HESABINIZ BLOKLANMIŞTIR.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
captainef
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

HESABINIZ BLOKLANMIŞTIR.

Mesaj gönderen captainef »

Merhaba istanbul kıyamet vakti ve değerli oyuncu kadrosu

Öncelikle Hesaplarımız Lonca olarak blok yemiş durumdadır.

Sebepleri ise Boss kaçırma (Baş Yaratık)

İkv oyuncularına oyun kuralları gereği insanların emeğini boşa harcama durumundan blok atabiliyor peki bunu neye göre yapıyor ?

Oyunu aktif olarak oynayan insanlar bir boss kesimi yaptığında illa video açacak değil ki zaten birçok kişi video açmayı bilmiyor buna bende dahil olmak üzere.

bizler boss kesimlerinde video alamazken bosumuzu kaçıranlar hemen sonrasında video açtık kaçırırsanız blok yersiniz yazıyor.

Bizde haksızlık yapıldığı için sinirler bosslarını kaçırıyoruz çünkü hakkımıza giriyorlar.

aldıkları video yu desteğe atıp bizlere blok yedirtiyorlar.

İstanbul kıyamet vakti Destek departmanı işte bu kadar biliçsiz şekilde blok atmaktadır.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: HESABINIZ BLOKLANMIŞTIR.

Mesaj gönderen 0LIVERA »

suçta bulunan bunu kanıtlamakla mükelleftir.

sen su kaçırıyor diyip bunu kanıtlamayazsan bu nokta'da bir işlem yapılamaması olması gerekendir.

onlar kacırıyor bende kacırırım diyip senin yapamadığın kanıt işini düşmanın yapıyorsa bu ceza'da gayet yerindedir.

hem suclu olup hem güçsüz olanda bir seni gördüm.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Hammurabi kuralları ile yönetilmiyor bu oyun.
Kullanıcı avatarı
travisscott
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen travisscott »

Valla ben anlamıyorum . Boss kaçırmak suç (hayatımda gördüğüm en saçma durum , open world yapıyorsan mapi pvp ye izin vereceksin), bilerek veya bilmeyerek slot patlatmak neden suç? Bb kesimi illa köşede olacak diye bir zorunluluk mu var ? İçeride de kesilebiliyor. Madem böyle o zaman neden bb kesilen yerde ki slotlar kaldırılmıyor?
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

Kankam boss kaçırmışsın ödül vermelerini beklemiyordun değil mi ? :thinking_face:
onurone1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen onurone1 »

travisscott yazdı: 05 Tem 2020 15:15 Valla ben anlamıyorum . Boss kaçırmak suç (hayatımda gördüğüm en saçma durum , open world yapıyorsan mapi pvp ye izin vereceksin), bilerek veya bilmeyerek slot patlatmak neden suç? Bb kesimi illa köşede olacak diye bir zorunluluk mu var ? İçeride de kesilebiliyor. Madem böyle o zaman neden bb kesilen yerde ki slotlar kaldırılmıyor?

Seninle aynı sunucudayız sanırım bro iyi artık denk gelirsek bossunu kaçırcam rahatsız olmazsın diye düşünüyorum?
Kullanıcı avatarı
travisscott
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen travisscott »

Burada anlatamadığımız nokta şu ; Travisscott karakteri, yani benim bloklanmam normal bir durum, buna itirazım yok. Ancak lonca olarak blok yedik. Hiçbir suçu olmayan adamlarda bloklandı. Neyse, zaten uzunca bir flood yayınlayacağım yarın sakin kafa ile. Başta 5 sene sonra geri dönmüş bir oyuncunun gözünden objektif bir şekilde yazacağım her şeyi.
KulBilgeKagan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KulBilgeKagan »

Şu oyunda karakterlerim Ban yemeden önce gördüğüm en mantıksız şeydi Boss kaçıran adamın Ban yemesi.

Açık bir harita var ve bazı bölgelerden geçemiyorsun :d Adamlar GBZ'yi sokağın başına çekmişler. Yarım saatte kesiyorlar ve sen o yarım saat boyunca o sokaktan geçemiyorsun. Geçersen banlanıyorsun :d

Örnek vermek gerekirse A bankasında paranız var. Ancak paranızı istediğiniz vakit çekemiyorsunuz. Adamlar diyor ki " eğer ATM'den para çekmeye gittiğinizde o ATM'den yarım saat içinde başka biri para çektiyse sizin bankanızdaki paranız 15 gün boyunca bloklanır. Bunu sizin güvenliğiniz için yapıyoruz. Eğer ATM 'den para çekmek istiyorsanız yarım saat bekleyin. Sonra çekin"

Eğer dikkat etmez de kurala uymadan parayı çekerseniz " ya ben dikkat etmedim , görmedim. " derseniz dahi tamamen bankanın insafına kalıyorsunuz. Paranızı bloklayadabilir, affedip " neyse tamam hadi çektin paranı ama bir daha görürsem parana kalıcı çökerim ha " da diyebilir.

Ben, maden toplarken sokaktan dümdüz geçtiğim için GBZ bana dönmüş. Sonra hesabım 5 gün Ban yemişti. İtiraz ettim. GBZ kaçırmışsınız demişlerdi 3 gün sonra :d " reis ben kaçırmadım ki , hiç bir skill kullanmadım. GBZ bana dönmüş , napayım Boss kesilirken maden toplamayı bırakayım mı " dedim. Gelen cevap " Boss ların bulunduğu bölgelerdeki madenleri Boss kesimi esnasında toplamamanızı öneririm. " oldu :d

Yani resmen FIFA 2020'de rakip gol atamadı diye bizim hesap banlandı. Neymiş ceza sahası içine 6 savunma oyuncusu koymuşum :d " Niye Ban yedik kral ? " diye soruyorum ve cevap olarak " ceza sahası içinde 6 oyuncun vardı , size tavsiyem o kadar defans yapmayın " yanıtını alıyorum gibi bir şey :d
Kullanıcı avatarı
highvoltaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen highvoltaj »

KulBilgeKagan yazdı: 07 Tem 2020 04:49 Şu oyunda karakterlerim Ban yemeden önce gördüğüm en mantıksız şeydi Boss kaçıran adamın Ban yemesi.

Açık bir harita var ve bazı bölgelerden geçemiyorsun :d Adamlar GBZ'yi sokağın başına çekmişler. Yarım saatte kesiyorlar ve sen o yarım saat boyunca o sokaktan geçemiyorsun. Geçersen banlanıyorsun :d

Örnek vermek gerekirse A bankasında paranız var. Ancak paranızı istediğiniz vakit çekemiyorsunuz. Adamlar diyor ki " eğer ATM'den para çekmeye gittiğinizde o ATM'den yarım saat içinde başka biri para çektiyse sizin bankanızdaki paranız 15 gün boyunca bloklanır. Bunu sizin güvenliğiniz için yapıyoruz. Eğer ATM 'den para çekmek istiyorsanız yarım saat bekleyin. Sonra çekin"

Eğer dikkat etmez de kurala uymadan parayı çekerseniz " ya ben dikkat etmedim , görmedim. " derseniz dahi tamamen bankanın insafına kalıyorsunuz. Paranızı bloklayadabilir, affedip " neyse tamam hadi çektin paranı ama bir daha görürsem parana kalıcı çökerim ha " da diyebilir.

Ben, maden toplarken sokaktan dümdüz geçtiğim için GBZ bana dönmüş. Sonra hesabım 5 gün Ban yemişti. İtiraz ettim. GBZ kaçırmışsınız demişlerdi 3 gün sonra :d " reis ben kaçırmadım ki , hiç bir skill kullanmadım. GBZ bana dönmüş , napayım Boss kesilirken maden toplamayı bırakayım mı " dedim. Gelen cevap " Boss ların bulunduğu bölgelerdeki madenleri Boss kesimi esnasında toplamamanızı öneririm. " oldu :d

Yani resmen FIFA 2020'de rakip gol atamadı diye bizim hesap banlandı. Neymiş ceza sahası içine 6 savunma oyuncusu koymuşum :d " Niye Ban yedik kral ? " diye soruyorum ve cevap olarak " ceza sahası içinde 6 oyuncun vardı , size tavsiyem o kadar defans yapmayın " yanıtını alıyorum gibi bir şey :d
Dikkat ederseniz bu oyunda verilen bloke cezalarını (kopya,boss kaçırma) biz oyunu düzeltemiyoruz demenin başka bir türü.Şuan çaresizler ellerinde tek koz var oda hesap bloklamak.Yönetim bu kafayla giderse tek başına dolaşır nerull.Ortada bir hata var 1 yılı geçecek çözüm 0.Böyle devam kapanış töreninizi yapmaya yakınsınız.
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN B-)
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cheteenx »

boss kaçırıyor loncan ne olursa olsun bide utanmadan konu açmışsın ne diyeyim kardeşim allah akıl fikir versin
Eski nefer Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön