Merhaba
Sizden bir kaç öneri,tavsiye beklentisi içindeyim.Oyun bazen sigara gibi bağımlılık yapıyor.Bir şeyden sıkıldığınız zaman ise onu bırakmak istersiniz.Oyunu bıraktıysanız/bırakma aşamasında iseniz nasıl bir yol izliyorsunuz ? Ya da zaman yönetimini nasıl sağlıyorsunuz?
Bırakmak
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- asilgaddar
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Re: Bırakmak
Başka bir hobi edinmek en iyi yol gibi duruyor. Örneğin bir müzik aleti alıp öğrenmeye çalışabilirsin. Lise yıllarımda çok fazla WoW oynuyorduk, okulu bile oyun için kırmaya başlayınca oyunu bilgisayarımdan kaldırıp bir anda aniden oyunu bırakıp hesaplarımı arkadaşlarıma vermiştim. Eğlendiğiniz bir şeyin hayat kalitenizi düşürdüğünü hissettiğiniz an o ''eğlencenizden'' hemen kurtulun bence. Ayrıca oyunu bırakmak istemiyorsanız kendinize kota koyabilirsiniz. Günlük max 3 saat-4 saat oyunda olacağım gibisinden.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Hesaplarınızdaki materyalleri ihtiyacı olanlara ücretsiz bir şekilde dağıttıktan sonra seni oyuna bağlayan her neyse bu halley asa da olabilir sıfır kelvin ceket de bunları yere atmanı veya hesabını komple silmeni tavsiye ederim. Sonrasında 0 dan yeniden başlamak çok kez aklına gelicek ama herseferinde vazgeçiceksin yere attığın veya dağıttığın materyaller için içinde bi burukluk olacak fakat her tercih bir vazgeçiştir. Önerebileceğim en iyi yöntem bu ..
Sağlıcakla
Sağlıcakla

Şu an KPSS'ye çalışmaktayım ve bende bırakmak için bir çare arıyorum. Bazen öyle bir kriz geliyor ki girip 2 3 yaratık kesmek istiyorum ki de girip kesiyorum. Umarım ben de bir çaresini bulabilirim.Boludanoyuncu yazdı: ↑02 Tem 2020 15:26 Merhaba
Sizden bir kaç öneri,tavsiye beklentisi içindeyim.Oyun bazen sigara gibi bağımlılık yapıyor.Bir şeyden sıkıldığınız zaman ise onu bırakmak istersiniz.Oyunu bıraktıysanız/bırakma aşamasında iseniz nasıl bir yol izliyorsunuz ? Ya da zaman yönetimini nasıl sağlıyorsunuz?
Malzemelerini dağıtmak,satmak olmadı başka bir oyuna başlarsan bu oyunu bırakabilirsin. Boş zamanın olunca giriyorsun çünkü bu oyuna.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Zevk almaktan çok sinir edici bir hal almaya başladı oyun.Farklı programlara yönelmek isterken bir engel gibi duruyor.asilgaddar yazdı: ↑02 Tem 2020 17:47 Başka bir hobi edinmek en iyi yol gibi duruyor. Örneğin bir müzik aleti alıp öğrenmeye çalışabilirsin. Lise yıllarımda çok fazla WoW oynuyorduk, okulu bile oyun için kırmaya başlayınca oyunu bilgisayarımdan kaldırıp bir anda aniden oyunu bırakıp hesaplarımı arkadaşlarıma vermiştim. Eğlendiğiniz bir şeyin hayat kalitenizi düşürdüğünü hissettiğiniz an o ''eğlencenizden'' hemen kurtulun bence. Ayrıca oyunu bırakmak istemiyorsanız kendinize kota koyabilirsiniz. Günlük max 3 saat-4 saat oyunda olacağım gibisinden.
Boş zamanlarımı farklı şekilde değerlendirmek isterken,kafamın bir yanı buna engel oluyor.
Yaklaşık 8 yıllık emeğimi silmek bana zor geldiği için buna evet demem kolay olmuyor.Ama tütün mamülleri gibi duruyor .Bir anda zor ama ilerleyen vakitlerde ne güzel olmuş diyeceğim.Aslında şununla uğraşmak daha iyi demek istediğin önerin var mı ?ismailaslan yazdı: ↑02 Tem 2020 19:58 Hesaplarınızdaki materyalleri ihtiyacı olanlara ücretsiz bir şekilde dağıttıktan sonra seni oyuna bağlayan her neyse bu halley asa da olabilir sıfır kelvin ceket de bunları yere atmanı veya hesabını komple silmeni tavsiye ederim. Sonrasında 0 dan yeniden başlamak çok kez aklına gelicek ama herseferinde vazgeçiceksin yere attığın veya dağıttığın materyaller için içinde bi burukluk olacak fakat her tercih bir vazgeçiştir. Önerebileceğim en iyi yöntem bu ..
Sağlıcakla
Sonne yazdı: ↑02 Tem 2020 22:49GösterBoludanoyuncu yazdı: ↑02 Tem 2020 15:26 Merhaba
Şu an KPSS'ye çalışmaktayım ve bende bırakmak için bir çare arıyorum. Bazen öyle bir kriz geliyor ki girip 2 3 yaratık kesmek istiyorum ki de girip kesiyorum. Umarım ben de bir çaresini bulabilirim.
Giriyorsun bir anlık zevk almak için aslında daha çok stres olup çıkıveriyoruz.Kendimize daha çok zarar alıyoruz.Bende İha ile ilgili uğraşıyordum.Artık buna engel oluyor.Farklı programlar bulup yapmayı deniyorum artık.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Bu gün itibariyle oyundaki bazı sorunlardan ötürü oyunu bırakmayı bu saate kadar düşündüm ve hala bi karara varamadım.. Sevgili dostlar kolay birşeymiş gibi geçiştirdiğim için özür dilerim.. kendime bir cevap bulabilirsem sizlere de aktaracağım.ismailaslan yazdı: ↑02 Tem 2020 19:58 Hesaplarınızdaki materyalleri ihtiyacı olanlara ücretsiz bir şekilde dağıttıktan sonra seni oyuna bağlayan her neyse bu halley asa da olabilir sıfır kelvin ceket de bunları yere atmanı veya hesabını komple silmeni tavsiye ederim. Sonrasında 0 dan yeniden başlamak çok kez aklına gelicek ama herseferinde vazgeçiceksin yere attığın veya dağıttığın materyaller için içinde bi burukluk olacak fakat her tercih bir vazgeçiştir. Önerebileceğim en iyi yöntem bu ..
Sağlıcakla
Sağlıcakla

- NoobMage
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Quake - Earthquake
Dostum selamlar
Bir şeyi bırakma aşamasında, bırakmak istediğin ne olursa olsun, hiç bir şeyin kendi iradenden daha kuvvetli olmadığını kendine anlatman gerekiyor. Çantandaki maden veya değerli eşyalarını yere atman çözüm değil, hayattaki önceliklerini daha iyi anlaman ve kavraman gerekiyor.
Sen bilgisayarının masaüzerinde duran, belki senin kafa dağıtmanı sağlayan bir oyundan çok daha kuvvetli,azimli ve kararlı bir bireysin.
Bir şeyi bırakma aşamasında, bırakmak istediğin ne olursa olsun, hiç bir şeyin kendi iradenden daha kuvvetli olmadığını kendine anlatman gerekiyor. Çantandaki maden veya değerli eşyalarını yere atman çözüm değil, hayattaki önceliklerini daha iyi anlaman ve kavraman gerekiyor.
Sen bilgisayarının masaüzerinde duran, belki senin kafa dağıtmanı sağlayan bir oyundan çok daha kuvvetli,azimli ve kararlı bir bireysin.
Sorlag[/b]
Eminönü
Quake - Earthquake
Eminönü
Quake - Earthquake
-
- Acemi Savaşçı
Yere atıcağınız bütün alınabilir eşyalar meteryaller alınır tabiki oyunu bırakmanıza yardım amaçlı

Hatırla...
Bırakmak için çaba gösterme, zaman geçtikte soğuduğunu farkedeceksin.
Çünkü çabaladığın şeylere ASLA erişemezsin, saygılarımla.
Çünkü çabaladığın şeylere ASLA erişemezsin, saygılarımla.
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .