Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş
Hatırla...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Hatırlayamamak gayet doğal 10 senelik mevzu
Daha sonra, emirleri telefondan alacağımızı söylüyor ve uzun bir süre karşımızdaki telefon bize bir takım gizli işler yaptırıyor. Neferimiz bu yolculuğunu da Arzuhalci ile işbirliği halinde ilerletiyor. Büyük Bronzdan yeraltına, oradan Junon'a neferimiz İstihbarat'a ikili oynayarak bir yandan emirleri yerine getirip diğer yandan Arzuhalci ile araştırmasına devam ediyor.
Çemberlitaş teaser'ını hatırlarsınız. Neferimiz "Beni oraya buraya yolluyorlar, hiç biri benim kadar görmedi, artık aslan benim.." gibi sitemde bulunuyordu. Bu kısımlar çok uzun ama sonuç olarak uzun süre boyunca telefonun karşısındaki kişinin talimatlarıyla Gaffar Bey'e kadar ulaşıp onu öldürüyoruz. Ardından Stuart'ın yanına ışınlandıktan sonra telefon çalıyor ve açıyoruz. Karşımızdaki kişi soruyor: "İşini bitirdin mi?", "Bitirdim, artık sana geliyorum." diyerek karşılıyoruz bu sözleri. Artık en güçlü biziz. Philotheos'u öldürdük, tılsımı bulduk, Junon'un mağarasını başına yıktık, Çemberlitaş'ı alt üst ettik.
Artık karşımızdaki kişi bizim için çerez. Ardından ruh taşı ile bu kişinin saklandığı odaya geçiyoruz. Bu kişi İstihbarat Komutanı. Yüzünde Kissless dövmesi var. Bize onca kişiyi öldürten kişi teşkilata hainlik eden bir casusmuş. Artık bizim için teşkilat veya casus önemli değil. İstihbarat Komutanı'nı öldürüyoruz.
İşlerden vaktim olursa çok daha net bir çalışmayla hikayeyi anlatmayı planlıyorum. Kim bilir, belki bunu YouTube üzerinden yaparız
Bende meteordaki zannediyordum yıllardırturkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Tem 2020 19:52Telefonun arkasındaki ifadesi mecazi anlamda. Yani meteorda bulunan Subay'dan bahsetmiyorumturkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Tem 2020 16:59Hayır, bize 31. seviyeden beri görev veren telefonun arkasındaki İstihbarat Komutanı. Kendisini Çemberlitaş'ın sonunda kendi odasında basıp öldürüyoruz.
"İşini bitirdin mi?
- Evet, şimdi de seni bitirmeye geliyorum."Telefonda konuştuğumuz kişi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
-
- İri Fare Avcısı
youtube işi çok iyi olur, her oyunun lore'unu anlatan var bu ikvde hikaye videosu maalesef yok.turkoxHAMSTER yazdı: ↑05 Tem 2020 02:48Hatırlayamamak gayet doğal 10 senelik mevzuMeteordaki Komutan teşkilata hizmet eden bir komutan. Bizi 29. seviyede metor bölgesine Jandarma İstihbarat'a terfi ettiriyor. Kısaca teşkilatın seçilmiş bir neferi olarak teşkilattan ayrı çalışan özerk bir ekibe dahil oluyoruz. Girişimizi meteor başındaki İstihbarat Subayı yapıyor. Bizi Mebure Hanım ile tanıştırıyor.
Daha sonra, emirleri telefondan alacağımızı söylüyor ve uzun bir süre karşımızdaki telefon bize bir takım gizli işler yaptırıyor. Neferimiz bu yolculuğunu da Arzuhalci ile işbirliği halinde ilerletiyor. Büyük Bronzdan yeraltına, oradan Junon'a neferimiz İstihbarat'a ikili oynayarak bir yandan emirleri yerine getirip diğer yandan Arzuhalci ile araştırmasına devam ediyor.
Çemberlitaş teaser'ını hatırlarsınız. Neferimiz "Beni oraya buraya yolluyorlar, hiç biri benim kadar görmedi, artık aslan benim.." gibi sitemde bulunuyordu. Bu kısımlar çok uzun ama sonuç olarak uzun süre boyunca telefonun karşısındaki kişinin talimatlarıyla Gaffar Bey'e kadar ulaşıp onu öldürüyoruz. Ardından Stuart'ın yanına ışınlandıktan sonra telefon çalıyor ve açıyoruz. Karşımızdaki kişi soruyor: "İşini bitirdin mi?", "Bitirdim, artık sana geliyorum." diyerek karşılıyoruz bu sözleri. Artık en güçlü biziz. Philotheos'u öldürdük, tılsımı bulduk, Junon'un mağarasını başına yıktık, Çemberlitaş'ı alt üst ettik.
Artık karşımızdaki kişi bizim için çerez. Ardından ruh taşı ile bu kişinin saklandığı odaya geçiyoruz. Bu kişi İstihbarat Komutanı. Yüzünde Kissless dövmesi var. Bize onca kişiyi öldürten kişi teşkilata hainlik eden bir casusmuş. Artık bizim için teşkilat veya casus önemli değil. İstihbarat Komutanı'nı öldürüyoruz.
İşlerden vaktim olursa çok daha net bir çalışmayla hikayeyi anlatmayı planlıyorum. Kim bilir, belki bunu YouTube üzerinden yaparız![]()
Hey yavrum hey olaylara bak sen. 
Sonuna kadar okudum, çok iyiydi. Eline sağlık.
Sonuna kadar okudum, çok iyiydi. Eline sağlık.
##
Bunca sene oyunu hikayesinden bihaber oynuyormuşum meğerseturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Tem 2020 13:10Onun olaylardan bile haberi yokturAnca akrep kessin dursun.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. 
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.