başlamaya değer mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nobir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: başlamaya değer mi?

Mesaj gönderen Nobir »

başlama kardeşim uzak dur burdan :grimacing:
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

SalurBeyi yazdı: 21 Haz 2020 13:35 Oyunun para birimi değişmiş hocam, bende karantinada evde kalırken tekrar başladığımda öğrendim.
1 hafta önce Teşkilat'ta Y2 6T idi. M23 25T falandı. Oradan anla piyasa konusunu.
Şuan y2 ye 10-15 hatta 20 t met23 e 40t çeken var :)
Resim
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Öncelikle merhabalar.
Gerek sana gerek başlamayı düşünen diğer arkadaşlara fikir vermesi amacıyla bende anlatayım istedim.
Karaköy güncellemesinin gelmesiyle birlikte tam 1 ay sonra gerek karaköye girememem gerek gaffar görevini yapamadığım için oyunu bıraktım. Ara ara giriyordum sonra üniversiteye başladım vs. 01.05.2020 tarihinde bir arkadaşım aracılığı ile bir loncaya katılım sağladım sonrasında 03.05.2020 tarihinde 3 4 yıllık oyun hayatımda ilk defa çemberli paketi satın aldım sebebi ise gaffar görevini yapmak için oyuna giremememdi.
O gün gaffar görevimi yaptım sonrasında hol görevleri vs. Karaköye giriş yaptım.
Şimdi burası çokomelli :') Arkadaşımın y2 si ile milislerde hesabımı 55 e kadar kastım sonra fanatiklere geçtim ama hasarım yetmedı burda tekrar loncamdan büyüklerim buz itemleri verdiler ve fanatiklerde hesabımı 59 yaptım bu söylediklerim 1 2 günde olan şeyler değil bu arada sonra y2 tılsımımın üstüne + 1.5 t vererek m1 tılsımımı aldım. Arkadaşımında oyunu bırakmasıyla bana bir y2 tılsım bedavaya gelmiş oldu. Evet asıl mesele burda başlıyor 59 a kastık görevleri de yaptık sonra ne mi oldu sabahları hem maden çekip hem dev ana kestim düşürdüğüm parfümleri ve madenleri satarak halley asamı bastım. fizik itemlerimi aldım. Dün gece itibariyle aynı olayı tekrarlayarak halley zırhımı bastım ve neredeyse 1 buçuk ay da bunları yaptım şuan hesabımda asa zırh ve m1 var ek olarak birtakım sarı itemler. Oynanırmı? Neredeyse birbuçuk aydır günde 3 4 saat oynadığımı hesaba katılırsak geri sarmaları vs hesaba katmazsak oynanır. Kıssadan hisse size arkadaşlık edecek yol göstericek yardım edicek insanlar yok ise çok zorlanırsınız. Ama bunlar olduğu halde de herşeyi sanki onlar babanızın oğlu gibi onlardan beklerseniz de hiçbiryere varamazsınız. Umarım sorduğun soruya cevap verebilmişimdir.
Saygılarımla.
İyi Forumlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Bence bu süreçte başlamamanız en doğrusu olacaktır. Çünkü bir hata ile karşılarşırsanız çözüm bulamazsınız ve tekrar tekrar irtibata girmeye çalışırsanız bloklanma ve banlanma ile sonuçlanabiliyor.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

ismailaslan yazdı: 21 Haz 2020 15:57
SalurBeyi yazdı: 21 Haz 2020 13:35 Oyunun para birimi değişmiş hocam, bende karantinada evde kalırken tekrar başladığımda öğrendim.
1 hafta önce Teşkilat'ta Y2 6T idi. M23 25T falandı. Oradan anla piyasa konusunu.
Şuan y2 ye 10-15 hatta 20 t met23 e 40t çeken var :)
Teşkilat'ta savaş var, o yüzdendir. Maden çeken, boss kesen, tılsım üreten azaldı.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
ozanoka95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ozanoka95 »

en iyisi başlamamak :D sitede ssl sertifikası da yok zaten. Plus alayım desem kredi kartkı sıkıntı olma ihtimali var. Hol görevlerine de yardım eden bulunur mu bulunmaz mı sıkıntı. Holde zaten ekran pembeleşiyor atıp duruyor :D
Kullanıcı avatarı
misafir2011
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen misafir2011 »

Tabi ki hayır dostum
Eski bir dost..

TLKKRN
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Nostalji için başlanabilir. zaten halihazırda 49 lvl karakterinde var hol görevlerini yaptiktan sonra, karaköy'e girebilirsin birazda oranın havasını solursun. 59 olduktan sonrada devam edip etmemek sana kalmış. Benim fikrime gelince boşa kürek çekmek yersiz. Ama, özlem gidermek için gir bak.
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Bırakmaya bile değmez.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Plafect00 yazdı: 23 Haz 2020 23:08 Bırakmaya bile değmez.
Füze at
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön