arkadaşlar 2 iksir nasıl çekiliyor ?
-
- İskele Babası
arkadaşlar 2 iksir nasıl çekiliyor ?
görüyorum bazı ark lar çift iksir çekiyor ve bunu nasıl yapıyor bilmiyorum bilenler yazabilirmi acaba
Re: arkadaşlar 2 iksir nasıl çekiliyor ?
Biri yeşil iksir, diğeri kırmızı yada mavi iksir. Kırmızı ve mavi iksirin süresi 30 saniyedir. Yeşil iksirin süresi ise 10 dakika diye biliyorum. Açığını bulmamışlar ise peş peşe (içilmiş olanın süresi bitmeden, harita değiştirmeden yada oyundan çıkıp girmeden vs.) etki veren yani yeşil iksir içilemez.
Yapma kardeşim sağlığa çok zararlı bir şey o
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Kardeşim sen şakamatikmisin be
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Örnek veriyorum bir hasar iksir içiyor ,diğeri de can veyahut kudret sen 2 ıksır olarak gorursun
-
- Acemi Savaşçı
KARDEŞİM SÜRESİ 10 DAKİKA OLAN YEŞİL İKSİR NE QMQSkull yazdı: ↑20 Haz 2020 00:41 Biri yeşil iksir, diğeri kırmızı yada mavi iksir. Kırmızı ve mavi iksirin süresi 30 saniyedir. Yeşil iksirin süresi ise 10 dakika diye biliyorum. Açığını bulmamışlar ise peş peşe (içilmiş olanın süresi bitmeden, harita değiştirmeden yada oyundan çıkıp girmeden vs.) etki veren yani yeşil iksir içilemez.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
hstcastahkt yazdı: ↑09 Tem 2020 23:25KARDEŞİM SÜRESİ 10 DAKİKA OLAN YEŞİL İKSİR NE QMQSkull yazdı: ↑20 Haz 2020 00:41 Biri yeşil iksir, diğeri kırmızı yada mavi iksir. Kırmızı ve mavi iksirin süresi 30 saniyedir. Yeşil iksirin süresi ise 10 dakika diye biliyorum. Açığını bulmamışlar ise peş peşe (içilmiş olanın süresi bitmeden, harita değiştirmeden yada oyundan çıkıp girmeden vs.) etki veren yani yeşil iksir içilemez.
Yeşil derken arkadaşımız Shen Kuo İcadı Vahşi Emsali İksir gibi direncimizi veya hasarımızı yükseltmeye yarayan iksirlerden bahsetmiş diye düşünüyorum.

- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Aktarın verdiği şarap iksiri iç ikincisine gerek duymazsın karşiim
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN