Oyuncularin aklındaki Süphe

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DelininRaporlusj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyuncularin aklındaki Süphe

Mesaj gönderen DelininRaporlusj »

Milliyet yazdı: 06 Haz 2020 23:03 Hayal dünyanıza hayran kaldım güzel senaryo. GM'lerin işi gücü yok oyunda boss kaçıracak veya boss kaçıranlara göz yumucak. Forumdan yazmayla kimse ban yemez, usulüne göre davranıp şikayet etmek gerekir.

not: Bugün suçsuz yere block yememe rağmen benim onlara güvenim tam.

Aferin Sobbee Studiosta Plaket alicaksiniz yakin zamanda ugrayabilirsinz
20 Video Attık daha azı olamaz daha yeni bugun msj geldi sikayet islemi gerceklesti diye ve bu adam kendisi hizzat forumdan bunu belirtti her sunucuda carim var diye sen burda gelip bilip bilmeden senaryo diyosun
Ön yargı insanı Hep pişman eder unutma aklinda bulunsun
Iyi forumlar
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Oyuncularin aklındaki Süphe

Mesaj gönderen xLuCaGox »

DelininRaporlusj yazdı: 07 Haz 2020 02:41
Milliyet yazdı: 06 Haz 2020 23:03 Hayal dünyanıza hayran kaldım güzel senaryo. GM'lerin işi gücü yok oyunda boss kaçıracak veya boss kaçıranlara göz yumucak. Forumdan yazmayla kimse ban yemez, usulüne göre davranıp şikayet etmek gerekir.

not: Bugün suçsuz yere block yememe rağmen benim onlara güvenim tam.

Aferin Sobbee Studiosta Plaket alicaksiniz yakin zamanda ugrayabilirsinz
20 Video Attık daha azı olamaz daha yeni bugun msj geldi sikayet islemi gerceklesti diye ve bu adam kendisi hizzat forumdan bunu belirtti her sunucuda carim var diye sen burda gelip bilip bilmeden senaryo diyosun
Ön yargı insanı Hep pişman eder unutma aklinda bulunsun
Iyi forumlar

Keşke plaket almak için uğrayabileceğimiz bir Sobee Stüdyosu olsaydı. Ön yargının insanı pişman edeceğinden bahsedip tamamen gönüllü çalışan bir oyun ekibine karşı önyargılı söylemleriniz aşırı manidar.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön