Oyun hala oynamaya değer mi? Eski bir oyuncu için biraz sohpet rica ediyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AttorneyGeneral
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Oyun hala oynamaya değer mi? Eski bir oyuncu için biraz sohpet rica ediyorum.

Mesaj gönderen AttorneyGeneral »

Merhaba,
2009 yılında başladım oyuna ve çemberlitaş geldikten sonra oyunda yardımlaşmanın bitmesinden görevlere grup toplayamama gibi nedenlerden dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldım. Geçen gün eski bir arkadaşım aracılığıyla karaköy paketinin geldiğini öğrendim. Yıllar sonra heyecan içerisinde foruma koştum yazılanlara göz attım. Teşkilat sunucusunda oynardım eskiden. Yazılanları okuyunca oyunu yüklememe kararı aldım. Sonra da hala bu oyunun oynanabilir mi sorusunu düşünmeye başladım. Dostlar! İkv severler! Canlı oyuncu kadrosuna sahip bir sunucu hala mevcut mu? Karaköy ün gelmesi ile bir şeyler düzeldi mi? 4-5 yıldır oynamayan biri için neler söyleyebilirsiniz? Oyuna en baştan başlayabilirim. Başlamalı mıyım? Teşkilattaki karakterimi taşımalı mıyım?
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Oyun hala oynamaya değer mi? Eski bir oyuncu için biraz sohpet rica ediyorum.

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Çemberlitaş dönemindeki ortama adapte olamadıysanız şu anki döneme adapte olmanız kat kat daha zor. Oyuncu profili daha düşük ve sayıca daha az. Oyunun işleyişi o döneme göre çok değişti. Yine de denemeye değer farklı bir tat bırakacaktır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Oyun hala oynamaya değer mi? Eski bir oyuncu için biraz sohpet rica ediyorum.

Mesaj gönderen benibanladilar »

xLuCaGox yazdı: 07 Haz 2020 21:42 Çemberlitaş dönemindeki ortama adapte olamadıysanız şu anki döneme adapte olmanız kat kat daha zor. Oyuncu profili daha düşük ve sayıca daha az. Oyunun işleyişi o döneme göre çok değişti. Yine de denemeye değer farklı bir tat bırakacaktır.
Kesinlikle,çemberli zamanı yine iyiymiş.
Artık çok daha kötü durumda oyun.O yüzden ben oynamayı bıraktım.
Geri dön 49 a kadar oyna,özlem gider.Ama ciddi olarak oynama.49da bırak.
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Şahsen önermiyorum Vaktini daha değerli şeylere harcayabilirsin. Ek olarak başlayacaksan vakit kaybetmeden başlamanı öneririm salgından dolayı birçok oyuncu geri döndü ikv'ye bu durumda görevlerin daha kolay yapılmasına ve grup bulunmasına olanak sağlıyor. Yoksa salgın süreci olmasa en az 1 ay ÇT giriş önünde otururdun. Tabi teknik aksaklıklara da hazırlı ol oyundan soğuma sonra.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Hayır
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Eski bir oyuncu olarak 39. seviyeye kadar nostalji için oynayabilirsin. 39-49 görevlerinin bir kısmı için yardıma ihtiyacın olacak. Seçtiğin sunucu bu görevlerin yapımı için önemli, kalabalık bir sunucu olmasını tavsiye ediyorum. Teşkilat sunucusuna gelirsen biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
cCcKADIOGLUcCc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Ottoman

Mesaj gönderen cCcKADIOGLUcCc »

AttorneyGeneral yazdı: 07 Haz 2020 21:35 Merhaba,
2009 yılında başladım oyuna ve çemberlitaş geldikten sonra oyunda yardımlaşmanın bitmesinden görevlere grup toplayamama gibi nedenlerden dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldım. Geçen gün eski bir arkadaşım aracılığıyla karaköy paketinin geldiğini öğrendim. Yıllar sonra heyecan içerisinde foruma koştum yazılanlara göz attım. Teşkilat sunucusunda oynardım eskiden. Yazılanları okuyunca oyunu yüklememe kararı aldım. Sonra da hala bu oyunun oynanabilir mi sorusunu düşünmeye başladım. Dostlar! İkv severler! Canlı oyuncu kadrosuna sahip bir sunucu hala mevcut mu? Karaköy ün gelmesi ile bir şeyler düzeldi mi? 4-5 yıldır oynamayan biri için neler söyleyebilirsiniz? Oyuna en baştan başlayabilirim. Başlamalı mıyım? Teşkilattaki karakterimi taşımalı mıyım?
Emek vermenin hiç edildiği bir oyun haline geldi, bunu göz önünde bulundurarak bu oyunu oyna.
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Mesaj gönderen Ancande »

Aman diyim başlama kardeşim bizde bir gaz ile başladık ama yarım saatte bir oyun çöküyor sunuculara girilmiyor. Başka oyunlar bakmaya başladık bizde verdiğimiz paranın karşılığını alabileceğimiz.
XxgreenWoLF
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxgreenWoLF »

Oyunu migrat ve sığınak bölgesi geldikten sonra bırakmıştım. Yaklaşık 2 sene önce Karaköy bölgesi gelmesinden dolayı tekrar başladım ve çok keyif aldığım zamanlar oldu. Çemberlitaş zamanında oynamadığımdan dolayı Çemberlitaş bölgesinde vakit geçirmekten hala keyif alıyorum ve hol bölgesine de hala doymuş değilim ihtiyacım olmamasına rağmen hol bölgesinden maden çekmek çok güzel keyif veriyor. Oyunda artık eskisi gibi bir emek sistemi de kalmadı fakat 1 ay gibi kısa sürede 59 level char sahibi olabilirsin yaklaşık 100 TL gibi cüzi miktarda akçe alırsan da ex ve maden artırıcılarından yararlanmanı tavsiye ederim. Sadece günde 10-15 tane koni çiçeği çektiğim oluyordu bu da 3t gibi bir para yapıyor diğer madenleri hesaba bile katmıyorum asa ve zırhı kolaylıkla başar ihtiyacın olan tılsımları alırsın. Şöyle de bi öneri de bulanayım bu oyunu 3 karakterde oynamanı tavsiye ederim elbetteki sürekli aynı karakterde oynamak seni sıkacak değişik isteyeceksin.

Oyunda yardıma ihtiyacın olursa greenWoLF olarak yardımcı olabilirim.

-iyi günler
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Vaktini harcamamanı tavsiye ederim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön