Eleştirilere açık olmasanız hiç bir yere varamazsınız.
Benden bir abi tavsiyesi ne kadar çabalarsanız o kadar çok verim alırsınız. Ne kadar çok hazıra konsanız o kadar çok eleştiri alırsınız ve bu eleştirler sizi bir yere getirmek için yapılmaktadır.
Tabi anlayana
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
oyuna hala giremiyoruz 2 saat kapalı kaldı eminönü sunucusu, birde böyle bir hata 1 saati aşkın devam ediyor. Sorum şu ki, biz bu oyuna emek veriyoruz ne zaman hakkını tam anlamıyla alıcaz. Ne zaman verdiğimiz paralarla (akçe,plus vs.) zevkle şu oyunu adam akıllı oynayacağız çok merak ediyorum. Oyuncu kaybı hızla devam ediyor, sunucu kendini belli ediyor.
Yaşanan sorun hakkında teknik birime gerekli bilgilendirmeler yapılmış olup, en kısa zamanda sorun giderilip tekrardan sunucular erişime açılacaktır. Beklenmedik bu sorundan ötürü sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilginize.
oyunu sildim oyunu teknik arıza imiş
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Yaşanan sorun hakkında teknik birime gerekli bilgilendirmeler yapılmış olup, en kısa zamanda sorun giderilip tekrardan sunucular erişime açılacaktır. Beklenmedik bu sorundan ötürü sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.