konuların silinmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
hkn34
İskele Babası
İskele Babası

konuların silinmesi

Mesaj gönderen hkn34 »

kardeş güzelce yazdığımız konulara cevap vermek yerine neden siliniyor.karakterimle ilgili sorunu anlatıyorum siliniyor sürekli ben iddialıyım bu konuda karakterimde tek sorun çıksın blokla ilgili yeminle oyunu bırakırım karakter adı sunucu verebilirim.gmler az bizim açımızdan bakın bloklarken siz blokluyorsunuz ve inceleme düzgün oluyormu hayır ama yardım isteyince dalga geçer gibi konu siliniyor benim suçum olsa orda burda yazmam merak etmeyin öyle bi insanda değiliz kendime güvenim varki burdan yazıyorum.tabi bu konuda silinecek büyük ihtimal destek desen 8 ay cevap alamayan var süreniz gelince yazılıyor diyorsunuz şaka gibi daha diyecek bişey yok karakterimin neden blok yediğini bilmemek hayret gerçekten neyse bu yazıda silinecek nasıl olsa oyundada aynı reeldede aynı hakkıyla iş yapanı çekemiyolar daha diyecek bişey yok.
Kullanıcı avatarı
Volfied
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: konuların silinmesi

Mesaj gönderen Volfied »

Bu konuda tarafınıza özel mesaj yoluyla ve hızlı destek üzerinden birçok kez açıklama yapılmış olup en son konunuz forum kuralları madde 11'e istinaden silinmiştir. Hızlı destek biriminin oyun içerisinde almış olduğunuz cezalar hakkında başvurmanız gereken birim olmadığı hatırlatır, benzer konular açmanız halinde konularınızın bilgi verilmeksizin silineceğini belirtiriz.

Bilginize.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön