İKV Evde Kal Paketi
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İKV Evde Kal Paketi
Pandemi sürecinde Mart-Nisan aylarında görmeye aşina olduğumuz Evde Kal paketi, bugün tekrardan dükkanda rafa eklenmiş. Acaba son zamanlarda yaşanan aksaklıklara telafi olarak mı sunuldu? Yoksa fazla normalleşmeyin mesajı mı.. Bir diğer ihtimal düşük olsa da hata sonucu eklenmiş olabilir mi? Çünkü ne resmi sitede ne resmi forumda bir duyuru yok.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Re: İKV Evde Kal Paketi
Arkadaşlar evdekal paketi lonca veya bireysel ile birleşmiyor.
LONCA + Bireysel ; olunca 3 torba çıkabiliyor.
ama
LONCA + Evdekal ve Bireysel + Evdekal ; olunca 2 torba cıkıyor bunun sebebini bilen varmı?
Yani nadir çıkma şansı mı artıyor?
LONCA + Evdekal + Bireysel alma LONCA + Bireyselden ne farkediyor?
@AhiEvran cevap bekliyorum..
ama
LONCA + Evdekal ve Bireysel + Evdekal ; olunca 2 torba cıkıyor bunun sebebini bilen varmı?
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Evde Kal Paketi'nin hata olduğunu düşünmüyorum . Son zamanlardaki hataların telafisi olarak bizlere yönetimin kıyağı
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Heaven1925 yazdı: ↑06 Haz 2020 21:17 Arkadaşlar evdekal paketi lonca veya bireysel ile birleşmiyor.
ama
Aynı şeyi bayram paketinde yaşadım. Lonca + bireysel exp arttırıcım vardı. Üstüne bayram paketini de ekledim ama gelen exp artmadı.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bireysel alınan exp artırıcı ve lonca üzeri alınan exp artırıcı yüzde elli olduğundan birleşiyor ve yüzde yüz oluyor. Lakin evde kal paketindeki artırıcı direk yüzde yüz olduğundan diğer aldığın artırıcılar bir işe yaramıyor.turkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Haz 2020 23:16
Aynı şeyi bayram paketinde yaşadım. Lonca + bireysel exp arttırıcım vardı. Üstüne bayram paketini de ekledim ama gelen exp artmadı.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

IFonQzrail yazdı: ↑07 Haz 2020 00:09Bireysel alınan exp artırıcı ve lonca üzeri alınan exp artırıcı yüzde elli olduğundan birleşiyor ve yüzde yüz oluyor. Lakin evde kal paketindeki artırıcı direk yüzde yüz olduğundan diğer aldığın artırıcılar bir işe yaramıyor.turkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Haz 2020 23:16
İyi de paketin altındaki bilgiyi okursan aldığınız diğer ürünler ile birleşir ve üzerine eklenir diyor.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Haz 2020 00:13IFonQzrail yazdı: ↑07 Haz 2020 00:09Bireysel alınan exp artırıcı ve lonca üzeri alınan exp artırıcı yüzde elli olduğundan birleşiyor ve yüzde yüz oluyor. Lakin evde kal paketindeki artırıcı direk yüzde yüz olduğundan diğer aldığın artırıcılar bir işe yaramıyor.turkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Haz 2020 23:16
İyi de paketin altındaki bilgiyi okursan aldığınız diğer ürünler ile birleşir ve üzerine eklenir diyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Evde kal veya bayram paketi + lonca aldığımda ikisi birleşiyor. Lonca almadan önceye göre %50 daha fazla exp alıyorum. Veya bireysel %20 + lonca %50 aldığımda yine toplanıyor. Orada bahsedilen kural, aynı tipte %20 ve %50 alırsan geçerli olmayacağı. Yani bireysel %20 + bireysel %50 alırsanız %70 olmaz demek istiyor. Birbirinden bağımsızlarda bu geçerli değil.IFonQzrail yazdı: ↑07 Haz 2020 00:31 Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.
Şimdi bireysel + evde kal veya lonca + evde kal teker teker birleşiyor. Lonca + bireysel de birleşiyor. Fakat üçü bir araya gelince bir sıkıntı oluyor. Kod üzerinde bir bug var muhtemelen ama kimse farkında değil. Aynı şey madenlerde de geçerli muhtemelen.
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Aynen. Zaten EvdeKal paketindeki %100 Lonca Puanı ve Exp Arttırıcıdan daha büyük bir arttırıcı yok. Eğer büyük olan etkili olacaksa EvdeKal paketinin altına “Üstelik dükkandan aldığınız arttırıcılarla birleşir.” cümlesini yazmaya da hiç gerek yok.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Haz 2020 01:06Evde kal veya bayram paketi + lonca aldığımda ikisi birleşiyor. Lonca almadan önceye göre %50 daha fazla exp alıyorum. Veya bireysel %20 + lonca %50 aldığımda yine toplanıyor. Orada bahsedilen kural, aynı tipte %20 ve %50 alırsan geçerli olmayacağı. Yani bireysel %20 + bireysel %50 alırsanız %70 olmaz demek istiyor. Birbirinden bağımsızlarda bu geçerli değil.IFonQzrail yazdı: ↑07 Haz 2020 00:31 Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.
Şimdi bireysel + evde kal veya lonca + evde kal teker teker birleşiyor. Lonca + bireysel de birleşiyor. Fakat üçü bir araya gelince bir sıkıntı oluyor. Kod üzerinde bir bug var muhtemelen ama kimse farkında değil. Aynı şey madenlerde de geçerli muhtemelen.
Acaba plustaki XP arttırıcıyı da hesaba katarak 4’leme mi yapmıyor?
Plus + XP Arttırıcı + Evde Kal + Lonca = fatal error.
Bu sefer de maden konusu muamma kalıyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
xLuCaGox yazdı: ↑07 Haz 2020 14:41Aynen. Zaten EvdeKal paketindeki %100 Lonca Puanı ve Exp Arttırıcıdan daha büyük bir arttırıcı yok. Eğer büyük olan etkili olacaksa EvdeKal paketinin altına “Üstelik dükkandan aldığınız arttırıcılarla birleşir.” cümlesini yazmaya da hiç gerek yok.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Haz 2020 01:06Evde kal veya bayram paketi + lonca aldığımda ikisi birleşiyor. Lonca almadan önceye göre %50 daha fazla exp alıyorum. Veya bireysel %20 + lonca %50 aldığımda yine toplanıyor. Orada bahsedilen kural, aynı tipte %20 ve %50 alırsan geçerli olmayacağı. Yani bireysel %20 + bireysel %50 alırsanız %70 olmaz demek istiyor. Birbirinden bağımsızlarda bu geçerli değil.IFonQzrail yazdı: ↑07 Haz 2020 00:31 Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.
Acaba plustaki XP arttırıcıyı da hesaba katarak 4’leme mi yapmıyor?
Plus + XP Arttırıcı + Evde Kal + Lonca = fatal error.
Bu sefer de maden konusu muamma kalıyor.
Evde kal paketin içinde birleşecek yazıyor X2 kp özel varken bile 200 geliyor 400 gelmesi lazım aslında oradaki yazan yazıya göre
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty