Holde alınan kritik hata
Holde alınan kritik hata
Merhaba, uzunca bir aradan sonra boş vaktimde oyuna girmeye başladım ve görevleri yapmaktayım ancak holde yaklaşık 10 saniyede bir aldığım kritik hata yüzünden kanser olmama çok az kaldı, sorduğumda win10 sistemi yüzünden aldığımı söyledi bazı insanlar acaba bunun sebebi gerçekten bu mu ? eğer buysa oyunun developerları ne iş yapmakla meşguller şuanda ?
auril & DoubleLift
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Holde alınan kritik hata
Windows 10'da gerçekten böyle bir sorun var.
Zamanında hol görevlerimizi yapan kişi Windows 8.1 kullandığı için holde bizi çok beklemek zorunda kalmıştı.
Zamanında hol görevlerimizi yapan kişi Windows 8.1 kullandığı için holde bizi çok beklemek zorunda kalmıştı.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Oyuna girip escdeki ayarların hepsini sıfıra indir karakter ve çanta penceresini fazla açmamaya çalış.Bu sayede uzun süre oyunda kalabilirsin.
Sabit yerlerde sürekli atıyor
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Windows 7 de hiç bir sorun yokAuril yazdı: ↑25 Haz 2020 00:41 Merhaba, uzunca bir aradan sonra boş vaktimde oyuna girmeye başladım ve görevleri yapmaktayım ancak holde yaklaşık 10 saniyede bir aldığım kritik hata yüzünden kanser olmama çok az kaldı, sorduğumda win10 sistemi yüzünden aldığımı söyledi bazı insanlar acaba bunun sebebi gerçekten bu mu ? eğer buysa oyunun developerları ne iş yapmakla meşguller şuanda ?
Her ne kadar geliştirici ekip hata yok desee Windows 10 holde hatalı bütün sürümleri denedim maximum performans pcde bile hata veriyor
Bütün ayarları 0 a getir pencere ekran en küçük modda oyna ama bütün ayarları minimuma getirceksin kritik hata vermiyor
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Win10 kullanan arkadaşlar kritik hatayı minimuma indirme yolunu açıklıyorum.
Bilgisayarın arama kısmına girip "Oyun modu" yazıyoruz ve kapatıyoruz.
İkv'ye giriş yaptığımız launchere sağ tık/özellikler/uyumluluk/ uyumluluk modunu Windows 95 ya da Windows 98 me olarak ayarlıyoruz.
Oyuna girdiğimizde hiç bir pencereyi açmıyoruz(çanta,kasa,görev vb.) tüm bunları yaptığınız taktirde yarım saat bir saat oyundan atmadan oynayabilirsiniz. Ama saate gittiğimizde gruptaysak oyundan atmaya devam ediyor ona bir çözüm bulamadım.
Bilgisayarın arama kısmına girip "Oyun modu" yazıyoruz ve kapatıyoruz.
İkv'ye giriş yaptığımız launchere sağ tık/özellikler/uyumluluk/ uyumluluk modunu Windows 95 ya da Windows 98 me olarak ayarlıyoruz.
Oyuna girdiğimizde hiç bir pencereyi açmıyoruz(çanta,kasa,görev vb.) tüm bunları yaptığınız taktirde yarım saat bir saat oyundan atmadan oynayabilirsiniz. Ama saate gittiğimizde gruptaysak oyundan atmaya devam ediyor ona bir çözüm bulamadım.
Saçmalıklardan sıkılmış birisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Sözde İKV Karaköy Güncelleme Paketinde bu konuda bir çalışmaya yer verilecek ve iyileştirilecekti fakat ne mi oldu.. Evet, tam olarak o düşündüğünüz..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Karaköyde de aynı hatayı veriyor maalesef ama holdeki kadar değil 
auril & DoubleLift
Karaköy oynanacak seviyede, holde saat görevini yapmak için 26 kere tekrar girmiştim. Şansa ölmedim, adamlar grup attığında düşüyordum bazen
Keşke
kazansaydı.