Tacsiz yazdı:ankaradamısın sen baştan desene gülüm geliyom mayısın sonunda 7 bela enes de orda iyi tanırlar beni yada jlet enes de psikopatlıklarımı anlatırlar yada oda olmadı sincana git orayı az dağıtmadım ben
enes ben hallderm dostum tanıyaklarını sanmıyorumda sen gene de
varan7 yazdı:sen kimsin la al sana adres çinçin mahllesi 746 sok. no _76 (NOT= Bu çinçine giridğinzde arabyla geliniz aksi halde linç ederler adamı) ANKARA/ALTINDAĞ buraya gelipte sağ çıkan görmedm buyur gel erkeksen
buraya gelip ahkam kesme bende ankara hatta çinçine 10 dkkyım hasköydeym yani buyur oçinçindeysen bilrisn hasköy eski polis karakolunun orayı oraya çıkarsın koçum ahkam kesme canımı sıkma
sana bişy sorcam burhan sen KaraPencE? die bi lakabın varmı?
bir daha seni bu forumda böyle terbiyesizlik yaparken görürsem bu beyaz kköşke insaca girmeden hayvanca çıkarsan adresini aldım ztn ayağını denk al tüm köşkten özür dile ve çek git
Burhanxbizans yazdı:bir daha seni bu forumda böyle terbiyesizlik yaparken görürsem bu beyaz kköşke insaca girmeden hayvanca çıkarsan adresini aldım ztn ayağını denk al tüm köşkten özür dile ve çek git
tamam abi ö.dilerim tekrardan arkadaşlar HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM RAHATSIZLĞIMDAN DOLAYI K.BAKMAYIN.. Cahiliğime verin köşkün genel sohbetinede forum acacam ztn bu saatden sonra kim oldumu söyleyemem ztn kmse bakmaz yüzüme BAŞTA BURHAN ABİDEN SONRA HERKESDEN Ö.DİLİYORUM
vay burhan ne ettin la sen dize getirdin bile adamı neyse ben kacar kral yorgun 10 gün kavagalardayokum 10 gün yas tutacam 8 günü gitti yasın geriye kaldı 2 gün ailemi kaybettiğim için yasatayım benim yerime susturdun adam eyw saol kardeşim
Tacsiz yazdı:vay burhan ne ettin la sen dize getirdin bile adamı neyse ben kacar kral yorgun 10 gün kavagalardayokum 10 gün yas tutacam 8 günü gitti yasın geriye kaldı 2 gün ailemi kaybettiğim için yasatayım benim yerime susturdun adam eyw saol kardeşim
başın sağolsun kardeş nasıl kaybttn yaranı deşmeyimde merakımı mazur gör