EMINONUNE BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ
EMINONUNE BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ
Merhaba sunucudakı sorunların kaynagı nedır neden boyledır bılmıyorum sureklı oyundan atması ve sunucuya gırememek ınsanın sınırlerını yıpratıyor morelını bozuyor ve bu boyle devam edıcekse benım emınonundekı hesabımdakı butun carlarımı tesklıat veya sancaga ucretsız olarak transfer edılmesını ıstemek en dogal hakkımdır tesekkurlerımı sunar ıyı oyunlar dılerım.
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: EMINONUNE BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ
Böyle bi konuyu bende açmıştım sonra kaldırdılar. Bu işleri çok güzel yapıyorlar. Banlama kaldırma saçma sapan 5 dk lık etkinlikler vs oyunla ilgleniyor gözükmeler bunarı güzel yapıyorlar. Ancak oyundan atmaya gelince gram ilgilenmiyorlar. 5 yıl sonra arkadaşlarla oyuna başladık. Başlamaz olsaydım yemin ederim. Şu oyuna bir de para harcadık lanet olsun.
+99denizxlord yazdı: ↑08 Haz 2020 18:21 Böyle bi konuyu bende açmıştım sonra kaldırdılar. Bu işleri çok güzel yapıyorlar. Banlama kaldırma saçma sapan 5 dk lık etkinlikler vs oyunla ilgleniyor gözükmeler bunarı güzel yapıyorlar. Ancak oyundan atmaya gelince gram ilgilenmiyorlar. 5 yıl sonra arkadaşlarla oyuna başladık. Başlamaz olsaydım yemin ederim. Şu oyuna bir de para harcadık lanet olsun.
Aynı dertten muzdaripiz. 3 kuzen başladık bizde o kadar akçe yatırdık oyun ne halde giremiyoruz oyuna ya oyun çöktüğü için böyle saçmalık mi var ?denizxlord yazdı: ↑08 Haz 2020 18:21 Böyle bi konuyu bende açmıştım sonra kaldırdılar. Bu işleri çok güzel yapıyorlar. Banlama kaldırma saçma sapan 5 dk lık etkinlikler vs oyunla ilgleniyor gözükmeler bunarı güzel yapıyorlar. Ancak oyundan atmaya gelince gram ilgilenmiyorlar. 5 yıl sonra arkadaşlarla oyuna başladık. Başlamaz olsaydım yemin ederim. Şu oyuna bir de para harcadık lanet olsun.
-
- Salgın Koruyucusu
aynı sekil ya oyuna para yatırdık o kadar haram olsun ama baska da bısey demıyorum
Aynı durumdayım katılıyorum başka bir sunucu çözüm değil onlarda problemli, oyunun iyileştirişmesi lazım ama ben artık tamamen ümidimi kestimdenizxlord yazdı: ↑08 Haz 2020 18:21 Böyle bi konuyu bende açmıştım sonra kaldırdılar. Bu işleri çok güzel yapıyorlar. Banlama kaldırma saçma sapan 5 dk lık etkinlikler vs oyunla ilgleniyor gözükmeler bunarı güzel yapıyorlar. Ancak oyundan atmaya gelince gram ilgilenmiyorlar. 5 yıl sonra arkadaşlarla oyuna başladık. Başlamaz olsaydım yemin ederim. Şu oyuna bir de para harcadık lanet olsun.
-
- Salgın Koruyucusu
oyuna girilmiyor sunucu kapalı şu oyunu bi düzeltin yada bırakıp gidin zaten oyunun içine edilmiş durumda satında bari sizden daha iyi yönetecek birileri gelsin
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kötü Oyuncu ve Giriş Sorunu
Biliyorum bu konuyu yöneticiler kapatacak ama okuyacakları için belki bir utanma olur kendileri için. Ben ve diğer ikv oyuncuları bu oyuna ciddi yatırım yapıyoruz ve para harcıyoruz. Para harcadığım şeyi kullanamıyorum. Benim paramın hakkını vermek zorundasınız herşeyiyle ama herşeyiyle zorundasınız. Ben neden size her ay para harcıyorum? Oyuna girememek oynayamamak için mi? Saat başı oyun geri sarar 2 saat oyuna giremeyiz şu anda yaklaşık 8 10 saattir oyuna girilmiyor. Paramın hakkını vereceksiniz. Gerçi siz nasıl olsa 3 5 tane çocuktan para alırsınız kenara çekilirsiniz. Küfür banlarsınız yaptığınız başka şey yok. İnsanlar hakir keserken gbz keserken görevleri vs işleri sabote edenleri asla banlamayın. [düzenlendi] gibi insanlar bizleri oyundan soğuttu resmen. Bugları keserler hakirin ortasında bomba düşürürler ve bizlere küfür ederler ama banlama asla olmaz. Sizler hiçbirşeyi hak etmiyorsunuz. Biliyorum bu konuyu da kaldıracaksınız sıkıntı yok kaldırın ama onca insanın ahı var üzerinizde. Müşterisini sallamayan insanlar her zaman batmaya mahkumdur bunu unutmayın. Sizler bizim oyunumuzu düzeltmemeye devam edin.
Re: Kötü Oyuncu ve Giriş Sorunu
+99denizxlord yazdı: ↑14 Haz 2020 11:25 Biliyorum bu konuyu yöneticiler kapatacak ama okuyacakları için belki bir utanma olur kendileri için. Ben ve diğer ikv oyuncuları bu oyuna ciddi yatırım yapıyoruz ve para harcıyoruz. Para harcadığım şeyi kullanamıyorum. Benim paramın hakkını vermek zorundasınız herşeyiyle ama herşeyiyle zorundasınız. Ben neden size her ay para harcıyorum? Oyuna girememek oynayamamak için mi? Saat başı oyun geri sarar 2 saat oyuna giremeyiz şu anda yaklaşık 8 10 saattir oyuna girilmiyor. Paramın hakkını vereceksiniz. Gerçi siz nasıl olsa 3 5 tane çocuktan para alırsınız kenara çekilirsiniz. Küfür banlarsınız yaptığınız başka şey yok. İnsanlar hakir keserken gbz keserken görevleri vs işleri sabote edenleri asla banlamayın. [düzenlendi] gibi insanlar bizleri oyundan soğuttu resmen. Bugları keserler hakirin ortasında bomba düşürürler ve bizlere küfür ederler ama banlama asla olmaz. Sizler hiçbirşeyi hak etmiyorsunuz. Biliyorum bu konuyu da kaldıracaksınız sıkıntı yok kaldırın ama onca insanın ahı var üzerinizde. Müşterisini sallamayan insanlar her zaman batmaya mahkumdur bunu unutmayın. Sizler bizim oyunumuzu düzeltmemeye devam edin.