İKV Evde Kal Paketi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

İKV Evde Kal Paketi

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Pandemi sürecinde Mart-Nisan aylarında görmeye aşina olduğumuz Evde Kal paketi, bugün tekrardan dükkanda rafa eklenmiş. Acaba son zamanlarda yaşanan aksaklıklara telafi olarak mı sunuldu? Yoksa fazla normalleşmeyin mesajı mı.. Bir diğer ihtimal düşük olsa da hata sonucu eklenmiş olabilir mi? Çünkü ne resmi sitede ne resmi forumda bir duyuru yok. :thinking_face:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: İKV Evde Kal Paketi

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Arkadaşlar evdekal paketi lonca veya bireysel ile birleşmiyor.

LONCA + Bireysel ; olunca 3 torba çıkabiliyor.

ama

LONCA + Evdekal ve Bireysel + Evdekal ; olunca 2 torba cıkıyor bunun sebebini bilen varmı?

Yani nadir çıkma şansı mı artıyor?

LONCA + Evdekal + Bireysel alma LONCA + Bireyselden ne farkediyor?

@AhiEvran cevap bekliyorum..
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Kullanıcı avatarı
Milliyet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Milliyet »

Evde Kal Paketi'nin hata olduğunu düşünmüyorum . Son zamanlardaki hataların telafisi olarak bizlere yönetimin kıyağı :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Heaven1925 yazdı: 06 Haz 2020 21:17 Arkadaşlar evdekal paketi lonca veya bireysel ile birleşmiyor.

LONCA + Bireysel ; olunca 3 torba çıkabiliyor.

ama

LONCA + Evdekal ve Bireysel + Evdekal ; olunca 2 torba cıkıyor bunun sebebini bilen varmı?

Yani nadir çıkma şansı mı artıyor?

LONCA + Evdekal + Bireysel alma LONCA + Bireyselden ne farkediyor?

@AhiEvran cevap bekliyorum..

Aynı şeyi bayram paketinde yaşadım. Lonca + bireysel exp arttırıcım vardı. Üstüne bayram paketini de ekledim ama gelen exp artmadı.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

turkoxHAMSTER yazdı: 06 Haz 2020 23:16

Aynı şeyi bayram paketinde yaşadım. Lonca + bireysel exp arttırıcım vardı. Üstüne bayram paketini de ekledim ama gelen exp artmadı.
Bireysel alınan exp artırıcı ve lonca üzeri alınan exp artırıcı yüzde elli olduğundan birleşiyor ve yüzde yüz oluyor. Lakin evde kal paketindeki artırıcı direk yüzde yüz olduğundan diğer aldığın artırıcılar bir işe yaramıyor.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

IFonQzrail yazdı: 07 Haz 2020 00:09

Bireysel alınan exp artırıcı ve lonca üzeri alınan exp artırıcı yüzde elli olduğundan birleşiyor ve yüzde yüz oluyor. Lakin evde kal paketindeki artırıcı direk yüzde yüz olduğundan diğer aldığın artırıcılar bir işe yaramıyor.

İyi de paketin altındaki bilgiyi okursan aldığınız diğer ürünler ile birleşir ve üzerine eklenir diyor.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

turkoxHAMSTER yazdı: 07 Haz 2020 00:13
IFonQzrail yazdı: 07 Haz 2020 00:09

İyi de paketin altındaki bilgiyi okursan aldığınız diğer ürünler ile birleşir ve üzerine eklenir diyor.
Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

IFonQzrail yazdı: 07 Haz 2020 00:31 Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.
Evde kal veya bayram paketi + lonca aldığımda ikisi birleşiyor. Lonca almadan önceye göre %50 daha fazla exp alıyorum. Veya bireysel %20 + lonca %50 aldığımda yine toplanıyor. Orada bahsedilen kural, aynı tipte %20 ve %50 alırsan geçerli olmayacağı. Yani bireysel %20 + bireysel %50 alırsanız %70 olmaz demek istiyor. Birbirinden bağımsızlarda bu geçerli değil.

Şimdi bireysel + evde kal veya lonca + evde kal teker teker birleşiyor. Lonca + bireysel de birleşiyor. Fakat üçü bir araya gelince bir sıkıntı oluyor. Kod üzerinde bir bug var muhtemelen ama kimse farkında değil. Aynı şey madenlerde de geçerli muhtemelen.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

turkoxHAMSTER yazdı: 07 Haz 2020 01:06
IFonQzrail yazdı: 07 Haz 2020 00:31 Evet. Ancak exp artırıcı ürünündeki bilgiyi okursak ''20 lik EXP Bonus ürünü ile toplanmaz, etkisi büyük olan geçerli olur. '' Büyük olan , evdekal paketindeki yüzde yüz artırıcı olduğu için sanırım.
Evde kal veya bayram paketi + lonca aldığımda ikisi birleşiyor. Lonca almadan önceye göre %50 daha fazla exp alıyorum. Veya bireysel %20 + lonca %50 aldığımda yine toplanıyor. Orada bahsedilen kural, aynı tipte %20 ve %50 alırsan geçerli olmayacağı. Yani bireysel %20 + bireysel %50 alırsanız %70 olmaz demek istiyor. Birbirinden bağımsızlarda bu geçerli değil.

Şimdi bireysel + evde kal veya lonca + evde kal teker teker birleşiyor. Lonca + bireysel de birleşiyor. Fakat üçü bir araya gelince bir sıkıntı oluyor. Kod üzerinde bir bug var muhtemelen ama kimse farkında değil. Aynı şey madenlerde de geçerli muhtemelen.
Aynen. Zaten EvdeKal paketindeki %100 Lonca Puanı ve Exp Arttırıcıdan daha büyük bir arttırıcı yok. Eğer büyük olan etkili olacaksa EvdeKal paketinin altına “Üstelik dükkandan aldığınız arttırıcılarla birleşir.” cümlesini yazmaya da hiç gerek yok.

Acaba plustaki XP arttırıcıyı da hesaba katarak 4’leme mi yapmıyor?

Plus + XP Arttırıcı + Evde Kal + Lonca = fatal error.

Bu sefer de maden konusu muamma kalıyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

xLuCaGox yazdı: 07 Haz 2020 14:41
turkoxHAMSTER yazdı: 07 Haz 2020 01:06

Aynen. Zaten EvdeKal paketindeki %100 Lonca Puanı ve Exp Arttırıcıdan daha büyük bir arttırıcı yok. Eğer büyük olan etkili olacaksa EvdeKal paketinin altına “Üstelik dükkandan aldığınız arttırıcılarla birleşir.” cümlesini yazmaya da hiç gerek yok.

Acaba plustaki XP arttırıcıyı da hesaba katarak 4’leme mi yapmıyor?

Plus + XP Arttırıcı + Evde Kal + Lonca = fatal error.

Bu sefer de maden konusu muamma kalıyor.

Evde kal paketin içinde birleşecek yazıyor X2 kp özel varken bile 200 geliyor 400 gelmesi lazım aslında oradaki yazan yazıya göre
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty

“Genel Etkileşim” sayfasına dön