tanıştırıyor.

Daha sonra, emirleri telefondan alacağımızı söylüyor ve uzun bir süre karşımızdaki telefon bize bir takım gizli işler yaptırıyor. Neferimiz bu yolculuğunu da Arzuhalci ile işbirliği halinde ilerletiyor. Büyük Bronzdan yeraltına, oradan Junon'a neferimiz İstihbarat'a ikili oynayarak bir yandan emirleri yerine getirip diğer yandan Arzuhalci ile araştırmasına devam ediyor.

Çemberlitaş teaser'ını hatırlarsınız. Neferimiz "Beni oraya buraya yolluyorlar, hiç biri benim kadar görmedi, artık aslan benim.." gibi sitemde bulunuyordu. Bu kısımlar çok uzun ama sonuç olarak uzun süre boyunca telefonun karşısındaki kişinin talimatlarıyla Gaffar Bey'e kadar ulaşıp onu öldürüyoruz. Ardından Stuart'ın yanına ışınlandıktan sonra telefon çalıyor ve açıyoruz. Karşımızdaki kişi soruyor: "İşini bitirdin mi?", "Bitirdim, artık sana geliyorum." diyerek karşılıyoruz bu sözleri. Artık en güçlü biziz. Philotheos'u öldürdük, tılsımı bulduk, Junon'un mağarasını başına yıktık, Çemberlitaş'ı alt üst ettik.

Artık karşımızdaki kişi bizim için çerez. Ardından ruh taşı ile bu kişinin saklandığı odaya geçiyoruz. Bu kişi İstihbarat Komutanı. Yüzünde Kissless dövmesi var. Bize onca kişiyi öldürten kişi teşkilata hainlik eden bir casusmuş. Artık bizim için teşkilat veya casus önemli değil. İstihbarat Komutanı'nı öldürüyoruz.

İşlerden vaktim olursa çok daha net bir çalışmayla hikayeyi anlatmayı planlıyorum. Kim bilir, belki bunu YouTube üzerinden yaparız :)
youtube işi çok iyi olur, her oyunun lore'unu anlatan var bu ikvde hikaye videosu maalesef yok.
Kullanıcı avatarı
Arque
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Arque »

Hey yavrum hey olaylara bak sen. :)
Sonuna kadar okudum, çok iyiydi. Eline sağlık.
##
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

turkoxHAMSTER yazdı: 06 Tem 2020 13:10
KraToSs yazdı: 05 Tem 2020 21:43 Bende meteordaki zannediyordum yıllardır :')
Onun olaylardan bile haberi yoktur :) Anca akrep kessin dursun.
Bunca sene oyunu hikayesinden bihaber oynuyormuşum meğerse :relaxed: Şaşırtıcı :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. :)
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön