Oyunun geriliği ve Yönetimin İlgisizliği.
- BOUVET
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Men Of Science
Oyunun geriliği ve Yönetimin İlgisizliği.
Tüm neferlere iyi günler diliyorum. Yaklaşık 8 senemi bu oyuna vermiş biri olarak Şöyle bir sitemde bulunmak istiyorum. Oyun yönetimi, daha üst kademeler şirket sahipleri oyuna karşı ilgisiz. Oyundan bi haber insanlar oyunu yönetiyor belkide. Teşkilat sunucusunda haftalardır süregelen arz lodos savaşı var. Şöyle bir durum ortaya çıktı. Makro hızlı giriş kullanıp gir çık yapan kutup açıp çıkan hesaplar var bunların defalarca videoları desteğe atılmış olsa da hala bu olay devam ediyor. Onun dışında mesela etkinlikler yapılıyor ama ödüller o kadar komik şeyler ki. Bizden (teşkilat piyasasına gore konuşuyorum) mühimmatı getir etkinliğinde istenen madenler o ve karşılığında alınan şeyler o kadar komik şeyler ki. Geçen oyun kapanmıştı 1 ay kadar önce etkinlik görevlisi oyuna girdi ve sunucular kapalıydı. Özel mesaj attım sorun nedir bu aralar çok sık kapanmalar yaşıyoruz diye bir bilgi almak istedim. Ama etkinlik görevlisi ne kapanması? şeklinde diye bir mesaj attı. Oyunu kendi haline salıp bırakmayın siz yönetimden rica ediyorum. Türkiye'nin ilk mmorpg oyunlarından birisi bu kadar sabit bir kitlesi var herkes oyuna bağlı ve seviyor. Bu tarz şeyler defalarca yazılmıştır ama ben artık yönetim tarafından oyuncuların önemsenmediğini düşünüyorum. Biliyorsunuz karaköyde eşya düşürmek hayli zor. Eşya düşürüyorsun oyun geri sarıyor. Oyun yöneticisi bana esc çıkış almalıydınız diyor. Yani o kadar ilginç bir durum ki oyun hatasını düzeltmek yerine bizlere akıl veriyorlar çok ilginç gerçekten. Lütfen sizlerden naçizane ricam oyuna, oyuncuya biraz daha değer vermeniz ve bu değeri bize hissettirmenizdir.
si vis pacem, para bellum!
Re: Oyunun geriliği ve Yönetimin İlgisizliği.
İlgin alakan ve çok önemli bir konuya değinmenden ötürü teşekkür ediyorum üstad. Bende bu oyunun BETA oyuncularından biriyim . Ne yazık ki yönetim oyunla ilgilenmiyor , alt tarafı bir kopya materyale çözüm bulamadılar millet bunu ticaret haline çevirdi. Sanırım yönetim sadece maddi olarak kazandığıyla ilgileniyor , ne de olsa akçe alımları vs son sürat devam ediyor.BOUVET yazdı: ↑11 Haz 2020 17:42 Tüm neferlere iyi günler diliyorum. Yaklaşık 8 senemi bu oyuna vermiş biri olarak Şöyle bir sitemde bulunmak istiyorum. Oyun yönetimi, daha üst kademeler şirket sahipleri oyuna karşı ilgisiz. Oyundan bi haber insanlar oyunu yönetiyor belkide. Teşkilat sunucusunda haftalardır süregelen arz lodos savaşı var. Şöyle bir durum ortaya çıktı. Makro hızlı giriş kullanıp gir çık yapan kutup açıp çıkan hesaplar var bunların defalarca videoları desteğe atılmış olsa da hala bu olay devam ediyor. Onun dışında mesela etkinlikler yapılıyor ama ödüller o kadar komik şeyler ki. Bizden (teşkilat piyasasına gore konuşuyorum) mühimmatı getir etkinliğinde istenen madenler o ve karşılığında alınan şeyler o kadar komik şeyler ki. Geçen oyun kapanmıştı 1 ay kadar önce etkinlik görevlisi oyuna girdi ve sunucular kapalıydı. Özel mesaj attım sorun nedir bu aralar çok sık kapanmalar yaşıyoruz diye bir bilgi almak istedim. Ama etkinlik görevlisi ne kapanması? şeklinde diye bir mesaj attı. Oyunu kendi haline salıp bırakmayın siz yönetimden rica ediyorum. Türkiye'nin ilk mmorpg oyunlarından birisi bu kadar sabit bir kitlesi var herkes oyuna bağlı ve seviyor. Bu tarz şeyler defalarca yazılmıştır ama ben artık yönetim tarafından oyuncuların önemsenmediğini düşünüyorum. Biliyorsunuz karaköyde eşya düşürmek hayli zor. Eşya düşürüyorsun oyun geri sarıyor. Oyun yöneticisi bana esc çıkış almalıydınız diyor. Yani o kadar ilginç bir durum ki oyun hatasını düzeltmek yerine bizlere akıl veriyorlar çok ilginç gerçekten. Lütfen sizlerden naçizane ricam oyuna, oyuncuya biraz daha değer vermeniz ve bu değeri bize hissettirmenizdir.
- BOUVET
- Salgın Koruyucusu
Kesinlikle dostum söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Yönetimde biraz daha şeffaflık olmalı. Ben desteğe her başvurduğumda bot mesajları ile karşılaşıyorum ne yazık ki. Bazen hiç cevap alamadığım dahi oluyor. Burada binlerce kişi oyunu oynarken bazı anlar emeğimin vaktimin sömürüldüğünü, boşa gittiğini hissediyorum ki her birimizde böyle anlar olmuştur. Umarım biraz oyuncular kitlesi olarak yönetimden ilgi alaka görebiliriz. 60 koni çiçeğine 1 hidrojen istemezler umarım etkinliklerde. Çünkü çoğu zaman katılım dahi olmuyor yani.
+99BOUVET yazdı: ↑11 Haz 2020 17:42 Tüm neferlere iyi günler diliyorum. Yaklaşık 8 senemi bu oyuna vermiş biri olarak Şöyle bir sitemde bulunmak istiyorum. Oyun yönetimi, daha üst kademeler şirket sahipleri oyuna karşı ilgisiz. Oyundan bi haber insanlar oyunu yönetiyor belkide. Teşkilat sunucusunda haftalardır süregelen arz lodos savaşı var. Şöyle bir durum ortaya çıktı. Makro hızlı giriş kullanıp gir çık yapan kutup açıp çıkan hesaplar var bunların defalarca videoları desteğe atılmış olsa da hala bu olay devam ediyor. Onun dışında mesela etkinlikler yapılıyor ama ödüller o kadar komik şeyler ki. Bizden (teşkilat piyasasına gore konuşuyorum) mühimmatı getir etkinliğinde istenen madenler o ve karşılığında alınan şeyler o kadar komik şeyler ki. Geçen oyun kapanmıştı 1 ay kadar önce etkinlik görevlisi oyuna girdi ve sunucular kapalıydı. Özel mesaj attım sorun nedir bu aralar çok sık kapanmalar yaşıyoruz diye bir bilgi almak istedim. Ama etkinlik görevlisi ne kapanması? şeklinde diye bir mesaj attı. Oyunu kendi haline salıp bırakmayın siz yönetimden rica ediyorum. Türkiye'nin ilk mmorpg oyunlarından birisi bu kadar sabit bir kitlesi var herkes oyuna bağlı ve seviyor. Bu tarz şeyler defalarca yazılmıştır ama ben artık yönetim tarafından oyuncuların önemsenmediğini düşünüyorum. Biliyorsunuz karaköyde eşya düşürmek hayli zor. Eşya düşürüyorsun oyun geri sarıyor. Oyun yöneticisi bana esc çıkış almalıydınız diyor. Yani o kadar ilginç bir durum ki oyun hatasını düzeltmek yerine bizlere akıl veriyorlar çok ilginç gerçekten. Lütfen sizlerden naçizane ricam oyuna, oyuncuya biraz daha değer vermeniz ve bu değeri bize hissettirmenizdir.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Söylediklerin de haklısın. Şöyle bir durumda var kimse kazancını bozmak istemez. Bir sıkıntı gelsin istemez. Bu yüzden emek veren karakterler blok cezası ile karşı karşıya kalabilir .Ne zaman kazançları zarara girer ise o zaman bu konunun çözülecek olması da aşikardır.
Bu konu son 5 senedir var. Biraz geç kalmışsınız
Şu an muhattabın M si yok önceden kötünün iyisiydi yine
Şu an muhattabın M si yok önceden kötünün iyisiydi yine
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Konuya girerken hangi yönetim diye mırıldandım. Yazdıklarında haklısın ama yineliyorum mırıldanmamı, hangi yönetim? Ha bu arada teşkilat çöktü...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Göster
nedensiz yazdı: ↑11 Haz 2020 17:47İlgin alakan ve çok önemli bir konuya değinmenden ötürü teşekkür ediyorum üstad. Bende bu oyunun BETA oyuncularından biriyim . Ne yazık ki yönetim oyunla ilgilenmiyor , alt tarafı bir kopya materyale çözüm bulamadılar millet bunu ticaret haline çevirdi. Sanırım yönetim sadece maddi olarak kazandığıyla ilgileniyor , ne de olsa akçe alımları vs son sürat devam ediyor.BOUVET yazdı: ↑11 Haz 2020 17:42 Tüm neferlere iyi günler diliyorum. Yaklaşık 8 senemi bu oyuna vermiş biri olarak Şöyle bir sitemde bulunmak istiyorum. Oyun yönetimi, daha üst kademeler şirket sahipleri oyuna karşı ilgisiz. Oyundan bi haber insanlar oyunu yönetiyor belkide. Teşkilat sunucusunda haftalardır süregelen arz lodos savaşı var. Şöyle bir durum ortaya çıktı. Makro hızlı giriş kullanıp gir çık yapan kutup açıp çıkan hesaplar var bunların defalarca videoları desteğe atılmış olsa da hala bu olay devam ediyor. Onun dışında mesela etkinlikler yapılıyor ama ödüller o kadar komik şeyler ki. Bizden (teşkilat piyasasına gore konuşuyorum) mühimmatı getir etkinliğinde istenen madenler o ve karşılığında alınan şeyler o kadar komik şeyler ki. Geçen oyun kapanmıştı 1 ay kadar önce etkinlik görevlisi oyuna girdi ve sunucular kapalıydı. Özel mesaj attım sorun nedir bu aralar çok sık kapanmalar yaşıyoruz diye bir bilgi almak istedim. Ama etkinlik görevlisi ne kapanması? şeklinde diye bir mesaj attı. Oyunu kendi haline salıp bırakmayın siz yönetimden rica ediyorum. Türkiye'nin ilk mmorpg oyunlarından birisi bu kadar sabit bir kitlesi var herkes oyuna bağlı ve seviyor. Bu tarz şeyler defalarca yazılmıştır ama ben artık yönetim tarafından oyuncuların önemsenmediğini düşünüyorum. Biliyorsunuz karaköyde eşya düşürmek hayli zor. Eşya düşürüyorsun oyun geri sarıyor. Oyun yöneticisi bana esc çıkış almalıydınız diyor. Yani o kadar ilginç bir durum ki oyun hatasını düzeltmek yerine bizlere akıl veriyorlar çok ilginç gerçekten. Lütfen sizlerden naçizane ricam oyuna, oyuncuya biraz daha değer vermeniz ve bu değeri bize hissettirmenizdir.Neden uğraşsınlar ki ,
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Yönetimin ilgisizliği ile alakalı en somut örneklerden bir tanesi de;
Yapılan etkinliklerin oldu bittiye getirilmesidir. Bir insan yönettiği etkinliğin kaliteli olmasına bu kadar mı dikkat etmez? Bu kadar mı yılmış ve usanmışlık olur? Geçen gün yayında pes dedirttiler bize...
Yapılan etkinliklerin oldu bittiye getirilmesidir. Bir insan yönettiği etkinliğin kaliteli olmasına bu kadar mı dikkat etmez? Bu kadar mı yılmış ve usanmışlık olur? Geçen gün yayında pes dedirttiler bize...
- BOUVET
- Salgın Koruyucusu
HAHAHAHAHHHAHAH şu olay ve muhtemelen yöneticilerden açıklama gelmemiştir