bana bir yönetici açıklama yaparsa iyi olacak ama konuyu silmeden yada kilitlemeden :!:
Yönetici sınıfındaki kişiler bir iş yapıyorsanız hakkı ile yapın.bir ceza sisteminiz var nedense belirli kişilere çalışmıyor.bölgeden sövselerde özelden sövserde istediğin kadar şikayet et yasaklanmıyor :!:
biz mi enayiyiz onlar mı çok ÜSTÜN :?:
geçen gün bölgeden söven bir kişiyi şikayet ettim fakat yine yasaklanmadığını gördüm normal bir oyuncu küçük bir hakaretinde yasaklanırken bu ÜSTÜN insanlar bölgeden sövünce neden yasaklanmıyor :?:
bir yönetici konuyu silmeden veya kilitlemeden yalan desin :!: ama konuyu kilitlemeden ıspatlayacağım çünkü :!:
Yöneticilerden Cevap
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Re: Yöneticilerden Cevap
Merhabalar;
Şikayet sistemi gayet demokratik bir şekilde işlemektedir. Şikayetlerinizi değerlendiren ekibimiz sizlerin isimlerinizi görmemektedir. Bu yüzdendir ki hiçbir kimseye ayrıcalık yapmak söz konusu bile değildir.
Eleştirilerinize her zaman açığız arkadaşlar kimse durup duruken konu silmemekte ya da eleştirilerinizi görmezden gelmemektedir.
Şikayet sistemi gayet demokratik bir şekilde işlemektedir. Şikayetlerinizi değerlendiren ekibimiz sizlerin isimlerinizi görmemektedir. Bu yüzdendir ki hiçbir kimseye ayrıcalık yapmak söz konusu bile değildir.
Eleştirilerinize her zaman açığız arkadaşlar kimse durup duruken konu silmemekte ya da eleştirilerinizi görmezden gelmemektedir.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
zembekoğlu geçen gün oyuna girip ne yaptın?3 kişiyi banladın :!: sadece 3 kişi miydi konuyla alakalı olan :?:
o gün bir kişiyi kaç kez şikayet ettim yasaklandı mı :?: böyle isim gözükmüyor falan diyrek milleti kandırmayın :!:
eğer isim gözükmüyorsa şikayetlerim neden değerlendirilmiyor :?:
10 gündür şikayette bulunduğun kişilerin hiç birisi ceza almadı.bu mu demokratik olan uygulama zembeoğlu.
isim gözükmüyorda neden ben "lan" desemde yasaklanıyorum bölgeden "ana avrat allah kitap din devlet kuran bayrak" sövenlere neden ceva yok.onların plusu olduğu için mi desem ondan da değil.bırakın bu taraf tutma işlerini.oyundaki, eski oyunculardan yönetici olursa olacağı budur işte.herkesin kendine göre sevdiği arkadaşları var oyundan yöneticileğe terfiye etmiş kişilerinde var doğal olarak bu şahıslar bizden üstün elleham
ceza itiraz, şikayet vb konularda forumlarda konu açmayınız.
Bu güne kadar buradan yapılan hiç bir yazıdan hareketle bir şey yapmadık bundan sonra da yapmaycağız.
hatalı ceza mı aldınız?
Ceza alması gereken bir kişinin şikayet etmenize rağmen ceza almadığını mı düşünüyorsunuz?
İKV Destek Ekibinde tümüdne yada bir parçasında bir eksiliklik olduğunu mu düşünüyoruz sunuz? Yada şöyle olsa daha iyi mi olur diyorsunuz.
vs.vs. vs.
Bunlar sadece bizlerle İKV Destek Formundan paylaşınız. Ve özellikle yetkili kişilerden birisine yada tamanına yönelik konular açmaktan kaçınınız.
Bu güne kadar buradan yapılan hiç bir yazıdan hareketle bir şey yapmadık bundan sonra da yapmaycağız.
hatalı ceza mı aldınız?
Ceza alması gereken bir kişinin şikayet etmenize rağmen ceza almadığını mı düşünüyorsunuz?
İKV Destek Ekibinde tümüdne yada bir parçasında bir eksiliklik olduğunu mu düşünüyoruz sunuz? Yada şöyle olsa daha iyi mi olur diyorsunuz.
vs.vs. vs.
Bunlar sadece bizlerle İKV Destek Formundan paylaşınız. Ve özellikle yetkili kişilerden birisine yada tamanına yönelik konular açmaktan kaçınınız.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]