KİRWE'nin Çok Sunuculu Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
cehennemsogugu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: KİRWE'nin Çok Sunuculu Günlüğü

Mesaj gönderen cehennemsogugu »

günlüğünü takip etmek çok keyifli özellikle maden çekimi ve ticaretlerin barındığı kıyamet günlüklerini takip etmek keyifli oluyor seninkini de merakla takip ediyorum bol şans :blush:
Resim
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Maden rotasını paylaşmak gibi bir incelik yaptığın için teşekkür eder bol kazançlar dilerim devamını merakla beklemekteyim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Selamlar, :raised_hand:

Eminönü sunucusu:

Günlüğüme lodos bayrağımla başlamak istiyorum.Tarafsız olsakta ruhumuz lodos ':)

Resim

Bildiğiniz üzere kuklacıdan bi çok madeni bi arkadaş ile eminönüne getirmiştim.Bunların da bi kısmını elimden çıkarttım.Eminönü sunucusunda bi miktar para biriktirdim.Ama maden alma riskine giremiyorum.Bu aralar piyasa oldukça tehlikeli, tehlikeliden kastım; tılsım fiyatları acayip arttı.İleriye dönük para edebilecek madenler almayı planlıyorum.Mikroçip, Martian vb eğer bunlardan uygun fiyata satan olursa ilerki bölümler de alabilirim.

Resim

Gano için başta 45 dedim ama 40a bıraktım ne kadar yufka yürekiyim yaa :relieved:

Resim

Normalde 15 bonoya satıyordum.Ancak toplu alınca uyguna bıraktım tanesi 11.7 bonoya gelmiş oldu. ':)

Resim

Menekşe'yi 25 bonodan satmam oldukça iyi oldu çünkü oldukça dar bi pazarı var.

Resim

Biraz da çöp maden sattım. ':) :dollar:

Resim

Bende iksir reçetesi var bi miktarı ücret karşılığında ürettim.Para paradır ':)

Biraz boss kesmeye niyetlendim. :gun:

Resim

Hakir grubu buldum girdim.Kesim sırası bize geldiğinde arkadaşın biri isyan çıkardı bugları kesti.Eminönü sunucusundaki oyuncu arkadaşlarımızın oyun bilgisi bugsuz kesime yetmedi.':)

Ağlayarak dolaptan uzaklaştım. :sob:

Resim

Daha sonra bu 3 arkadaşı banka önünde millete ahkam keserken gördüm.Eminönü oyuncuları bu arkadaşlardan muzdarip malesef :unamused:
Kurdukları loncanın ismi de oyundan birinin eşi ile kızının ismi ne ....

Resim

Birkaç el büyük büyücü kestim ama herhangi bi torba alamadım.Boss maceramı burda sonlandırdım. :jack_o_lantern:

Teşkilat Sunucusu:

Teşkilat sunucusunda bugun ki savaş Eminönü bölgesine taşmıştı.Oldukça kalabalık bi savaştı ama lagdan oynamak imkansız gibiydi. :night_with_stars:

Resim

Loncadaki arkadaşlarla Sandal bölgesinde toplandık ve karaköyden çıkıp sancakta sıkışan arzlara destek için eminönü bölgesine geçenleri biraz avladık. :skull_and_crossbones:

Devamında Arzlar komutanda diğer lodosları kestiler. :coffin:

Resim

Hep beraber bankada toplanarak yaklaşık 15 grup komutana doğru ilerledik. :hourglass_flowing_sand:

Resim

Uzun süre savaş burada sürdü.Defansif olduğum için burada pek aktif olamadım.Lagda olunca karizmam bitene kadar savaştım sonra oyundan çıktım. ':) :shield:

Kuklacı Sunucusu:

Kuklacı sunucusunu bildiğiniz gibi maden için tercih ettim.Önceki günden kalan 1 günlük sarraf arttırıcım varken önceki bölümdeki rotasyondan devam ederek, 4 saat maden çektim.

Aynı rotasyonu tekrar paylaşıyorum;

Resim

Bu sefer bi kaç kere şansım yaver gitti ve çift torba koni çiçeği çektim :cherry_blossom:

Resim

Maden sırasında bi süre sonra antrepoda bi lapis kayboldu. :astonished:

Resim

Sonra kutuların içinde çıktığını minimapten bakarak farkettim.Kaç yıllık oyuncu olmama rağmen bu kutuların içine girildiğini bilmiyordum. ':)

Sarraf Arttırıcım bitene kadar bu şekilde devam ettim. :gem:

Sonuç;

Resim

Teşkilat-Kuklacı Senkron:

Daha sonra bende lokman olduğu için kuklacıdaki loncamda da lokman + sarraf vardı.Teşkilatta sadece bireysel lokman vardı.Bende Kuklacıda lapis ve koni çektim.Aşağıdaki görseldeki rotasyonda onları çektiğimde tam 8-10 dakika sürüyordu.Kuklacıda tur bittiğinde topkapıda oturuyordum.Teşkilatta topkapıda bekleyen savaşcım ile tura başlıyordum.Savaşçımda Depar 3 olduğu için tur daha kısa sürüyordu ama sadece koni çekiyordum.Ondada tur yaklaşık 6-8 dakika sürüyordu.Maden saatlemem oldukça iyi olduğu için madenler bomboştu herhangi bi sorun teşkil etmiyordu. :pick:

Senkron maden rotasyonum;
Resim

Yaklaşım 1-2 saat bu şekilde maden çektikten sonra, sıkıldım ve maden çekmeyi bıraktım.
Resim

Resim

Kuklacıda 3 torba cıkmasına rağmen ahım şahım bi fark yoktu.Hemen hemen yakın miktarda koni çiçeği çektim. :cherry_blossom:

Günlüğün bu bölümünde de yaklaşık 10t edecek kadar maden çektiğimi düşünüyorum. :100:

Günlük hakkında yorum, görüş ve önerilerinizi bekliyorum..

EK;
ismailaslan yazdı: 22 Haz 2020 22:08 Maden rotasını paylaşmak gibi bir incelik yaptığın için teşekkür eder bol kazançlar dilerim devamını merakla beklemekteyim :)
Maden çekmeye temmuz ortalarına kadar devam edeceğim.Ondan sonra uzunca bi süre maden çekmeyi planlamıyorum.Gelecek zamanlarda günlüğümü takip edebilecek arkadaşlar olabileceği için o zaman faydalanabileceklerini düşünüyorum. :blush:
cehennemsogugu yazdı: 22 Haz 2020 11:24 günlüğünü takip etmek çok keyifli özellikle maden çekimi ve ticaretlerin barındığı kıyamet günlüklerini takip etmek keyifli oluyor seninkini de merakla takip ediyorum bol şans :blush:
Teşekkür ederim. :blush:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Günlüğün harika dostum, özellikle de işin içine maden girince ayrı bi' tat katıyor. Günlüğünde başarılar. :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere VLOG tarzında savaşçı karakter 0dan açıp oynamayı düşünüyordum. :crossed_swords:
Ana savaşçı karakterim teşkilat sunucusunda olduğu için oynayacağım karakteri Eminönü sunucusunda oynamaya karar verdim.Ayrıca oynayacağım karakterin tipini şu anki kendi tipime benzettim.Eminönü sunucusunda hali hazırda bi' Savaşçıkirwe kalmadığı için ismini Savaşçıkirwe yaptım. :bomb:
Savaşçıyı kasmak büyücüye göre biraz daha gereksinimli olduğundan dolayı bu karakterimle ilgili çalışmalara başlamadan önce;
Düşük seviye maximum hasar veya element hasar eşyalarınıza talibim veya satın alabilirim. :blush:

Karakteri kasma işlemi tamamlandıktan eşyaları ihtiyacı olan başkalarına vermeyi planlıyorum. ':)

Sonne yazdı: 24 Haz 2020 07:38 Günlüğün harika dostum, özellikle de işin içine maden girince ayrı bi' tat katıyor. Günlüğünde başarılar. :relaxed:
Güzel yorumun için teşekkür ederim. :blush:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy

LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Güzel bir günlük devamını bekliyoruz KİRWE =) :ok_hand: :+1:
Resim
Rustem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rustem »

Bu kirweye güvenmeyin komiser keserken Kuzey Güney izliyo😂😂
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selam Neferler !

Günlüğümün bu bölümünde yaptığım pekçok şeyi paylaşmak istiyorum.

Teşkilat Sunucusu;

Resim

Akşamları çok çok çok fazla lag olduğundan dolayı gündüz savaşmayı tercih ediyordum.Ortalama 30 vs 30 oluyor en fazla buda sunucuyu zorlamadığı için çok fazla lag olmuyor.Yaklaşık 1 saat bayır kısmında karşıklı savaştık. :gun:

Resim

Biraz bastırdık ve arzları sancağa soktuk.Yaklaşık 1.5k Klan parası kastıktan sonra teşkilat sunucusundan çıktım. :credit_card:

Eminönü Sunucusu;

Eminönü sunucusunda günlüğün bu bölümünde yoğun bi ticaret paylaşacağım ':)

Bildiğiniz üzere bi önceki bölümde kuklacıdan arkadaşım vasıtasıyla bi miktar maden getireceğim demiştim.O madenleri getirdim.Gelen madenlerle birlikte biraz ticaret yapmak amacıyla maden de satın almaya başladım

Resim

Komiserden kara barut düşürmüştüm.Onu ve kuklacıdan getirdiğim bi miktar koyu mavi lapisi sattım.

Resim Resim

Saf Platinleri 20 bonodan sattım ':)

Resim

26 tane koyu mavi lapisi oldukça uygun bi fiyata aldığımı düşünüyorum. :blush:

Resim

30 bonodan kızıl zümrüt aldım 40'a satma planıyla :blush:

Resim

Elimdeki Skandiyumları oldukça iyi bi' fiyata sattım ':)

Resim Resim

Ticaret için bi miktar daha maden almaya devam ettim. :relaxed:

Resim

Halley Ayakkabımı düşürdükten sonra eskisini satamamıştım.Bu gün satmak nasipmiş ':)

Resim Resim

Aldığım madenleri kar koyarak bi' kısmını sattım :blush:

Resim

Sunucudaki hakir sorunsalı sebebiyle Halley Ceket Reçetesine servet verdim ':)

Resim

Bi' arkadaşın Kraliçe görevine destek oldum. :yum:

Resim

Komiser kesmeye geldik ama BUGsk kesimi yasakladı.Nara attı ve sürekli kaçırdı.Pes edip yukarıya geri çıktım.

Boss kaçıranlardan dolayı aldığım Halley Ceket reçetesini üretmeye karar verdim ve madenleri toplamaya başladım.

Resim

Kuklacıdan çoğu madeni getirmiştim.Eksikleri oyun içinden satın aldım.

Resim

Halley Ceketimi ürettim. O:-) " Hayırlı olsunları bekliyorum... "

Ayrıca VLOG tarzında, Eminönü sunucusunda Savaşçıkirwe karakterimi oluşturdum.30 dakikalık videolar halinde bi' kaç video çektim ancak paylaşıp paylaşmama konusunda hala kararsızım.Bazı kişisel sebeblerden ötürü ilerleyen günlerde belki paylaşabilirim. :)

Bu bölümde maden çekmedim çünkü yukarıda da bahsettiğim gibi Eminönü sunucusunda Savaşçı karakterimi kastım. ':)

EK;

LadyGAGA yazdı: 24 Haz 2020 16:10 Güzel bir günlük devamını bekliyoruz KİRWE =) :ok_hand: :+1:

Güzel yorumun için teşekkür ederim.Online yaz okulu başlayana kadar sık bi şekilde paylaşmayı planlıyorum.

Rustem yazdı: 24 Haz 2020 22:10 Bu kirweye güvenmeyin komiser keserken Kuzey Güney izliyo😂😂

Karaköy bölgesi boss'ları biraz daha pasif Çemberlitaş gibi dikkat istemediği için arkaplanda sosyal aktivitelere yer veriyorum.Dizi izlemek buna dahil, Kuzey Güneyden sonra Ezel ve Suskanları da izledim ':)

Karaköy

Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Ceketin hayırlı olsun dostum güle güle kullanman dileği ile :relaxed:
Resim