başlamaya değer mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ozanoka95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

başlamaya değer mi?

Mesaj gönderen ozanoka95 »

arkadaşlar 49 büyücü bir hesabım var karaköye açılmadan bırakmıştım. Yaklaşık 5 sene oldu, başlamaya değer mi. Gerçi ne zaman oyuna girsem sunucu dolu diyor. Sanırım kısıtladılar girişleri. Şuanki sorunlar pişman eder mi. Oyun doluluğu nasıl, yardımlaşma var mı karaköyden önceki halinden dolumu az mı. Eminönünde aktif 200 kişi çıkar mı. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Aslında bu oyunun canlanması bir reklama bakar. Ondan sonra türk telekomun da dikkatini çekmeye başlar da neyse :)
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: başlamaya değer mi?

Mesaj gönderen jkmoco14 »

Benzer düşünceler benim kafamda da var ama sıfırdan başlayıp görevleri okuyarak ilerlemek , akabinde grup bölgelerine sırasıyla girip karakterin doğal gelişimini sağlamak sanırım artık mümkün değil. Gelişmiş karaktere sahip oyuncular genellikle son gelen karaköy bölgesinde takılıyorlar. O topluluğa ait hissedip "oyunu oynama" hissini yaşayabilmek için en son eklenen ismini dahi bilmediğim silahlardan ve zırhlardan üretmek gerekli olacaktır. Ki bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum. En iyi ihtimalle dev ana görevine kadar gelinebilir sanırım tek başına. Yardımsız yapma ihtimali de zayıf olduğundan umutlarım zayıf. Ama yine de içimde oynama isteği var. Geçen onca yıldan sonra içimde ukte kalan şeyleri başarma isteği belki de...
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yok Oluş

Mesaj gönderen napcan066 »

HAYIR!
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Karaköye kadar zevkle oynacağını düşünüyorum 🤔. Bir şekilde zor görevlere de yardım alarak yapabilecek durumda. Lakin Karaköy'e gelince Karaköy'ün tamamen oyuncuları oyalamak için yapıldığını fark edince sıkılacaksın .
Ben sıkıldım yapmak istediğim bir şey var onu yapınca bırakacağım.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Oyunun son nefeslerine şahit olmak istersen, biraz nostalji olsun, biraz eğleneyim, item üretmenin, malzeme toplamanın tadını çıkarayım dersen başla.
Normalde yeni başlayanları Teşkilat'a davet ederim. Teşkilat'ta başlarsan da elimden geldiğince yardımcı olurum. Şu sıralar Teşkilat sunucusunda savaş var, aklında bulunsun. Bu arada savaş için başka sunuculardan gelenlerden gözlemlediğin şu; Teşkilat sunucusunun piyasası ucuz, özellikle Eminönü'ne kıyasla.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Boludanoyuncu yazdı: 21 Haz 2020 01:02 Karaköye kadar zevkle oynacağını düşünüyorum 🤔. Bir şekilde zor görevlere de yardım alarak yapabilecek durumda. Lakin Karaköy'e gelince Karaköy'ün tamamen oyuncuları oyalamak için yapıldığını fark edince sıkılacaksın .
Ben sıkıldım yapmak istediğim bir şey var onu yapınca bırakacağım.

kaç üretim var? tipi nasıl ? :blush:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

değmez
ozanoka95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozanoka95 »

Hesabim var eminonunde zaten 49lvl. Dun holde 50.5 oldu. Fakat en son isiktan aldigim degerli bir seyler bul gorevini yaptim. Holdeki orumceklerdeki sandigin icine bakma gorevi. Sanırım 3 4 gorev kaldi karakoy icin. Sirayla gidiyorsa yarali meran ve saate gitme gorevleri olmasi lazim. Holde de kimse bulunmuyor. Baslasam herhalde 1 aya is biter gibi.
Ayrica piyasa nsil suan. Elimde def 23 var sanırım hala 400m. Fakat 400m para mi degil mi :)
Karakoy receteleri kaca patlar tşk:)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Oyunun para birimi değişmiş hocam, bende karantinada evde kalırken tekrar başladığımda öğrendim.
1 hafta önce Teşkilat'ta Y2 6T idi. M23 25T falandı. Oradan anla piyasa konusunu.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Bluewar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Bluewar »

Merhaba,

4 ay önce yeniden başlamış birisi olarak genel bir değerlendirme yapabilirim.

İlk olarak Eminönünde yeni bir karakter oluşturup oyuna başlamıştım ama hesap daha 10 level iken sunucu dolu hatası almaya başladım ve hiç bilmediğim Beyazköşke geçip ordan devam ettirdim.

Eminönü görevlerini tek başına yapabiliyorsun. Labirentte zaten sürekli tılsım kasanlar olduğu için phili tılsım görevini de yardım alarak metora geçebilirsin.

Açtığın karaktere göre meteorda görevlerin zorluğu değişir ve boss kesimi dışında yardım alman zorlaşır çünkü çok az kişi var. Ama yinede yapılabilir.

Sivri ada görevleri için ise yine yardım alman gerekir çünkü tazılar adım dahi attırmaz yeni bir karaktere ':)

Yeraltı ve meran, hem görevleriyle hem de kasılmak için "tek" bir karaktere göre oldukça zor. Dişi örümcek, solucan, iflis ve gong görevleri için 4 ay öncesinde günlerce beklemiştim.

Migrat, diğer bölgelere göre daha şanslı çünkü hydar kasmak için gruplar geliyor. İnsaflı arkadaşlara rast gelinirse junonu 20 dakikada kesip bitirilebilir.

Çemberlitaş ise tanıdığı olanlara kolay, tanıdığı olmayanlara imkansız görevlerin olduğu bir bölge. Ama Eminönü sunucusunda Çt görevleri etkinliği yapılıyor.

Büyük hol ise Çt den farksız bir yer. Win 10 sahibi oyuncuların sürekli oyundan düşmesi zorlukların tuzu biberi. Yaralı meran ve saat görevleri ise karaköyün kilit görevleri. Y2 ve tank olduğu sürece yapılabilen görevler.

Vee Karaköy...

Bu bölgedeki görevleri ilk açıldığı zaman kolaylıkla yapılabilirdi çünkü çoğu göreve grup bulunabiliyordu. Penisil, transistor, jeton ve organik tohum gibi onlarca metaryel isteyen giriş görevleri şuan tek yapmak imkansız veya çok zor. Mesela ben binbir güçlükle karaköye girdim ama karaköyde bir adım ilerleyemedim.

Plus paketi almadan, yardımlaşma olan bir loncaya girmeden bu oyunu oynamak hiç kolay değil. Yeniden bir başlangıç yapmak istersen, kıyıdan köşeden yardımlarla migrata hatta gaffara kadar bile gelebilirsin.

Bir de geri sarma olayı hâlâ var mesela bugün beyazköşkte geri sarma yaşandı ve topladığım madenler, metaryeller ve xp hiç kazanmamışım gibi geri gitti.

Bu kadar olumsuz tarafı saydın niye hâlâ oynuyorsun dersen, en son 39 level son olduğu zamanlar oynamıştım. Geçmişteki gibi eğlenceli ve samimi mi diye baktım ama hiç de öyle olmadığı anladım. Yinede vakit öldürmek veya eskisi gibi oynamak istersen tek başına da olsan oynamalısın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön