Arkadaşlar eminönü sunucusunda görevi olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum sizinde uğraştığınız yapamadığınız görev(ler)iniz varsa gerek forum üzerinden gerek oyun içerisinden ulaşabilirsniz oyun içi nickim Karanlıkxx.
Benim gibi insanlara yardımcı olmak isteyen sağlam arkadaşlarda bana ulaşırsa çt junon kenan gibi görevleri beraber yapabiliriz
Görevi olanlara yardımcı olucam
Re: Görevi olanlara yardımcı olucam
Beyazköşke de yardım
- Moonstalker
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Ben de yardımcı olmak isterim 57 seviye tankım. Nick Moonstalkerr. Gaffar için 1 şifa ve 1 tank olarak gelebilirim.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Cadı
Çt gorevime yardımcı olurmusunuz?
benim de görevlere yardım ederseniz çok sevinirim 
ÇT görevim var oyun için nickim Ratman yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Cadı
gnaden yazdı: ↑21 Nis 2020 14:36 Arkadaşlar eminönü sunucusunda görevi olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum sizinde uğraştığınız yapamadığınız görev(ler)iniz varsa gerek forum üzerinden gerek oyun içerisinden ulaşabilirsniz oyun içi nickim Karanlıkxx.
Benim gibi insanlara yardımcı olmak isteyen sağlam arkadaşlarda bana ulaşırsa çt junon kenan gibi görevleri beraber yapabiliriz
Reklâm kokan hareketler bunlar
Göster
miroglu yazdı: ↑16 Haz 2020 00:35gnaden yazdı: ↑21 Nis 2020 14:36 Arkadaşlar eminönü sunucusunda görevi olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum sizinde uğraştığınız yapamadığınız görev(ler)iniz varsa gerek forum üzerinden gerek oyun içerisinden ulaşabilirsniz oyun içi nickim Karanlıkxx.
Reklâm kokan hareketler bunlar
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
+1000Skull yazdı: ↑16 Haz 2020 11:41Oyunda bu arkadaşları bulamıyoruz nedense.Göstermiroglu yazdı: ↑16 Haz 2020 00:35gnaden yazdı: ↑21 Nis 2020 14:36 Arkadaşlar eminönü sunucusunda görevi olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum sizinde uğraştığınız yapamadığınız görev(ler)iniz varsa gerek forum üzerinden gerek oyun içerisinden ulaşabilirsniz oyun içi nickim Karanlıkxx.
Reklâm kokan hareketler bunlarForumdan ahkam kesenler, oyunda buhar olup uçuyorlar.
![]()
Anca forum köşelerinde şov ve reklam yapıyorlar.