Öncelikle Warlordsx-Lazurix ekibi olarak herkese iyi oyunlar dilerim...
hepimiz aşağı yukarı 3 sene bu oyundayız.bir çoğunuzun abisi yaşındayız.haliyle şuana kadar karşılaştığımız en zor görev Kadim Hidra Görevi.bu görevi yapma gerekliliğimiz şahaser sahibi olabilme amacımızda yatıyor.bir çok kez görev yapma denemesinde kötü olaylara şahit olur olduk.her denemede bir çok insan oyundan amacını alamadan kırgın ayrılıyor bu oyundan.en fazla bir grubun görevi oluyor diğerleri başka baharı bekliyor umarsızca.kafalarda hep soru işaretleri, hüzünler vs.Yapacağımız bu organizasyon sayesinde Allah ın izniyle Anka-Islık Çalan-İnat Kıran sahibi olur gibi şaheserlere er yada geç sahip olacak herkes.Şunu vurgulamak isteriz ki amaç herkes mutlu ayrılsın.herkes amacına ulaşsın.haklar yenilmesin.yüzüstü bırakılanlar sanmayın ki hainlikler kaçanların yanına kar kalır.en nihayetinde oyunda olsa bu emek hırsızlığı, arkadaşını yarı yolda bırakmak kul hakkı yemekten başka birşey değildir.El birliği verirsek tüm sıkıntılarla baş edebilir ve en önemlisi bu oyunda geçirdiğimiz her dakikayı eğlenceye çevirebiliriz.bunu yapabileciğimize inanıyoruz.
Yapmayı planladığımız bu etkinliğin adını Rutin Kadim Günleri olarak tespit etmiş bulunuyorum.etkinliğe bir isim vermek istedim beğenilmezse öneriler değerlendirilecektir.
gelelim RKG etkinliği nasıl nezaman yapılacak .ve kurallar elbette olacaktır.
öncelikle herkes şu sorulara yanıt vermeli:
1-RKG ye katılacağınız tüm karakterlerin -Karakter adı-Klan durumu-Krakter Türü (Savaşçı-büyücü-Şİfacı ?)
2-RKG ye katılabileceğiniz gün ve saat aralıkları
bu iki soruya vereceğiniz yanıtlarla RKG tam üye listesi oluşturulacaktır.Etkinliğe gelecek olursak :Rutin Kadim Günleri etkinliği demekle sadece Kadim Hidra görevleri yapılacak anlamına gelmesin.RKG genel bir isimdir.bundan sonra gelecek yeni güncellemelerde karşımıza çıkabilecek en zor görevleri tek yürek olarak başarma yönünde bir topluluk olacağımızı herkesin bilmesini isterim.
RKG de ilk amaç Kadim Hidra görevini yapmaktır.öncelikle RKG haftalık olarak programlandırılacak..örneğin her hafta Çarşamba 20:00 - Cuma 20:00 - Cts 19:00 - Pazar 13:00 ve Pazar 19:00 saatlerinde başlamak üzere programlandıracaz.ve her seferde en az 2 grubun görevi yapılmış olacak.Grup liderleri bu Gün ve saatlerde olabilecek aksatmayacak 1 Asıl ve 1 yedek üyelerden oluşacak.grup lideri her hangi bir loncadan olabilecek.gruplar lonca olarak oluşturulmayacak.hedfimiz Grup liderlerini saymazsak haftada asgari 50 farklı kişiye görevini yaptırmak.Bu etkinlik üzerinde çalışmalarımız sürmektedir herkesten ricam sabırlı ve bizim gibi kararlı olmanız.burda kişisel veya grupsal etkinliklik olmayacak.bu etkinliklerimiz tüm meranı ilgilendirecek.bu sebeple yapılan her türlü eleştiriyi her türlü fikri değerlendiricez.ve şunu da herkes bilsin ki çok katı kurallarımız olacak.hainlik yaptığı tespit edilen kişi RKG den aforoz edilecek ya da en son a bırakılma gibi yaptırımlarımız olacak.
Şimdi herkes ismini foruma yazsın.her loncadan görev grubunda 1 asıl 1 yedek grup lideri olmak üzere 2 şer kişi gerekiyor.Bu sebeple lonca liderleri ayrıca görev grubu olmayı üstlenebileceklerini yazsınlar lütfen...
Rutin Kadim Hidra Üyeleri :
1-Warlordsxyalçın (Yalçın) - ve tüm Warlordsx üyeleri
2-Warlordsxmetin (Metin)
3-Warlordsxquasi (Hakkı)
4-Lazurixrassaa (Yaşar) ve tüm Lazurix üyeleri
5-Kurmayxdenwers (Ercan) ve tüm Kurmayx üyeleri
6-Kurmayxagresif(Selma)
7-Lazurixaforoz
8-Tüm Vipx üyeleri
9-Richard
10-Xxkumandanxx
11-Drxxxxx
12-Blackfoxxcpt
13-Quake
14-Cenazeci
15-Deathximperuz
16-Fenasii
17-Miralay
18-Xxenginxxx
19-Waffenxsfenks
20-Kuzeyxbloody
21-Ölümünexsavaşan
22-Darkrock
23-Byxşifa
24-Crazyxkiller
oyundan isimlerini yazabildiklerim bukadar..yazamadıklarım kusura bakmasın.şimdi yukardaki arkadaşlardan ve yeni üyelerden başlığa verilecek cevapta şu iki soruya yanıt verin sadece:
1-RKG ye katılacağınız tüm karakterlerin -Karakter adı-Klan durumu-Krakter Türü (Savaşçı-büyücü-Şİfacı ?)
2-RKG ye katılabileceğiniz gün ve saat aralıkları
Mutlu-eğlenceli-sevgi dolu bir Meran için katılımınızı bekliyoruz.
sevgi ve saygılarımla...
Warlordsx-Lazurix grubu adına Warlordsxquasi
RKG (Rutin Etkinlik Günleri) ye Üye alımları yapılmaktadır.
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: RKG (Rutin Etkinlik Günleri) ye Üye alımları yapılmaktadır.
-Karakterlerim :
1-Warlordsxquasi - Klansız veya farketmez - 49 lvl Büyücü
2-Lazurixquasi -Klansız veya farketmez-47 lvl şifacı (hazırlık aşamasında)
3-Quasi - lodos - 49 lvl savaşçı
4-Warlordsxquasi - Lodos - 49 lvl savaşçı
-Hafta içi akşam 20:00 dan sonra herhangi bir saatte cumartesi 18:00 dan sonra Pazar günü full olmak üzere etkinliğe katılabilirim.
1-Warlordsxquasi - Klansız veya farketmez - 49 lvl Büyücü
2-Lazurixquasi -Klansız veya farketmez-47 lvl şifacı (hazırlık aşamasında)
3-Quasi - lodos - 49 lvl savaşçı
4-Warlordsxquasi - Lodos - 49 lvl savaşçı
-Hafta içi akşam 20:00 dan sonra herhangi bir saatte cumartesi 18:00 dan sonra Pazar günü full olmak üzere etkinliğe katılabilirim.
-karekterlerim :
1-Blackfoxxcpt - Lodos 49 lvl savaşçı
2 Cptblack - Arzların çocuğu 49 level büyücü
Hafta içi akşam 18:30 dan sonra Hafta sonu full olmak üzere etkinliğe katılabilirim
1-Blackfoxxcpt - Lodos 49 lvl savaşçı
2 Cptblack - Arzların çocuğu 49 level büyücü
Hafta içi akşam 18:30 dan sonra Hafta sonu full olmak üzere etkinliğe katılabilirim
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bykush Arz'ın Çocukları Savaşçı Hafta içi 18:30'dan sonra Hafta sonu full etkinlik için zamanımı verebilirim
Kişilikli oyuncular olduğu sürece her zaman şifacım ile destekteyim. Daha önce de olduğu gibi...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar öncelikle böyle bir oluşumu başlatmaya çalıştığınız için canı gönülden tebrik ediyorum. Kadim geldiğinden beri çok mesnetsiz tartışmalar, gereksiz kapışmalar yaşandı. Oyunun temel amaçlarından biri de; ortak hareket etme bilncini oluşturma, birlikteliği ve paylaşımı pekiştirmedir. Bu sebeple bundan eksik kaldığımızdan dolayıdır ki böyle bir oluşuma gerek duymuşuz ( ne yazıkki)...
Bu oluşum geleceğe yönelik bütün görevlerde hepimize kolaylık sağlayıp, dostluk ve arkadaşlığın pekişmesinde de güzel bir adım olacaktır. Lakin ; oyundaki bir çok kişinin reel hayattaki yoğunluğunu bilemediğimiz için nasıl ortak bir gün belirleriz ve o saatte herkes (gelirim diyen herkes) gelebilirmi bu tartışılır. Kendi loncam ve şahsım adına bütün yardımlara ve paylaşıma açığız ama reel hayattaki görevlerimizden dolayı bunu nasıl standarta koyabiliriz işte bu biraz problem.
Şahsi fikrim, bu oluşuma evet diyen herkes (gerek lonca,gerekse şahıslar) için ortak 2 gün (haftada) ve saat belirlensin, oyunda olan ve evet diyen herkes gelmekle mükellef olsun (oyunda olan diyorum altını çizerim).
Sonuç olarak Vipx loncası olarak bu olayı onaylıyoruz...Oyunda olmadığım zaman Vipxkılınç-Vipxjoe ile iletişime geçebilirsiniz...
Vipx Loncası adına
Vipxoceans
İyi oyunlar, iyi paylaşımlar...
Bu oluşum geleceğe yönelik bütün görevlerde hepimize kolaylık sağlayıp, dostluk ve arkadaşlığın pekişmesinde de güzel bir adım olacaktır. Lakin ; oyundaki bir çok kişinin reel hayattaki yoğunluğunu bilemediğimiz için nasıl ortak bir gün belirleriz ve o saatte herkes (gelirim diyen herkes) gelebilirmi bu tartışılır. Kendi loncam ve şahsım adına bütün yardımlara ve paylaşıma açığız ama reel hayattaki görevlerimizden dolayı bunu nasıl standarta koyabiliriz işte bu biraz problem.
Şahsi fikrim, bu oluşuma evet diyen herkes (gerek lonca,gerekse şahıslar) için ortak 2 gün (haftada) ve saat belirlensin, oyunda olan ve evet diyen herkes gelmekle mükellef olsun (oyunda olan diyorum altını çizerim).
Sonuç olarak Vipx loncası olarak bu olayı onaylıyoruz...Oyunda olmadığım zaman Vipxkılınç-Vipxjoe ile iletişime geçebilirsiniz...
Vipx Loncası adına
Vipxoceans
İyi oyunlar, iyi paylaşımlar...
KADİM hidra için öncelikle 2 tank gereklidir. tank olucak savaşçılar , savaş narası yetenegını 15 puan yapmalıdır. kadim hidranın ön ve arka tarafıan karşılıklı olarak geçip, kudretlerı bittiğinde sıra sıra hedefi kendilerine doğru çekmelilerdir . tank olacak arkadaşların grubunda kendılerı ile birlikte 4 şifacı olmalıdır yani 2 TANK + 4 ŞİFA olmalıdır.
kadimin daha rahat kesilebilmesi ve zamandan kazanmak icin öncelikle özel bir ekipman oluşturulmalıdır. güclü üyelerden seçilmiş kişilerden oluşan grubla kadim denenmelidir. görevi yapılcak grublar sadece ilk vurup çekilmelidir ve dikkat dağıtma ile kadim in savunamalarını düşürmelidir.
her 20 saniyede bir alev saldırısına karşı tank savaşcılara 2 şer defa can kurtaran yapılmalıdır bu da 4 şifacı yı tank ların oldugu grubda zorunlu kılmaktadır.
Büyücüler , deprem zamanında kutub ruzgarı ıle arkadaşlarının ölmelerini engellemelidır.
SAYGILAR ...
WaFFenxHimotep
Unsere Liebe, unsere größte Macht ** WaFFeN S/S [S]chutz[S]taffel **
kadimin daha rahat kesilebilmesi ve zamandan kazanmak icin öncelikle özel bir ekipman oluşturulmalıdır. güclü üyelerden seçilmiş kişilerden oluşan grubla kadim denenmelidir. görevi yapılcak grublar sadece ilk vurup çekilmelidir ve dikkat dağıtma ile kadim in savunamalarını düşürmelidir.
her 20 saniyede bir alev saldırısına karşı tank savaşcılara 2 şer defa can kurtaran yapılmalıdır bu da 4 şifacı yı tank ların oldugu grubda zorunlu kılmaktadır.
Büyücüler , deprem zamanında kutub ruzgarı ıle arkadaşlarının ölmelerini engellemelidır.
SAYGILAR ...
WaFFenxHimotep
Unsere Liebe, unsere größte Macht ** WaFFeN S/S [S]chutz[S]taffel **

<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm
Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hmmm ii başarılar geçnlik 
Lazurixcan
Lazurixcan
- Redsxkanuni
- Salgın Koruyucusu
Böyle bir etkinliği gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyoum..
Malum görev oyunda bir çoğumuzun canını sıkacak kadar zorlu ve bir o kadarda sabır isteyen bir iştir..
Ama meran sunucusunda bunu yerine getirebilmek bir hayli zodu.. R.E.G. sayesinde bununda bu şekilde üstesinden gelineceğine eminim.. Redsx Loncası olarakta bu etkinlikte sahnede yerimizi almaktan mutluluk duyarız...
Oyunda görülen bütün Redsx loncası bu etkinliğe katılacaktır ve her şekilde yardımımızı sağlayacağız...
REDSXAİLESİ
Malum görev oyunda bir çoğumuzun canını sıkacak kadar zorlu ve bir o kadarda sabır isteyen bir iştir..
Ama meran sunucusunda bunu yerine getirebilmek bir hayli zodu.. R.E.G. sayesinde bununda bu şekilde üstesinden gelineceğine eminim.. Redsx Loncası olarakta bu etkinlikte sahnede yerimizi almaktan mutluluk duyarız...
Oyunda görülen bütün Redsx loncası bu etkinliğe katılacaktır ve her şekilde yardımımızı sağlayacağız...
REDSXAİLESİ
slm arkadaşlar herkese karışık gibi gelebilir belki bu iş ama çok iyi bi düşünce bu şekilde yardımlaşma daha çok artacaktır kadimi kesmek bişey değildir kimse o kadar abartmasın adam gibi adamla biz 5 dakkada kesıoruz kadimle ilgili püf noktaları en alta yazcak ama önce bu konun açılımını anlatım sizlere bu işin aslı herkesin birbirini daha iyi tanımasını ve yardımlaşmaların (menfaatsiz) en üst düzeye çıkarmaktır ayrıca bu olaylar sadece kadim için geçerli değildir bundan sorada yeni görevler gelcek bunu bir önçalışma olarak kabul edin atıyorum mesela bu gece kadim görevi yapılcak forumdan gün verilcek burdaki arkadaşlarımızda iştiraak etcek ve görev sırası herkimde kaldıysa ordan devam etcek yeni katılımcılarda listeye eklenecek yani bu iş sadece 1 günlük bir şey değil nese kadimle ilgili püf noktalarını yazim sizlere:) 1.kadime tank tan başka hiç kimse ağır sert ve nara atmıcak
2.ilk vuran kişi harici herkes sırayla menzilden çıkıp gelcek
3.kadim tank harici kime dönerse o kişi vurmicak tank kendine çektikten sora menzilden çıkıp gelcek(bunu yapmamızın sebebikadimin size yönelmesini engellemektir)
4.şifalar kadimin hiddetini almak için bi müddet kadime vurcakkı (tükürükten) etkilenmesinler
5.şifalar boşa tank a asit varken cankurtaran atmasınlar cankurtaranı kadim ateş atarken verceklerki tank ateşten etkilenmesin
not bazı arkadaşlarımız menzili bilmıoar menzil anlayacağınız dilden anlatım size kadimi hedefinize alın o hedeften çıkana kadar uzaklaşın ondan her nerde kaybolduysa o rası menzildir:)
lazurixquasi harika bir düşünce inşalah devamıda gelcektir bizlerde yanndayız iyi forumlar
LAZURİXRASSAAA
2.ilk vuran kişi harici herkes sırayla menzilden çıkıp gelcek
3.kadim tank harici kime dönerse o kişi vurmicak tank kendine çektikten sora menzilden çıkıp gelcek(bunu yapmamızın sebebikadimin size yönelmesini engellemektir)
4.şifalar kadimin hiddetini almak için bi müddet kadime vurcakkı (tükürükten) etkilenmesinler
5.şifalar boşa tank a asit varken cankurtaran atmasınlar cankurtaranı kadim ateş atarken verceklerki tank ateşten etkilenmesin
not bazı arkadaşlarımız menzili bilmıoar menzil anlayacağınız dilden anlatım size kadimi hedefinize alın o hedeften çıkana kadar uzaklaşın ondan her nerde kaybolduysa o rası menzildir:)
lazurixquasi harika bir düşünce inşalah devamıda gelcektir bizlerde yanndayız iyi forumlar
LAZURİXRASSAAA