Üyelik sorunları.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Üyelik sorunları.

Mesaj gönderen Sonne »

Merhabalar uzun bir zaman önce üyelik sorunları adı altında desteğe başvuru yapmıştım ve hala cevap bekliyorum. Bu başlık adı altında kendisine dönüş yapılan var mı ? Veya ne kadarlık bir süre zarfında dönüş yapıyorlar ?
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Üyelik sorunları.

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

15 veya 20 (hatırladığım kadarıyla )gün kadar cevabı bekledim😆.
Sonra baktım forumdan bu konuda müzdarip bir çok oyuncu olduğunu gördüm .Beklemeyi kestim . 1 yıl boyunca cevap alamayan kullanıcılara ise yanıt olarak hızlı destek biriminden ise "İlgili birimde aşırı iş yoğunluğu olduğundan gecikmeler olabiliyor" tarzında bir geri dönüş geliyor.
Ayrıca bu konu ise forum kurallarının 3 veya 5 'e istinaden bir kaç gün içinde kaldırılacağını düşünüyorum 🤔.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Sonne yazdı: 03 Tem 2020 15:54 Merhabalar uzun bir zaman önce üyelik sorunları adı altında desteğe başvuru yapmıştım ve hala cevap bekliyorum. Bu başlık adı altında kendisine dönüş yapılan var mı ? Veya ne kadarlık bir süre zarfında dönüş yapıyorlar ?
Sayın Naveran yazdı ;

Merhaba

Hızlı destek üzerinden üyelik sorunları ile ilgili destek verilmemektedir. Lütfen işleminize Üyelik Sorunları birimi üzerinden devam ediniz. Üyelik Sorunları birimi, diğer alanlara göre ciddi titizlikle inceleme gerektiren işlemlerin yapıldığı yerdir. Bu yüzden geri dönüş sürelerinde gecikme yaşanabilmektedir. Gerekli incelemeden sonra tarafınıza ilgili birim tarafından yanıt verilecektir. Sizden ricam tarafınıza gelecek cevabı sabırla beklemenizdir.

İyi forumlar.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

1yıl 3 aydır cevap bekliyorum 😁

“Genel Etkileşim” sayfasına dön