konuların çoğu siliniyor kimse ciddiye alınmıyor
konuların çoğu siliniyor kimse ciddiye alınmıyor
millet sanki foruma gmlerin kaşı gözü için giriyormuş gibi neden bu egolar yani tamam siz oyuncuları ciddiye almıyorsunuz ama bizde sizin kaşınıza gözünüze hayran değilizki buraya oyunla ilgili soruları ve sorunları paylaşmak için kullanıyoruz forumu yani konuları silince olay çözülmüşmü oluyor bir açıklama yapın diyoruz açıklama yapmıyorsunuz üstüne birde konuyu siliyorsunuz bu nasıl edep nasıl bir adap küfür yok hakaret yok konu siliniyor oyun neden kapanıyor açıklama yapın diyorum konu kapanıyor burda küfür yada hakaret varmı yani normal olan zaten sizin açıklama yapmanız çünkü bu her internet sitesinde olur site kapandığında veya oyun kapandığında açıklama yapılır teknik aksaklıktan dolayı sunucumuz hizmet veremiyor gibisinden açıklama yaparlar genelde burda hem açıklama yapılmıyor hemde konu siliniyor bu terbiyesizliktir oyunu komple kapatmayı düşünüyorsanız onuda açık açık söleyebilirsiniz ne var bunda yani dünyanın sonumu ikv kapanınca kıyametmi kopmuş oluyor komple kapatın o zaman yada bir açıklama yapın açıklama yapmak neden bu kadar zor gerçekten merak ediyorum yoksa acaba düşündüğüm şey gerçekmi düşündüğüm şudur acaba bu yöneticiler iki kelimeyi bir araya getiremiyor inşallah düşündüğüm gibi değildir yani sonuç olarak oyun benim değil sahibi ben değilim açıklama yapın demem bile sizin için utanç verici olması gerekirken siz konuyu siliyorsunuz bu bana çok ilginç geliyor neden açıklama yapılmaz madem bu oyunun yöneticilerisiniz açıklama yapmalısınız bunu istememiz çok normal asıl anormal olan durum konunun silinmesi
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Re: konuların çoğu siliniyor kimse ciddiye alınmıyor
1-) Gm'lerde sana hayran değil maalesef. Bu adamlar burada gönüllü iş yapan kimseler. İşlerini yapamıyorsa başkasına devretsin veya ben yaparım tarzı çıkışan insanlar oluyor ama bu sözleri söyleyenlerin yapamayağını düşünüyorum.
2-) Burası genel etkileşim yeridir. İnsanlar burada sohbet muhabbet eder ne zamandan beri burası şikayet yeri olarak görülüyor anlamadım. Oyunla ilgili sorunlar buraya değil desteğe yazılır, destek cevap verir vermez ayrı bir konu bu.
3-) Eğer forum kurallarına uymayan bir şey varsa uyarmadan kaldırabilirler, isterlerse uyarı yaparlar. Mesela dediğim gibi burası şikayet ortamı değil ama sen sitem ederek bir konu açarsan aynı bunun gibi adminler bunu uyarı yapmaksızın kaldırabilirler. Çünkü uyarı forumun kuralları içerisinde yapılmıştır adamın tekrar yazmasına gerek yok.
4-) Oyun sürekli kapanıyor ve geri dönüyor. Bunu bir çok kez açıkladılar niye her defasında açıklasınlar? Burada ki ekip geliştirici ekip değil ve oyunda olan sorunları gideremez bunun için bu sorunlar sürekli olarak tekrar ediyor.
5-) Buradakiler oyunun sahipleri değil, zamanında oyunu oynarken admin olmuş kişilerdir. Utanacakları şey varsa da gönüllü olarak baktığı yerdeki insanların sürekli onlara hakaret etmesi olur.
Son olarak şunu söylemek istiyorum. Burada ki kişiler sizin emrinize amade değil. Bunlarda normal insan ve normal hayatları var. Adamlar işe gidip geliyor normal hayatının dertleriyle ilgilenirken bir geliyor burada tonla şikayet var birde bunlarla ilgileniyorlar. Ben burada çalışan her kişiye iyi kötü saygı duyuyorum. Benim de konum kaldırıldı veya bende gereksiz cezalar aldım ama burada sitem etmenin yararı yok. Önce buradakilerin sizin emir kulunuz olmadığını kabullenin sonra buraya tekrar mesaj yazın.
2-) Burası genel etkileşim yeridir. İnsanlar burada sohbet muhabbet eder ne zamandan beri burası şikayet yeri olarak görülüyor anlamadım. Oyunla ilgili sorunlar buraya değil desteğe yazılır, destek cevap verir vermez ayrı bir konu bu.
3-) Eğer forum kurallarına uymayan bir şey varsa uyarmadan kaldırabilirler, isterlerse uyarı yaparlar. Mesela dediğim gibi burası şikayet ortamı değil ama sen sitem ederek bir konu açarsan aynı bunun gibi adminler bunu uyarı yapmaksızın kaldırabilirler. Çünkü uyarı forumun kuralları içerisinde yapılmıştır adamın tekrar yazmasına gerek yok.
4-) Oyun sürekli kapanıyor ve geri dönüyor. Bunu bir çok kez açıkladılar niye her defasında açıklasınlar? Burada ki ekip geliştirici ekip değil ve oyunda olan sorunları gideremez bunun için bu sorunlar sürekli olarak tekrar ediyor.
5-) Buradakiler oyunun sahipleri değil, zamanında oyunu oynarken admin olmuş kişilerdir. Utanacakları şey varsa da gönüllü olarak baktığı yerdeki insanların sürekli onlara hakaret etmesi olur.
Son olarak şunu söylemek istiyorum. Burada ki kişiler sizin emrinize amade değil. Bunlarda normal insan ve normal hayatları var. Adamlar işe gidip geliyor normal hayatının dertleriyle ilgilenirken bir geliyor burada tonla şikayet var birde bunlarla ilgileniyorlar. Ben burada çalışan her kişiye iyi kötü saygı duyuyorum. Benim de konum kaldırıldı veya bende gereksiz cezalar aldım ama burada sitem etmenin yararı yok. Önce buradakilerin sizin emir kulunuz olmadığını kabullenin sonra buraya tekrar mesaj yazın.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: konuların çoğu siliniyor kimse ciddiye alınmıyor
Oyunun gittiği yönü kabul etmek, güzel anılarımızın olduğu bu oyundaki kalan son ve az zamanımızı eğlenerek geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu biz İKV severler olarak kendimize söylemeliyiz. Yoksa GM'lerden, modlardan birinin gelip ''Arkadaşlar, sona yaklaşıyoruz. Boşuna ürün satın almayın.'' yazmasını beklemek hata bence.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık