Bir Hercai'nin sergüzeşti !

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Bir Hercai'nin sergüzeşti !

Mesaj gönderen Sonne »

Cankurtarann yazdı: 31 May 2020 15:27
Sonne yazdı: 30 May 2020 16:41 Şifada şansımız yaver gitmedi, tank ve Büyücü ile devam :relaxed:
ben de bu aralar hiçbirinde şansı yaver gitmiyor .
Bir türlü item alamıyorum ben de, sürekli materyal alıyorum. Sorun şifada değilmiş anlaşılan :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

31.5.2020

Merhaba sevgili günlük, epeyce uzun bir zamandır yazmıyordum. Sonunda aklıma geldin :relaxed:. Şaka bir kenara son yazdığımdan bu zamana kadar hayatımda çok ciddi kararlar aldım. Artık farklı yollar çizmem gerektiğinin farkına varmış oldum. Kısmet olur ise bu sene olmasa bile önümüzdeki sene KPSS maratonuna katılacağım. Dolayısıyla İKV'ye ara vermenin arefesinde bulunmaktayım. Bu oyunda çok güzel anılar geçirdim. Daha önce ufakta olsa aralar vermiş olsam da bu sefer eskisi gibi olmayacak. 1 Yıl boyuna bu naçizane oyuna ufak bir ara vereceğim. Arada eski güzel ekran fotoğraflarına bakarım artık :( Dediğim gibi ara vermenin arefesindeyim, her şeyin hayırlısı olsun diyorum. Şu son birkaç ayımı dolu dolu yaşayıp uzun bir günlük tutmak istiyorum. Her gün olmasa da 2 3 günde 1 yazabilirim. Her neyse çok uzattık devam edelim.

Resim

Şifacı ile hiç başarılı olamadım, bu yüzden Savaşçı karakteri üzerinde yoğunlaştım ki az da olsa başarılı oldum diyebilirim :relaxed: Afrikalı Scipio Eldiven ve Yıldız Alevi Ayakkabı düşürebildim, şimdilik !
Bunun dışında bol bol materyal biriktirdim, malum item atmayınca materyal atıyor. İlk Mor itemim; Afrikalı Scipio Eldiven ! :relaxed:

Resim

Tabii bu ekran fotoğrafı çok öncesinin :relaxed: Daha sonraları aynı şans ile devam edemedik ':) Hemen hemen her gün komiser kestim ve durum ortada sadece Karabarut attı >:) İstesem atmaz :unamused: :unamused:

Resim

Resim

Resim

Gördüğünüz karabarutlar buz dağının görünen kısmı GBZ kesipte düşürdüğüm ancak SS almayı unuttuğum birçok Buji'm var :relaxed:. Kim bilir belki ara vermeden önce ufak tefek üretimler yaparız ;) Hiç belli olmaz. Şimdilik bu kadar sevgili günlük. Çayımı hafif hafif yudumlarken burada seninle anılarımı paylaşacağım nice günlerde görüşmek üzere.
Gitmeden önce de şu parçayı bırakmak istiyorum. :relaxed:

Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

1.6.2020

Merhaba sevgili günlük, nasılsın ? Yine bir akşam çayımı yudumlarken sana anılarımı kaydediyorum. Bugün neler oldu neler :relaxed: En iyisi sadede gelelim :relaxed:

Resim

İlk olarak güne Labirentte Pihili tılsımı kasarak başladım ki başarılı da oldum.

1. Tılsım

Resim

2. Tılsım

Resim

3. Tılsım

Resim

4. Tılsım

Resim

Ve son olarak 5. tılsım ;)

Resim

Daha sonra ise Karaköy'de maden çekmek üzere yola koyuldum, ancak şansım yaver gitmedi hiç saf maden çekemedim :unamused: Neyse ki en azından Tılsım hususunda şanslıydım, madendeki şanssızlığımın ardından GBZ kesimine katıldım ki en çok sevindiğim olay da bu oldu :relaxed: 3 Tur GBZ kestik ve 2 Ayakkabı attı :) Sanırım İKV'deki tüm şansımı bugün kullandım bakalım daha bir şey atacak mı ':) Karşınızda Arındırıcı ayakkabı, her ne kadar ihtiyacım olmasa da açıkcası sevindirdi :relaxed:

Resim

Ve GBZ'den tek eksiğim olan Anu Ayakkabı'yı da bugün temin etmiş oldum :relaxed: sonunda GBZ'den hiç bir eksiğim kalmadı ;) Sıra ise komiserde. Komiserden ise bir tek Anu Pantolonum yok. İnşallah en yakın zamanda da onu temin edebilirim ve gönül rahatlığı ile Anu Zırh malzemesini biriktirmeye başlayabilirim :yum:

Resim

Bugünlük bu kadar sevgili günlük, bir başka anılarımı seninle paylaşacağım günde görüşmek üzre :relaxed: Son olarak bi' parça bırakıp ayırlıyorum.

Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

3.6.2020 22:31

Merhaba sevgili günlük yine bir akşam vakti divitimi hokkaya bandırımışcasına anılarımı kaydetmeye devam ediyorum. Bugün açıkcası çok bir şey yapmadık. Ancak yine de paylaşma isteği duydum. Sabahın erken saatlerinde maden çekmeye başladım, keza başarılı da oldum diyebilirim 1 Taaffenite çekebildim :relaxed: En azından bendeki maden şanssızlığına rağmen kayda değer bir başarı da diyebiliriz :relaxed: Ardından ise Komiser kesimi için grup toplamaya başladım. Saat 12.00 sularında grup kurma çabasına girip 13.00'a doğru grubu nihayet tamamladım :blush: ve kesime başladık.

Resim

Gördüğün üzere sevgili günlük, Halley Pantolon aldım. Her ne kadar Halley Pantolonum olsa da bir nebze olsun sevindirdi beni. Ancak benim hedefim ise Anu Pantolon Büyücü karakterimde Komiserden tek eksiğim o. Umarım en yakın zamanda onu da düşürürüm, bilmukabele Savaşçı karakterimin de umarım Oğuz Kağan ve Afrikalı Scipio Pantolon eksiğini de temin edebilirim. Yıldız Alevi Pantolon düşmese de olur fazlasında gözümüz yok :') . 1 Tur komiser kestik ardından ise maalesef ki bir arkadaşımız bağlantı sorunu yaşadığından dolayı kesime devam edemedik ve bende tekrardan maden yoluna koyuldum. Ve ne yazık ki başarılı olduğum söylenemez. Akşama doğru ise GBZ kesimine katıldım, burada çok şükür yüzümüz güldü 2 tur GBZ kestik ve ikisinde de boş geçmedi :relaxed:

Resim

1. Turu kestikten sonra hemen 2. tura geçtik ve ne büyük şans ki GBZ yüzümüze güldü, boş geçmedi :relaxed: 1 Buji daha aldım. Ve işin şaşırtıcı tarafı ise art arta 2 tur GBZ kestik iki turda da Buji attı :thinking_face: Ayakkabı atmasını 4 gözle bekliyorum, belki item almama ramak kalmıştır kim bilir :relaxed:

Resim

İnşallah Savaşçı karakterimin bahtı Büyücü karakterim gibi olmaz, yoksa bu gidişle 2 senede eksiklerini zor tamamlarız gibime geliyor :blush: Benden bugünlük bu kadar sevgili günlük, anılarımı seninle paylaşacağım bir başka günde görüşmek üzere, gitmeden önce geceye bir parça bırakmak istiyorum... İyi geceler.

Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

6.6.2020

Merhaba sevgili günlük, gönül isterdi ki biraz daha devam edelim ancak çok ani oldu bu. Artık benim için ara verme vakti geldi. Evdeki hesap çarşıya uymadı normalde biraz daha devam edecektim ama bazı şeyler ters gitti. Artık KPSS maratonuna başlamam gerektiğinin farkına vardım... Günlüğüme ara vermeden önce Sagopa Kajmer'in bir sözü ile bitirmek istiyorum.

İşte an geldi, işte o an. Vazgeçer akrep durur yelkovan.

Bir süre sonra görüşmek üzere sevgili günlük ve değerli forum üyeleri.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Acelikerk »

Ben de dgs ve kpss çalışıyorum. Umarım muvaffak oluruz.
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hawkeye »

Sınavınızda size başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

Acelikerk yazdı: 08 Haz 2020 19:48 Ben de dgs ve kpss çalışıyorum. Umarım muvaffak oluruz.
İnşallah dostum.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

Hawkeye yazdı: 10 Haz 2020 16:42 Sınavınızda size başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin :relaxed:
Teşekkürler dostum İnşallah Acelikerk'te bende başarılı olurum. :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

14.8.2020

Sıcak bir Ağustos günü bu pandemi süreci içerisinde insanın canı haliyle sıkılıyor. Uzun bir süre sonra günlüğüme dönmeye karar verdim. hercai'nin sergüzeşti biraz daha devam etsin istiyorum :relaxed:. Bugün Eminönü sunucusunda idim sevgili günlük keza bir süre de burada olacağım gibi. Daha önceden biriktirdiğim materyallerim ile büyücüme Ferromanyetik zırh üretme kararı verdim. Daha önce Anka sunucusunda üretmeyi düşünüyordum ama kısmet burada imiş. :relaxed:
Resim
Resim
Daha sonra ise bölgeden bir arkadaşın Junon görevinin olduğunu öğrendim ve yardımcı olmak için gruba dahil oldum ki yardımcı olacak arkadaş sayısı çokmuş :relaxed: 3 Yıldırım 2'ye sahip büyücü ile Migrat bölgesine giriş yaptık ve Centrion'a ufak bir nezaket ziyareti gerçekleştirip madalyasını teslim aldık. :relaxed:
Resim
Daha sonra ise Kuyulara inip yılanlara ölümü tattırdık, zindana çıkmaya çalışırken tazılarla cebelleştik ve en sonunda Junon'a ölümü altın tepside ikram ettik onun bize ikram ettiği ise bir klasik olan Madalya idi.
Resim
Ve FEARLES'in sunmuş olduğu Junon kesimimiz sonunda sona erdi :relaxed: Kendisine selamlarımı yolluyorum.
Resim
Son olarak ise günlüğümü KAFKAS nickli arkadaşımın üretimi ile bitirmek istiyorum :relaxed: Tılsımı hayırlı olsun ve güzel günlerde kullansın. Bir başka güzel günde görüşmek üzere sevgili günlük :relaxed:
Resim
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön