Oyuncularin aklındaki Süphe

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DelininRaporlusj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyuncularin aklındaki Süphe

Mesaj gönderen DelininRaporlusj »

10 larca video atilmasina ragmen (720p) hala neden kesimleri sabite eden insanlar var oyunda sabote derken bug kesmeyle degil direk olarak BOSS a nara atip menzil disina cikartmasiustelik 50 canin altinda bnm bildigim moderator uygulanacak bi konu ve hala o insan sunucularda dalga gecer gibi dolasip millete laf atiyosa Baslikta oldugu gibi Acaba Yoneticilerden Biri mi Suphesine dusmuyor degil Olsun Yoneticilerden biri olsun ha oyleyse bugu kessin eyvallah ama boss kacirmak ??? Insani deli etmekten baska bisi degil
Iyi Forumlar
Pasadarbe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyuncularin aklındaki Süphe

Mesaj gönderen Pasadarbe »

Adamın heryerde carı var ve ban yemıo gm çarı olabılır
Kullanıcı avatarı
thepower
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen thepower »

Yönetimden birileri onlar ya 15 20 Tane vdeo alınıp MAİL lere dahi cevap yok ya bu Adam yönetimden biri yada GM yandaşı başka bir açıklaması yok cihatcım. Yönetimde ilgilenen yok ki
hellomy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hellomy »

kardeşim bunlar gm nin yandaşları bunları birşey yapamassın oyunda adelet neden birşey yok kalmadı yönetim İSTİFA (YAPAMIYORSAN YAPICAK BİRİNE DEVRET)
En son hellomy tarafından 05 Haz 2020 22:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
s0rUmSuZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen s0rUmSuZ »

Meran sunucusundaki filan filan kullanıcı isimli arkladaş kaç defa hem bizler tarafından hemde tüm sunucu tarafıdnan atılmasına ramen cvp bile gelmedi :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
DelininRaporlusj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DelininRaporlusj »

DelininRaporlusj yazdı: 05 Haz 2020 22:38 10 larca video atilmasina ragmen (720p) hala neden kesimleri sabite eden insanlar var oyunda sabote derken bug kesmeyle degil direk olarak BOSS a nara atip menzil disina cikartmasiustelik 50 canin altinda bnm bildigim moderator uygulanacak bi konu ve hala o insan sunucularda dalga gecer gibi dolasip millete laf atiyosa Baslikta oldugu gibi Acaba Yoneticilerden Biri mi Suphesine dusmuyor degil Olsun Yoneticilerden biri olsun ha oyleyse bugu kessin eyvallah ama boss kacirmak ??? Insani deli etmekten baska bisi degil
Iyi Forumlar
[Düzenlendi]

[Düzenlendi]

Bunlar sadece bir kaçı
En son Volfied tarafından 06 Haz 2020 18:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linkleri kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Matt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: PİR

Mesaj gönderen Matt »

haklı yanı defalarca sıkayet ettık ve halen yasaklanmadı
Zoodi
hkn16954
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hkn16954 »

yahu işlerine gelmiyor işte. Gbzde bi lonca bizim keseceğimiz gbznin üstüne kondular, dedim ben sizle uğraşırım bırakmam. gruptaki herkes gitti ben gbzyi kaçırdım kestirmedim adamlar video almış video 480p :D 10 dk geçmedi 7 gün yedim ben. Yani diyeceğim o ki garip adama atarlar blokları, onlar blok yemez
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

İşlerine gelen ban yiyor.Evet mümkün değildir deniliyor fakat arka planda belli onlarında haberi yokken bir şeyler dönüyor. Yerde yatan arkadaşı kaldırdığım için 7 gün ban yerken,isteyerek 6-7 kere kaçıran arkadaş şu an için hayla oyunda. İkv eskidiği gibi destek ekibide tarafsızlığını kaybetmeye başlamış gibi geliyor.
Kullanıcı avatarı
Milliyet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Milliyet »

Hayal dünyanıza hayran kaldım güzel senaryo. GM'lerin işi gücü yok oyunda boss kaçıracak veya boss kaçıranlara göz yumucak. Forumdan yazmayla kimse ban yemez, usulüne göre davranıp şikayet etmek gerekir.

not: Bugün suçsuz yere block yememe rağmen benim onlara güvenim tam.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön