Drop

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xSTaqNaNcYx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Drop

Mesaj gönderen xSTaqNaNcYx »

Merhaba, son 1 ayda karaköy maden,karaköy boss droplarında inanılmaz düşüş var. Ulan onlarca tırtıl öldürdük 1 tanemi ipek atmaz :') :thinking_face: kopya yapan insanlar ban yemiyor,kopya maden,bonoyu alanlar ban yiyor. Peki kopya yapmayanlar ne olacak? Dropları düşüre düşüre ne olacak bu insanların hali? Uzun lafın kısası; Düzeltilmesini talep ediyoruz :unamused:
En son xSTaqNaNcYx tarafından 09 Tem 2020 09:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Raiderx
Kullanıcı avatarı
xSTaqNaNcYx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Drop

:thinking_face:
Raiderx
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Güncel bir cevap bulunmakta

Sayin Ahievran yazdi ;

Merhabalar;

KV Dükkan yayınlandığı tarihten bu yana madenlerin oranlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Şans faktörü her zaman aynıdır; kimi çok şanslı olduğundan yakınır, kimi şanssızlıktan...!

Şansınızın bol olsun.
İstanbul
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Equalero yazdı: 09 Tem 2020 10:30 Güncel bir cevap bulunmakta

Sayin Ahievran yazdi ;

Merhabalar;

KV Dükkan yayınlandığı tarihten bu yana madenlerin oranlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Şans faktörü her zaman aynıdır; kimi çok şanslı olduğundan yakınır, kimi şanssızlıktan...!

Şansınızın bol olsun.
İstanbul
Yıllardır Yazılan Bu Güncel Yazının Geçerli Olmadığını Herkes Biliyor.

Düşürülen Drop Oranını Görmemek İçin Kör Olmak Lazım.

En Komedisi'de Maden Arttırıcı Sanırım Hiç Profesyonelce Maden Çeken Olmadı Dükkan ve Arttırıcılar Gelmeden Önce.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

0LIVERA yazdı: 09 Tem 2020 13:39

Sayin Ahievran yazdi ;

Merhabalar;

Şansınızın bol olsun.
İstanbul

En Komedisi'de Maden Arttırıcı Sanırım Hiç Profesyonelce Maden Çeken Olmadı Dükkan ve Arttırıcılar Gelmeden Önce.
Equalero yazdı: 09 Haz 2020 13:06 Hocam anlayın artık şu şans sistemini ya bu kadar zor bir mantığı yok bunun herkes istiyor ki ben 10 kere kestim İtem atmıyor drop oynanmış bilmem ne
100 kere kesersin eldiven atmaz keza 10 kesimde 4 eldiven Atar sistem tarafından rasgele belirleniyor şans sistemini buda bütün oyuncular için güzel bir sistem Ayrıca Karaköy eskidende aynıydı yeni şeklide aynı
Ben Karaköy başlarında 48 saat Hakir kesipte büyüme torba bile alamadım başka bir günde 2 adet ceket 4 adet çip aldım sana özel birşey değil yani istersen de sana eldiven atmıyor diye Karaköy silelim tekrardan gelsin ? B-)
xLuCaGox yazdı: 09 Haz 2020 13:19
Eskisi kadar item atmıyor diyebilmek için yetkili bir kişinin beyanı gerekiyor. Oyuncuların elde ettiği drop oranı bir şey ifade etmiyor.

100 adet ikramiye bileti alırsınız ve amorti bile ödül alamazsınız fakat bir başkası 1 adet aldığı biletle büyük ikramiyeyi kazanabilir.

Gerekli konu defarlca kez tartışıldı göz atabilirsin hocam
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
xSTaqNaNcYx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

0LIVERA yazdı: 09 Tem 2020 13:39

Sayin Ahievran yazdi ;

Merhabalar;

Şansınızın bol olsun.
İstanbul

Katılıyorum.
Raiderx
jetLee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jetLee »

xSTaqNaNcYx yazdı: 09 Tem 2020 09:55 Merhaba, son 1 ayda karaköy maden,karaköy boss droplarında inanılmaz düşüş var. Ulan onlarca tırtıl öldürdük 1 tanemi ipek atmaz :') :thinking_face: kopya yapan insanlar ban yemiyor,kopya maden,bonoyu alanlar ban yiyor. Peki kopya yapmayanlar ne olacak? Dropları düşüre düşüre ne olacak bu insanların hali? Uzun lafın kısası; Düzeltilmesini talep ediyoruz :unamused:
buna bende katılıyorum 60 defa tırtıl kes 1 tane ipek atmazmı 6 kişiye verdikleri cevapsa klasik her seferinde

“Genel Etkileşim” sayfasına dön