Karaköy'deki boss'lar eskisi kadar item atmıyor mu?
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Karaköy'deki boss'lar eskisi kadar item atmıyor mu?
Karaköy yeni geldiği zamanlar daha çok item düşüyordu gibime geliyor. Şu an kestiğimiz boss'ların çoğu boş. Dün 9 defa Büyük Büyücü kestik ve 9 kesimde sadece şifacıya Cilveli Eldiven attı, gerisi reçete ve boş. Yine 14 defa üst üste GBZ kestik ve hiç item yok, sadece reçete ve 3 tane de Buji var. Komiser desen o da çoğu boş çıkıyor. İtem atma olasılıklarını mı düşürdüler ne yaptılar?
Re: Karaköy'deki boss'lar eskisi kadar item atmıyor mu?
evdekal sürecinde oyuna gösterilen ilgi yönetimin aklını başından aldı onlarda dropları aldılar geri vermiyorlarCertusCerva yazdı: ↑08 Haz 2020 21:28 Karaköy yeni geldiği zamanlar daha çok item düşüyordu gibime geliyor. Şu an kestiğimiz boss'ların çoğu boş. Dün 9 defa Büyük Büyücü kestik ve 9 kesimde sadece şifacıya Cilveli Eldiven attı, gerisi reçete ve boş. Yine 14 defa üst üste GBZ kestik ve hiç item yok, sadece reçete ve 3 tane de Buji var. Komiser desen o da çoğu boş çıkıyor. İtem atma olasılıklarını mı düşürdüler ne yaptılar?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Hocam anlayın artık şu şans sistemini ya bu kadar zor bir mantığı yok bunun herkes istiyor ki ben 10 kere kestim İtem atmıyor drop oynanmış bilmem ne
100 kere kesersin eldiven atmaz keza 10 kesimde 4 eldiven Atar sistem tarafından rasgele belirleniyor şans sistemini buda bütün oyuncular için güzel bir sistem Ayrıca Karaköy eskidende aynıydı yeni şeklide aynı
Ben Karaköy başlarında 48 saat Hakir kesipte büyüme torba bile alamadım başka bir günde 2 adet ceket 4 adet çip aldım sana özel birşey değil yani istersen de sana eldiven atmıyor diye Karaköy silelim tekrardan gelsin ?
100 kere kesersin eldiven atmaz keza 10 kesimde 4 eldiven Atar sistem tarafından rasgele belirleniyor şans sistemini buda bütün oyuncular için güzel bir sistem Ayrıca Karaköy eskidende aynıydı yeni şeklide aynı
Ben Karaköy başlarında 48 saat Hakir kesipte büyüme torba bile alamadım başka bir günde 2 adet ceket 4 adet çip aldım sana özel birşey değil yani istersen de sana eldiven atmıyor diye Karaköy silelim tekrardan gelsin ?
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu konuda tek diyebileceğim şey "ŞANS ŞANS ŞANS"...
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Eskisi kadar item atmıyor diyebilmek için yetkili bir kişinin beyanı gerekiyor. Oyuncuların elde ettiği drop oranı bir şey ifade etmiyor.
100 adet ikramiye bileti alırsınız ve amorti bile ödül alamazsınız fakat bir başkası 1 adet aldığı biletle büyük ikramiyeyi kazanabilir.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Konuda en açıklayıcı yorum bu olsa gerek..xLuCaGox yazdı: ↑09 Haz 2020 13:19
Eskisi kadar item atmıyor diyebilmek için yetkili bir kişinin beyanı gerekiyor. Oyuncuların elde ettiği drop oranı bir şey ifade etmiyor.
100 adet ikramiye bileti alırsınız ve amorti bile ödül alamazsınız fakat bir başkası 1 adet aldığı biletle büyük ikramiyeyi kazanabilir.