Sarraf Madeni
- Healing45
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Sarraf Madeni
Evet madenler 20-25 dakika aralığı ile çıkması cidden büyük bir sıkıntı şahsi bir düşüncemi sizler ile paylaşmak istiyorum. Maden droplarının saf cıkabılme olasılığının yukseltılmesı hem uretime hemde piyasanın düşüşüne sebebiyet vericektir. Hem üretimler kolaylaşacak hemde kopyaya ihtiyaç azalacaktır kımse kopya rıskıne ıhtıyac duymayacaktır. Tamam maden süreleri 5 dakika da bir olsun demiyorum lakin en fazla 10 15 arası cazip ve makul bir süre açıkcası yönetimdeki değerli arkadaşlar buna el atar umarım. İyi forumlar
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
BaSiLiSk
GrimsiPembe
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sana katılıyorum.Sürenin 5 dakika olması yerine drop şansının artmasını daha makul buluyorum.Healing45 yazdı: ↑07 Haz 2020 22:10 Evet madenler 20-25 dakika aralığı ile çıkması cidden büyük bir sıkıntı şahsi bir düşüncemi sizler ile paylaşmak istiyorum. Maden droplarının saf cıkabılme olasılığının yukseltılmesı hem uretime hemde piyasanın düşüşüne sebebiyet vericektir. Hem üretimler kolaylaşacak hemde kopyaya ihtiyaç azalacaktır kımse kopya rıskıne ıhtıyac duymayacaktır. Tamam maden süreleri 5 dakika da bir olsun demiyorum lakin en fazla 10 15 arası cazip ve makul bir süre açıkcası yönetimdeki değerli arkadaşlar buna el atar umarım. İyi forumlar
Arz kalenin ordan deparlayınca fare adamlara ve arabalara varıyorsun orda denedim.
Göster
Equalero yazdı: ↑07 Haz 2020 21:42Boludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 20:30 Artık sarraf madenlerinin abarttığını işin cıvkını çıkardığını düşünüyorum.Bugün test amaçlı Karaköy'de bir tane sarraf madeninde bekledim.
17.08 - 2 adet fluorit
17.31 - 3 adet fluorit
17.51 - 2 adet fluorit
18.16 - 2 adet fluorit
18.40 - 2 adet fluorit
Bildiğimiz gibi madenler 15 dakika da +- 3 dakika olmak üzere çıkıyor. Fakat gördüğümüz gibi 25 dakika mertebelerine kadar çıktığını görüyoruz.Bireysel %60 lonca içi %60 varken ,(malum olay olmasaydı ki hiç istemiyorum) Taffeite yi geçtim mavi john atmazken bu üretimler nasıl olacaktır? Piyasanın yüksek olması gayet normal oluyor. Artık her şeyin ne kader zorlandığını görüyoruzGösterBeyaz Köşk sunucusunda yapılmıştır.Hocam uzun süre maden cekmiş birisi olarak yorum yapmak istiyorum konuyaxLuCaGox yazdı: ↑07 Haz 2020 21:47Arkadaşın şikayeti saf madenin zor çıkmasından ziyade madenlerin çıkış süresiyle alakalı daha çok. 20-25 dkda bir yenilenmesi bence de çok uzun bir süre. Şu an oyundaki karakterlerin yarısından fazlası naylon. Kopya materyal olmasaydı bu kadar nadide üretilemeyecekti ve doğal oyun ortamında oyuncular gerçekten bundan daha sıklıkla bahsedip, şikayet edecekti. Ama büyük bir kısmın tuzu kuru!Equalero yazdı: ↑07 Haz 2020 21:42Hocam uzun süre maden cekmiş birisi olarak yorum yapmak istiyorum konuyaBoludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 20:30 Artık sarraf madenlerinin abarttığını işin cıvkını çıkardığını düşünüyorum.Bugün test amaçlı Karaköy'de bir tane sarraf madeninde bekledim.
17.08 - 2 adet fluorit
17.31 - 3 adet fluorit
17.51 - 2 adet fluorit
18.16 - 2 adet fluorit
18.40 - 2 adet fluorit
Bildiğimiz gibi madenler 15 dakika da +- 3 dakika olmak üzere çıkıyor. Fakat gördüğümüz gibi 25 dakika mertebelerine kadar çıktığını görüyoruz.Bireysel %60 lonca içi %60 varken ,(malum olay olmasaydı ki hiç istemiyorum) Taffeite yi geçtim mavi john atmazken bu üretimler nasıl olacaktır? Piyasanın yüksek olması gayet normal oluyor. Artık her şeyin ne kader zorlandığını görüyoruzGösterBeyaz Köşk sunucusunda yapılmıştır.
Örnek olarak bir gün 10 tane painte çekerken
Bir gün sadece 1 tane 2 tane çekersin
1 satte 3 painte çıktığı oluyor 5 saate çıkmadığı oluyor diğer madenler içinde öyle vs tamamen şans sistemine dayalı yani
senin hesapla 5 kere maden çekip çıkmadı diye sistem değişcek değil![]()
![]()
1 satte 3 painte çıktığı oluyor 5 saate çıkmadığı oluyor diğer madenler içinde öyle vs tamamen şans sistemine dayalı yani
Ve tabi ki Eminönü...fatih343 yazdı: ↑07 Haz 2020 20:37Hocam sunucu eminönü 10dkda bir kapanıp açılıyo gel orda 10dakida bir çekGösterBoludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 20:30 Artık sarraf madenlerinin abarttığını işin cıvkını çıkardığını düşünüyorum.Bugün test amaçlı Karaköy'de bir tane sarraf madeninde bekledim.
17.08 - 2 adet fluorit
17.31 - 3 adet fluorit
17.51 - 2 adet fluorit
18.16 - 2 adet fluorit
18.40 - 2 adet fluorit
Bildiğimiz gibi madenler 15 dakika da +- 3 dakika olmak üzere çıkıyor. Fakat gördüğümüz gibi 25 dakika mertebelerine kadar çıktığını görüyoruz.Bireysel %60 lonca içi %60 varken ,(malum olay olmasaydı ki hiç istemiyorum) Taffeite yi geçtim mavi john atmazken bu üretimler nasıl olacaktır? Piyasanın yüksek olması gayet normal oluyor. Artık her şeyin ne kader zorlandığını görüyoruzGösterBeyaz Köşk sunucusunda yapılmıştır.![]()
Uzay yolcuları adında bir film var.İzlemeni tavsiye ederim.Ben şu an eminönü sunucusunu ona benzetiyorum.Sistemde bir delik var,her seferinde sistem yeniden başlatıyor kendini, düzeltmek için.Bu yeniden başlatma süreleri git gite artarken yeniden başlatmalarda sıklık gösteriyor.En son sistem dayanılmaz hale gelecekken sorunu bulup müdahale ediliyor.Fragmanınıda şuraya bırakıyorum.
Göster
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Ona kalırsan hocam oyun en başından beri yanlış bir şekilde gidiyor zaten İKV de ki en büyük hata oyuna bir bölge getiyorlar bir daha arkasına bakmıyorlar oyundaki piyasa nasıl yaratıklar kolay zor madenler nasıl ilgilenmiyorlar bile oysaki geliştirici ekip bu tür olayları yakından inceleyip gerekli konularda oyunda ufak çaplı güncelleme paketleri gelmesi gerekiyorduBoludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 22:28Sana katılıyorum.Sürenin 5 dakika olması yerine drop şansının artmasını daha makul buluyorum.Healing45 yazdı: ↑07 Haz 2020 22:10 Evet madenler 20-25 dakika aralığı ile çıkması cidden büyük bir sıkıntı şahsi bir düşüncemi sizler ile paylaşmak istiyorum. Maden droplarının saf cıkabılme olasılığının yukseltılmesı hem uretime hemde piyasanın düşüşüne sebebiyet vericektir. Hem üretimler kolaylaşacak hemde kopyaya ihtiyaç azalacaktır kımse kopya rıskıne ıhtıyac duymayacaktır. Tamam maden süreleri 5 dakika da bir olsun demiyorum lakin en fazla 10 15 arası cazip ve makul bir süre açıkcası yönetimdeki değerli arkadaşlar buna el atar umarım. İyi forumlarArz kalenin ordan deparlayınca fare adamlara ve arabalara varıyorsun orda denedim.Son 1.5 haftadır şans namına bir şeye denk gelmediğim için yapmak istedim.Günde 2-3 saat maden çektiğimi düşünürsek 1.5 hafta da sadece 1 tff alabildim. Ayrıca maden sürelerinden yana da şikaetim yüksektir.GösterEqualero yazdı: ↑07 Haz 2020 21:42Boludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 20:30 Artık sarraf madenlerinin abarttığını işin cıvkını çıkardığını düşünüyorum.Bugün test amaçlı Karaköy'de bir tane sarraf madeninde bekledim.
17.08 - 2 adet fluorit
17.31 - 3 adet fluorit
17.51 - 2 adet fluorit
18.16 - 2 adet fluorit
18.40 - 2 adet fluorit
Bildiğimiz gibi madenler 15 dakika da +- 3 dakika olmak üzere çıkıyor. Fakat gördüğümüz gibi 25 dakika mertebelerine kadar çıktığını görüyoruz.Bireysel %60 lonca içi %60 varken ,(malum olay olmasaydı ki hiç istemiyorum) Taffeite yi geçtim mavi john atmazken bu üretimler nasıl olacaktır? Piyasanın yüksek olması gayet normal oluyor. Artık her şeyin ne kader zorlandığını görüyoruzGösterBeyaz Köşk sunucusunda yapılmıştır.Hocam uzun süre maden cekmiş birisi olarak yorum yapmak istiyorum konuyaxLuCaGox yazdı: ↑07 Haz 2020 21:47Arkadaşın şikayeti saf madenin zor çıkmasından ziyade madenlerin çıkış süresiyle alakalı daha çok. 20-25 dkda bir yenilenmesi bence de çok uzun bir süre. Şu an oyundaki karakterlerin yarısından fazlası naylon. Kopya materyal olmasaydı bu kadar nadide üretilemeyecekti ve doğal oyun ortamında oyuncular gerçekten bundan daha sıklıkla bahsedip, şikayet edecekti. Ama büyük bir kısmın tuzu kuru!Equalero yazdı: ↑07 Haz 2020 21:42Hocam uzun süre maden cekmiş birisi olarak yorum yapmak istiyorum konuyaBoludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 20:30 Artık sarraf madenlerinin abarttığını işin cıvkını çıkardığını düşünüyorum.Bugün test amaçlı Karaköy'de bir tane sarraf madeninde bekledim.
17.08 - 2 adet fluorit
17.31 - 3 adet fluorit
17.51 - 2 adet fluorit
18.16 - 2 adet fluorit
18.40 - 2 adet fluorit
Bildiğimiz gibi madenler 15 dakika da +- 3 dakika olmak üzere çıkıyor. Fakat gördüğümüz gibi 25 dakika mertebelerine kadar çıktığını görüyoruz.Bireysel %60 lonca içi %60 varken ,(malum olay olmasaydı ki hiç istemiyorum) Taffeite yi geçtim mavi john atmazken bu üretimler nasıl olacaktır? Piyasanın yüksek olması gayet normal oluyor. Artık her şeyin ne kader zorlandığını görüyoruzGösterBeyaz Köşk sunucusunda yapılmıştır.
![]()
senin hesapla 5 kere maden çekip çıkmadı diye sistem değişcek değil
Ve tabi ki Eminönü...fatih343 yazdı: ↑07 Haz 2020 20:37Hocam sunucu eminönü 10dkda bir kapanıp açılıyo gel orda 10dakida bir çekGösterBoludanoyuncu yazdı: ↑07 Haz 2020 20:30 Artık sarraf madenlerinin abarttığını işin cıvkını çıkardığını düşünüyorum.Bugün test amaçlı Karaköy'de bir tane sarraf madeninde bekledim.
17.08 - 2 adet fluorit
17.31 - 3 adet fluorit
17.51 - 2 adet fluorit
18.16 - 2 adet fluorit
18.40 - 2 adet fluorit
Bildiğimiz gibi madenler 15 dakika da +- 3 dakika olmak üzere çıkıyor. Fakat gördüğümüz gibi 25 dakika mertebelerine kadar çıktığını görüyoruz.Bireysel %60 lonca içi %60 varken ,(malum olay olmasaydı ki hiç istemiyorum) Taffeite yi geçtim mavi john atmazken bu üretimler nasıl olacaktır? Piyasanın yüksek olması gayet normal oluyor. Artık her şeyin ne kader zorlandığını görüyoruzGösterBeyaz Köşk sunucusunda yapılmıştır.![]()
Uzay yolcuları adında bir film var.İzlemeni tavsiye ederim.Ben şu an eminönü sunucusunu ona benzetiyorum.Sistemde bir delik var,her seferinde sistem yeniden başlatıyor kendini, düzeltmek için.Bu yeniden başlatma süreleri git gite artarken yeniden başlatmalarda sıklık gösteriyor.En son sistem dayanılmaz hale gelecekken sorunu bulup müdahale ediliyor.Fragmanınıda şuraya bırakıyorum.Göster
Mesela Çemberlitaş döneminde sonradan sonradan gaffar kesmek o kadar kolaylaştı ki herkes gözü kapalı oynuyordu
Ya şu şefe bir değişiklik getirin hocam canını çoğalt zırhı yükselt direncini arttır yetenek sürelerini azalt bali oyuncuların gözüne değişik bir şey gelsin zorluk gelsin o zaman şartları için örnek verdim.
Şuanda mesela karaköy bölgesini takip edin Madenler süresi fazla çıkma oranı berbat Piyasayı takip edin hidrojen erg ateş pahası Çemberlitaşda şuan her kesimde düşmüyor hıdrojen onu düzelt hatta 2 kişiye çıksın her kesimde çıksın
Klan savaşlarında Sancakda bile güvende değil iki klanda ona bir çare bul
Şef yaratıklara normal yaratıkların enerjisinde zırhında vs bir oynama yap konu her yere uzar yani
Ya bi değişiklik olsun bıhtıh ya düzeltin artık şunları her oyuncu itemini dizsin üretsin Klana girsin savaşın her sunucuda Klan savaşlarıda aktif olur bu sayede etkinliklerede herkes katılır
Bir bölge geliyor hocam onun arkasına 5 sene bakılmıyor
Bana da kapalı betadaki testlerden bahsetmeyin hocam gerekli ekip defalarca test etti oyuna öyle geldi verilen cevap her zaman aynı 1000 kerede sen test etsen Oyun online bir oyun olduğu için gidişatı yönü koşulları şartları her zaman değişir Oyuna belli zaman diliminin de yeteneklere yaratıklara madenlere kısaca herşeye diğer oyunlardan aşina olduğumuz Nerf buff Rework gibi ufak güncelleme paketleri gelmesi gerekiyor ama nerde ?
Bazı oyuncular savaşa katılıyorken
Bazı oyuncular mağdur item üretemiyor Boss kesemiyor . . .
Ya bi değişiklik olsun bıhtıh ya . . .
Bu sadece benim görüşüm :
Oyunumuz için yapılması planlanan yenilikler ve güncellemeler, genellikle oyuncularımızın öneri ve istekleri doğrultusunda, geliştirme sürecinin el verdiği imkan ve şartlar çerçevesinde yapıldığı için fazlada eleştirmemek lazım tabikide
En son AhiEvran tarafından 19 Haz 2020 13:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Bu şikayetleri hiç anlamıyorum bir oyun düşünün bu oyun artık geliştirilmekten vazgeçilmiş,geliştiricisi,yapımcısı yok ama ısrarla oynayıp şikayet eden oyuncuları var.
O dem vurduğun madenden binlerce kopya yapılmış,dağıtılmış zaten. Birbirinize bu kadar benzemeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Sırf diğerinin aynısı olmak için boşa çabalıyorsunuz.
Boşa çabalıyorsunuz.
Şikayet etmeyin,kimse yok.
Bu oyunu oynayan kitleden sosyolojik tez yazarsın.
O dem vurduğun madenden binlerce kopya yapılmış,dağıtılmış zaten. Birbirinize bu kadar benzemeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Sırf diğerinin aynısı olmak için boşa çabalıyorsunuz.
Boşa çabalıyorsunuz.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
KraToSs yazdı: ↑08 Haz 2020 08:14 Bu şikayetleri hiç anlamıyorum bir oyun düşünün bu oyun artık geliştirilmekten vazgeçilmiş,geliştiricisi,yapımcısı yok ama ısrarla oynayıp şikayet eden oyuncuları var.
Boşa çabalıyorsunuz.
Napmamizi bekliyon hocam oyunda yapcak birşey kalmadı forumda da mı eleştirme yapmayalım
Herşeyin sonuna geldik
Okadar büyük devasa bir bölge geldiki çok zorlanip sonuna geldik
Champion Class