TEŞKİLAT SAVAŞI
Re: TEŞKİLAT SAVAŞI
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
legendpolice yazdı: ↑05 Haz 2020 10:34 Kendilerine Teşkilatın Koruyucuları Dedikleri Paşa Mazideki dostlar gölge haramileri Çarşı Loncaları AĞIR ŞAMAR YİYOR en sonda f4 tabi)
https://www.youtube.com/watch?v=2s6CdHsmQ3o
İyi Seyirler
Aga bu video ciğer söker yalnız
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
En son oyuna girdiğimde insan görmekte güçlük çekiyordum. Bu kalabalığı görmek güzel.
Videoları seyretmek de ayrıca keyifli. Seviyeli rekabetler her zaman düşmanlığı bam başka bir seviyeye taşıyacaktır, takdir ediyorum. Keyifli vakitler dilerim herkese.
Videoları seyretmek de ayrıca keyifli. Seviyeli rekabetler her zaman düşmanlığı bam başka bir seviyeye taşıyacaktır, takdir ediyorum. Keyifli vakitler dilerim herkese.
- 07jamesbond
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bu klan savaşından ziyade bir lonca savaşı anladığım kadarıyla. Meseleyi bilmiyorum, tarafsız biriyim ama gözlemlediğim kadarıyla sunucuda en çok boss kesen Meşru Müdafaa ve Eski Toprak lonca mensuplarıyla klanda birkaç gün alay edilmiş. ''Sevgili günlük...'' şeklinde başlayan çocukça ithamlarda bulunuldu. Üstelik bütün bunlara rağmen, Çağatay gerekmedikçe münakaşadan sakındı. Meşru Müdafaa ile Eski Toprak mensuplarını ne zaman görsem boss keserlerdi. Kimlere ne zararı olmuş bilmiyorum ama bu savaşta Çağatay'ın büyük bir başarı sergilediğini söylemeden geçemem. Başka sunucudan adam getirtmesi alaya alınacak bir konu değil, aksine oldukça başarılı bir durumdur. Onlar 2 lonca, Arzlar ise 6-7 lonca. Başka sunucudan bu kadar adam getirtmesi ne kadar sevildiğinin ve dost çevresi olduğunun bir göstergesidir. Tarihte bile birçok devlet başka milletlerden adam toplamış ve savaşmıştır. En basitinden, Millî Mücadele döneminde bile Türkiye, Hindistan ve Rusya'dan bile maddi yardım görmüştür. Çağatay'ın, bu kadar kısa sürede sunucuyu Lodoslarla dolduracak kadar adam getirmesi onun aynı zamanda prestijini gösterir. Bu kadar ithamlara karşı, boynunu bükük Arz klanında kalmaya devam etmemiş, belki de birçoğunuzun yapamayacağını yaparak farklı sunuculardan destek toplamış ve gereken mücadeleyi göstermiştir. Videoda hep Arzların galibiyetine yer verdiniz ama sayıca Arzlar üstün olmasına rağmen zaman zaman Lodoslar da savaşı kazanmış ve sancak basmışlardır. Ayrıca Teşkilat sunucusunu sarsmış; sunucunun çökmesine sebep olmuş ve boss kesimleri ise tamamen durmuştur. Boss kesimleri durduğu için de materyal fiyatları tavan yapmıştır. Başka sunucudan gelenler geri dönecektir, savaş bitecektir belki de Arzlar kazanacaktır ama Çağatay saygınlığını koruyacaktır. Çünkü adam en güzel şekilde mücadelesini vermiştir. Ben Çağatay'ı tebrik ediyorum, birçok kişinin yapamayacağını yapmıştır. Savaş bittikten sonra her iki tarafın da birbirine saygı duymasını diliyorum.
Dostum merhaba ne seni tanırım ne Çağatay’ı tanıtım anladığım kadarıyla savaşın çıkış sebebini bizimle paylaşmışsın takdire şayan satırların olmuş tebrik ederim bu arada çağatayıda tebrik ederim nokta kadar menfaat içim virgül kadar eğilmediği için... savaşan arkadaşlarada şunu demek istiyorum bu savaş Haçlılar ila müslümanların savaşı değil öyle anne bacı aileyi katarak savaşmanızı istemiyoruz lütfen bu savaş saygı sevgi çerçevesinde olsun kimse kimsenin arkasından konuşmuş diye yaygara çıkarmayın Sevgili Hz MUHAMMED (s.a.v) bile arkasından konuştular dostlarım f4 atınca herşey son bulsun sizleri seviyorum.07jamesbond yazdı: ↑07 Haz 2020 14:57 Bu klan savaşından ziyade bir lonca savaşı anladığım kadarıyla. Meseleyi bilmiyorum, tarafsız biriyim ama gözlemlediğim kadarıyla sunucuda en çok boss kesen Meşru Müdafaa ve Eski Toprak lonca mensuplarıyla klanda birkaç gün alay edilmiş. ''Sevgili günlük...'' şeklinde başlayan çocukça ithamlarda bulunuldu. Üstelik bütün bunlara rağmen, Çağatay gerekmedikçe münakaşadan sakındı. Meşru Müdafaa ile Eski Toprak mensuplarını ne zaman görsem boss keserlerdi. Kimlere ne zararı olmuş bilmiyorum ama bu savaşta Çağatay'ın büyük bir başarı sergilediğini söylemeden geçemem. Başka sunucudan adam getirtmesi alaya alınacak bir konu değil, aksine oldukça başarılı bir durumdur. Onlar 2 lonca, Arzlar ise 6-7 lonca. Başka sunucudan bu kadar adam getirtmesi ne kadar sevildiğinin ve dost çevresi olduğunun bir göstergesidir. Tarihte bile birçok devlet başka milletlerden adam toplamış ve savaşmıştır. En basitinden, Millî Mücadele döneminde bile Türkiye, Hindistan ve Rusya'dan bile maddi yardım görmüştür. Çağatay'ın, bu kadar kısa sürede sunucuyu Lodoslarla dolduracak kadar adam getirmesi onun aynı zamanda prestijini gösterir. Bu kadar ithamlara karşı, boynunu bükük Arz klanında kalmaya devam etmemiş, belki de birçoğunuzun yapamayacağını yaparak farklı sunuculardan destek toplamış ve gereken mücadeleyi göstermiştir. Videoda hep Arzların galibiyetine yer verdiniz ama sayıca Arzlar üstün olmasına rağmen zaman zaman Lodoslar da savaşı kazanmış ve sancak basmışlardır. Ayrıca Teşkilat sunucusunu sarsmış; sunucunun çökmesine sebep olmuş ve boss kesimleri ise tamamen durmuştur. Boss kesimleri durduğu için de materyal fiyatları tavan yapmıştır. Başka sunucudan gelenler geri dönecektir, savaş bitecektir belki de Arzlar kazanacaktır ama Çağatay saygınlığını koruyacaktır. Çünkü adam en güzel şekilde mücadelesini vermiştir. Ben Çağatay'ı tebrik ediyorum, birçok kişinin yapamayacağını yapmıştır. Savaş bittikten sonra her iki tarafın da birbirine saygı duymasını diliyorum.
- 07jamesbond
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben de tanımıyorum ne Çağatay'ı ne de onlarla sorunu olanları. Ancak kendi gözlerimle gördüm. Bölgede sürekli adamlarla alay ediyorlardı. Alay edenler Kuva İ Milliye'den değildi. Bir iki lonca mensubu ''Sevgili günlük, bugün de günlük kuramadım.'' şeklinde bölge kanalından alay ediyordu. Ve Çağatay'ı sürekli ''Düzen kurmak istiyorsan karşı klana geçersin ve kurarsın.'' şeklinde kışkırtıyorlardı. Çağatay ve ona destek olan 1 lonca vardı zaten. Geri kalanlar hep Arz. Çağatay bu kadar ithama karşılık hâlâ Arz klanında devam etmedi. Adam Lodos oldu ve yetmedi başka sunucudan adam çağırdı. Bunun için de ''Sunucusunu satan devletini de satar'' gibi yazılar yazıldı bölgede. Yani adam zaten tek lonca ve sunucuyu Lodoslarla doldurdu. Bu durum ne kadar dost çevresi olduğunun bir göstergesi. Belki Çağatay en başından beri haksızdır, bilemiyorum ama adam bu kadar ithama karşı Arz klanında oturup bu hakaretleri dinlemedi. Dediklerini yapıp Lodos'a geçti ve cidden Teşkilat'ta büyük bir savaş var. Boss'lar bile kesilmiyor düşünün. Ben, Çağatay'ın bu kadar lafa karşılık hâlâ Arz klanında olmayıp dediklerini yapıp Lodos olup meydan okumasına saygı duyuyorum. Eminim yerinde birçok kişi olsa hâlâ Arz klanında kalmaya devam edip boss kesmeye devam ederdi ve akşama kadar gene alay konusu olurdu. Ama adam mücadele verdi en azından. Bundan mağlup ayrılsa bile başı dik olacaktır, en azından elinden geleni yaptı. Ki mağlup ayrılması da ayıp olmaz çünkü Teşkilat'ta Kuva İ Milliye, Mazideki Dostlar ve Gölge Haramileri çok güçlü loncalar. Bu mesele o kadar büyüdü ki, dün Eminönü'nde Hakir keserken bir büyücü gelip ''Teşkilat'ta da savaşıyorum Arzlara gününü gösteriyorum.'' deyip sabıkası olduğunu ortaya koyarak tehditkâr bir üslup ile alay etti. Onların tarafında da hatalı birçok kişi var. Bu bir klan savaşı değil, lonca savaşı. Savaşın da boss kesimlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Öyle değilse bile adamın ''Düzen kuracağım'' sözünü bu kadar büyütüp kışkırtmanın anlamı yoktu. ''He'' deyip geçmeleri lazımdı. Oyun bu neticede. Kısacası durum böyle. Bazıları f4 yaptığında her şeyin bittiğini unutuyor. Şu an Teşkilat'ta oynamak hiç zevkli değil, sunucuyu mahvettiler.Cinno yazdı: ↑07 Haz 2020 20:14Dostum merhaba ne seni tanırım ne Çağatay’ı tanıtım anladığım kadarıyla savaşın çıkış sebebini bizimle paylaşmışsın takdire şayan satırların olmuş tebrik ederim bu arada çağatayıda tebrik ederim nokta kadar menfaat içim virgül kadar eğilmediği için... savaşan arkadaşlarada şunu demek istiyorum bu savaş Haçlılar ila müslümanların savaşı değil öyle anne bacı aileyi katarak savaşmanızı istemiyoruz lütfen bu savaş saygı sevgi çerçevesinde olsun kimse kimsenin arkasından konuşmuş diye yaygara çıkarmayın Sevgili Hz MUHAMMED (s.a.v) bile arkasından konuştular dostlarım f4 atınca herşey son bulsun sizleri seviyorum.07jamesbond yazdı: ↑07 Haz 2020 14:57 Bu klan savaşından ziyade bir lonca savaşı anladığım kadarıyla. Meseleyi bilmiyorum, tarafsız biriyim ama gözlemlediğim kadarıyla sunucuda en çok boss kesen Meşru Müdafaa ve Eski Toprak lonca mensuplarıyla klanda birkaç gün alay edilmiş. ''Sevgili günlük...'' şeklinde başlayan çocukça ithamlarda bulunuldu. Üstelik bütün bunlara rağmen, Çağatay gerekmedikçe münakaşadan sakındı. Meşru Müdafaa ile Eski Toprak mensuplarını ne zaman görsem boss keserlerdi. Kimlere ne zararı olmuş bilmiyorum ama bu savaşta Çağatay'ın büyük bir başarı sergilediğini söylemeden geçemem. Başka sunucudan adam getirtmesi alaya alınacak bir konu değil, aksine oldukça başarılı bir durumdur. Onlar 2 lonca, Arzlar ise 6-7 lonca. Başka sunucudan bu kadar adam getirtmesi ne kadar sevildiğinin ve dost çevresi olduğunun bir göstergesidir. Tarihte bile birçok devlet başka milletlerden adam toplamış ve savaşmıştır. En basitinden, Millî Mücadele döneminde bile Türkiye, Hindistan ve Rusya'dan bile maddi yardım görmüştür. Çağatay'ın, bu kadar kısa sürede sunucuyu Lodoslarla dolduracak kadar adam getirmesi onun aynı zamanda prestijini gösterir. Bu kadar ithamlara karşı, boynunu bükük Arz klanında kalmaya devam etmemiş, belki de birçoğunuzun yapamayacağını yaparak farklı sunuculardan destek toplamış ve gereken mücadeleyi göstermiştir. Videoda hep Arzların galibiyetine yer verdiniz ama sayıca Arzlar üstün olmasına rağmen zaman zaman Lodoslar da savaşı kazanmış ve sancak basmışlardır. Ayrıca Teşkilat sunucusunu sarsmış; sunucunun çökmesine sebep olmuş ve boss kesimleri ise tamamen durmuştur. Boss kesimleri durduğu için de materyal fiyatları tavan yapmıştır. Başka sunucudan gelenler geri dönecektir, savaş bitecektir belki de Arzlar kazanacaktır ama Çağatay saygınlığını koruyacaktır. Çünkü adam en güzel şekilde mücadelesini vermiştir. Ben Çağatay'ı tebrik ediyorum, birçok kişinin yapamayacağını yapmıştır. Savaş bittikten sonra her iki tarafın da birbirine saygı duymasını diliyorum.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Lodos kalmayana kadar ARZ, ARZ olmak bir TARZ.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Kıyametin lodosu esmeye başladığı gün... Uzlaşmaya çalıştığınız yaratıklarla yan yana gömüleceksiniz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- CemKaraca
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Müfreze
"Sunucuda yıllardır oynuyor olmak demek sürekli bosslar üzerinde hakimiyet kurmak, millete saat vermek, işine gelmeyenlere boss kestirmemek hakkını mı veriyor sana"
Teşkilatın asıl oyuncularından tarafsız biri olarak arkadaşın dediği yüzde yüz doğrudur kanıttır delildir hikaye kısmı herhangi bir zamanda sunucuda oynamış arkadaşlar illa ki görmüştür heryeri zaptetme alışkanlıkları var bu arz klanındaki şahısların ayrıca işgüzar oldukları için hiç bir zaman kendi karakterlerinin adını kirletmezler yan hesaplardan gelir milleti rahatsız ederler sonra kendileri gelip ne yapılıyorsa devam ederler Bu savaş yada önceki savaşın nedeni bence bu arkadaşların sunucuda kendileri hariç kimseyi barındırmak istemeyişleridir, en basitinden 1 nisan postunu da bu arkadaş açtı görevi yapana kadar kimseye kastırmadılar . aksini iddaa eden varsa buyursun .
Teşkilatın asıl oyuncularından tarafsız biri olarak arkadaşın dediği yüzde yüz doğrudur kanıttır delildir hikaye kısmı herhangi bir zamanda sunucuda oynamış arkadaşlar illa ki görmüştür heryeri zaptetme alışkanlıkları var bu arz klanındaki şahısların ayrıca işgüzar oldukları için hiç bir zaman kendi karakterlerinin adını kirletmezler yan hesaplardan gelir milleti rahatsız ederler sonra kendileri gelip ne yapılıyorsa devam ederler Bu savaş yada önceki savaşın nedeni bence bu arkadaşların sunucuda kendileri hariç kimseyi barındırmak istemeyişleridir, en basitinden 1 nisan postunu da bu arkadaş açtı görevi yapana kadar kimseye kastırmadılar . aksini iddaa eden varsa buyursun .