Ostankino yazdı: ↑05 Haz 2020 16:47
nedensiz yazdı: ↑04 Haz 2020 15:11
Seni neden inandırayım ki güzel kardeşim ? Ayrıca ben gm lerin bir kullanıcının söylemesi ile birilerine moderasyon uygulacagını iddia etmedim ki

sen olayını yanlış algılamışsın. Benim şikayetim birinin oyunda gmlerin adını vererek bunlar aracılığı ile ceza yedireceğim diyebilmesi

bunu diyen adam moderasyon yemeli , yada bunu diyememesi gerekir ? Anlatabildim mi güzel kardeşim ?
Sadece beni degil burada ki herkesi inandirman lazim. Obur turlu delinin biri kuyuya bir tas atmis, herkes kuyuya atlamis misali. Anladin?. Ayrica dese ne olur demese ne olur. Cocuk gibi her denilene aglayacak misiniz? Engelle, sustur gec bu kadar basit. Cokmu ceza almasini istiyorsunuz, o zaman sikayet et' secenegine basar dalgana bakarsin bu kadar basit.
Güzel kardelşim , cevap vermek için cevap veriyorsun

gayet boş ve farklı konudan konuşuyorsun , sana misal olarak verdiğim bir durumu tamamen başka yere çektin ) benim derdim Gmlerin yaptırımlarının yetersizliği veya ilgilenen kesimin azlığı bunu sağolsun cevap eden herkes anlamışken

senin oyunda klandan kesilen bebeler gibi ezbere konuşman ağlama vs demen

zihin yaşının küçük olduğunu yada yeterince olgunlaşamadığın anlamına geliyor. Bilgin yoksa yada anlama kıtlığın varsa bir zahmet yorum atma .