OYUNA GİRİŞ SORUNU VE EKRAN PROBLEMİ
OYUNA GİRİŞ SORUNU VE EKRAN PROBLEMİ
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. ilk çıktığında uzun süre ilgiyle oynadığım oyunu çoğu kişiyle benzer sebeplerden bırakmıştım. 3-4 yıl önce yine bir gireyim dedim boş sunucuları görünce pek bir üzüldüm ve hayal kırıklığı içinde oyunu tekrar bıraktım:( dün akşam youtubeta videolarına denk gelince bir gireyim dedim. Karakterim eminönünde ancak dün akşam sürekli sunucu dolu ibaresiye karşılaştım. Bu sabah da sunucuyla bağlantı sağlanamıyor internet bağlantınızı kontrol edin diyor. Halbuki diğer serverlara girerken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Ayrıca ekranımda da çzigilenme problemi oluştu diğer serverlara girip denediğimde. Sebebi nedir? Bu iki konuda yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Herkese iyi günler dilerim.
Re: OYUNA GİRİŞ SORUNU VE EKRAN PROBLEMİ
Eminönü Sunucusunun Genel Problem Hergün Sunucu Kapanmakta Ve Uzun Süre Açılmamaktadır Bugün Saat 2.30 Civarlarında Kapandı Hala Açılmadı Şuan Saat 11.51 10 saat olacak ve hala sunucu kapalı bu duruma acilen bir çözüm gerekmektedir.
cevabın için teşekkürler arkadaşım. foruma girince hemen bunu yazdım ancak biraz bakınınca yakınmaları gördüm. oyunun bu hale gelmiş olması çok üzücü gerçekten..
pekii ekran hakkında bir bilgin var mıdır, eskiden ne bilgisayarlarla oynadık böyle sorun çıkmadı. şimdi elimdekiyle daha iyi çalışmalı diye düşünüyorum ancak ekran sıkıntılı maalesef
pekii ekran hakkında bir bilgin var mıdır, eskiden ne bilgisayarlarla oynadık böyle sorun çıkmadı. şimdi elimdekiyle daha iyi çalışmalı diye düşünüyorum ancak ekran sıkıntılı maalesef
Dostum Oyun 2007 De Neyse Hala Aynı Değişen Bişey Yok Yönetim Para Hariç ..