Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer..
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Re: Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer..
Bende dönüp dolaşıyorum ama ikv ye dönmüyorum acaba ben tilki değil miyim ?
Hocam,ııı,pardon.Burası ikv forumu.benibanladilar yazdı: ↑27 Haz 2020 22:15 Bende dönüp dolaşıyorum ama ikv ye dönmüyorum acaba ben tilki değil miyim ?
Geçenlerde ben de öyle düşündüm ve oyunu indirip bir bakınayım dedim sonra oyuna girince interneti boşa israf ettiğimi anladım. Oyunun oynanılacak bir tarafı kalmamış. Daha önce de demiştim leveller 49'da olsa bu oyunun her türlü daha fazla oyuncusu vardı ve daha keyifli bir oyun deneyimi verecekti, kopyalama olayları da olmayacaktı. En azından canımız çemberli, sığınak, migrat vs. çektiğinde girip biraz kafa dağıtıyorduk. Holde felan savaşıyorduk ne bileyim. Oyunun her bölgesinde oyuncu vardı. Onu da bitirdiler ne diyeyim ki oyuna yazık ettiler.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
bireysel oynayacaksanız eö, loncanız ve ekibiniz varsa meran
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
hocam günde 5 dk foruma bakmakla oyun oynamak farklı şeyler amaDUZENBAZ yazdı: ↑27 Haz 2020 23:08Hocam,ııı,pardon.Burası ikv forumu.benibanladilar yazdı: ↑27 Haz 2020 22:15 Bende dönüp dolaşıyorum ama ikv ye dönmüyorum acaba ben tilki değil miyim ?