Arzlardan iyi kimselerde var bunu inkar edemem ama dediğine katılıyorum. Mesela şöyle bir örnek vereceğim. Karaköyün ilk çıktığı zamanlarda arzlar ve lodoslar ateşkes yapmıştı. Teşkilatta o sıralar pek lodos girmiyordu ve arzlar gerçekten de üstündüler hatta bu yüzden bir çok arkadaşım arz oldu ama ben lodos takılmaya devam ettim. Sunucuda kimseye dalaşmam bir tane ezik karakterim var onunla karaköyde arada girer bir iki yaratık keser çıkardım.CemKaraca yazdı: ↑13 Haz 2020 01:14 "Sunucuda yıllardır oynuyor olmak demek sürekli bosslar üzerinde hakimiyet kurmak, millete saat vermek, işine gelmeyenlere boss kestirmemek hakkını mı veriyor sana"
Teşkilatın asıl oyuncularından tarafsız biri olarak arkadaşın dediği yüzde yüz doğrudur kanıttır delildir hikaye kısmı herhangi bir zamanda sunucuda oynamış arkadaşlar illa ki görmüştür heryeri zaptetme alışkanlıkları var bu arz klanındaki şahısların ayrıca işgüzar oldukları için hiç bir zaman kendi karakterlerinin adını kirletmezler yan hesaplardan gelir milleti rahatsız ederler sonra kendileri gelip ne yapılıyorsa devam ederler Bu savaş yada önceki savaşın nedeni bence bu arkadaşların sunucuda kendileri hariç kimseyi barındırmak istemeyişleridir, en basitinden 1 nisan postunu da bu arkadaş açtı görevi yapana kadar kimseye kastırmadılar . aksini iddaa eden varsa buyursun .
Sonrasında bir gün bir grup arz geldi bir anda kesti beni (birde şöyle bir durum var çar ezik tek kişiyim kendi aralarında hava atıyorlar nasıl kestik diye
İçlerinden bir tanesi şöyle bir tabir kullandı "Bu lodoslar teşkilatta çok olmaya başladı, onları şimdiden ezelim ki bir daha bize karşı çıkamasınlar." tabii sözlerini çok net hatırlamıyorum üzerinden çok zaman geçti ama özeti buydu. Bunlar sunucuyu sahiplenmiş ve kendilerince korumaya çalışıyorlar. Ayrıca ben buradan Lodoslardan aslında korktuklarını düşünürüm.
Savaşlar olsun karşı değilim ama olayı buraya taşıyıp artislik yapmanın hiçbir gerekçesi yoktur.