TEŞKİLAT SAVAŞI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: TEŞKİLAT SAVAŞ

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 18:09 Senin konumundaki arkadaşların bu konuyu takip etmeside güzel 😊
Videoları beğeniyorsunuz inşallah 😀
Kılıcınız keskin olsun...
Ben oyunu oyun olduğu için oynayanlardanım. Şu düşmeler olmasa savaş güzel şey, izlemesi de keyifli.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Haz 2020 18:10 Ben oyunu oyun olduğu için oynayanlardanım. Şu düşmeler olmasa savaş güzel şey, izlemesi de keyifli.

Doğru söze ne denir. :clap: Oyunu zaten o şekilde oynamak lazım bence de.

Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 18:09 Senin konumundaki arkadaşların bu konuyu takip etmeside güzel 😊
Videoları beğeniyorsunuz inşallah 😀
Kılıcınız keskin olsun...

Savaş kesinlikle dudak uçurtucu güzellikte ve bu mücadelenin her iki tarafını da tebrik ederim ama bu aşağılayıcı tavır ve +18 editleri sizin gibi köklü loncaya yakıştıramadım.Karşıdaki aciz diye o seviye inmemelisiniz.Kuklacıda da zamanında bu tür durumları yaşadık çok üzücü yerlere gidebiliyorlar.Bölgeden hasmının anasının, bacısının, nişanlısının ismiyle prim elde edebilecek varlıklar bu oyunda bu tavır umarım başınıza bu tür üzücü şeyleri getirmez.

Savaş konusunda kılıcınız keskin :crossed_swords: , kudretiniz bol olsun.. :beer:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Milliyet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: TEŞKİLAT SAVAŞI

Mesaj gönderen Milliyet »

Hala böyle savaşları, yaman mücadeleleri görmek güzel .. Kılıcınız keskin muhabbetiniz daim olsun Arzın Çocukları !
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Sütten çıkmış ak kaşık değil. Bunlar oyunu o kadar kafaya takmışlar ki, hayatları oyun üstüne kurulu :) teşkilat sunucusu kimsenin değil. Bizim Sunucumuz derken sunucumu kurdunuz da İkv
'nin haberi mi yok 😁😁😁😂

Ayrıca bütün sunucular arasında en kötü sunucu teşkilat sunucusudur.

Eğlence için savaşılir. O lagli sunucuda onun da tadı yok. Bol savaşlar.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Yapmayın canımız çekiyor B-)
Kullanıcı avatarı
legendpolice
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen legendpolice »

Kendilerine Teşkilatın Koruyucuları Dedikleri Paşa Mazideki dostlar gölge haramileri Çarşı Loncaları AĞIR ŞAMAR YİYOR en sonda f4 tabi :))

https://www.youtube.com/watch?v=2s6CdHsmQ3o

İyi Seyirler
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

Arkadaşlar yapmayın etmeyin şu klan savaşlarını kin gütmeden eğlence amaçlı yapın. Sırf bir taraf bir anlığına yenildi diye o tarafı aşağılama hakkınız olmuyor. Sürekli forumda biz bunları ezdik diye video koyarsanız bu nefret zinciri sürekli döner. Oyunda ki klan savaşlarınız oyunda kalsın veya buraya video koyacaksanız karşı tarafa aşağılamadan koyun lütfen. Sunucular kimsenin değil isteyen istediği sunucu da oynayabilir. Biri size hakaret ettiyse veya artizlik yaptıysa bunu oyun içinde halledin konuyu foruma taşımayın. Bu forum insanların eğleneceği bir mecra olması gerekiyor birilerinin birilerini ezdiği bir yer değil.
Benim oynadığım sıralarda da bazen bizim taraf bazen arzlar üstün geliyordu bu çok normal ve işin eğlenceli kısmı burada ama hiç yenilen tarafta olduğum için arzlara kin gütmüşlüğüm yok. Benim kin güdeceğim olay şudur birisine yardım ederken karşı klandan gelip birisinin o işe çomak sokması. Adama durumu açıkladığında da banane diyip devam etmesidir. Yine de bunu oyun için de halletmeye çalışırım, burada forumda hava atmaya gerek yok.

Bu sadece bir oyun bunu dikkate alın ve bunu oynayan diğer kişilerde sizin gibi insan. Benim çok sık oyunlarda kullandığım bir yöntem vardır. Eğer oyunda artık çok sinirleniyorsam veya oyunla ilgili bir şeye kendimi hakaret ederken buluyorsam o oyunu bırakırım. Çünkü hiçbir oyun beni strese sokmaya veya sinirlendirmeye değmez. Eğer sizde aynı durumdaysanız oyunu bırakın belli bir süre rahatladıktan sonra geri oyuna dönersiniz.
Kullanıcı avatarı
legendpolice
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen legendpolice »

Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 11:36
pegasusejder2 yazdı: 03 Haz 2020 03:37
Cinno yazdı: 02 Haz 2020 10:28 Neden birbirinizi küçük düşürecek paylaşımlar yapıyorsunuz haçlılar ila müslümanların savaşındamı sanıyorsunuz kendinizi anlamadım ki
Benim de anlamadığım bir konudur. Sana ne kadar ayıp yaptıysa yaptı tamam oyun içinde gününü gösterdin ama bunu niye illa ki başka mecralara taşımaya çalışırsın ki. Sanki bu oyunu oynayan Teşkilatta ki Lodoslar insan değil. Sırf güçlü sizsiniz diye güçsüz haksız olmaz veya rencide edilemez. Lodoslar küfür ediyor yazılmış sanki Arzların hepsi mükemmel insanlar. Gerçi laf anlatılacak bir durum yok ortada. Bu tarz insanlar gen yaptıklarını yapmaya devam edecekler maalesef.
Bak güzel kardeşim bilmeden öğrenmeden yorum yapıyorsun.
Bizim sunucumuz Teşkilat, oyuna burda başlamış burda oynamaktayız yıllardır.
Ve farkındaysan yada Lonca sıralamasından takip edebilirsin ki ARZ tarafındaki loncalar zaten teşkilatın esas oyuncuları.
Lodos tarafında sadece 2 lonca Teşkilatın loncaları ki onların içide başka sunucudan gelen kaos sevdalısı zavallılar.
Bizim sunucumuzda Güç bizde söz bizde deseydik,
Şu an yanımızda o Loncalar her akşam işinden döndükten sonra çoluğunu çocuğunu görmeden Pc başına oturup bunları tokatlamazdı.
Sunucumuzu işgal etmeye gelmişler cevaplarınıda en güzel şekilde alıyorlar.
Karşımızda 3 ayrı sunucudan çapulcular var fakat Geldikleri Gibi Gidecekler 😉

Bu savaş Teşkilatın Savaşıdır A Loncası B loncasının değil 😉
fatihcim 2 gündür nasıl deliyoruz sizi anlatmak istermsini forumdaki arkadaşlara :D ahahahahaa
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

legendpolice yazdı: 05 Haz 2020 10:34 Kendilerine Teşkilatın Koruyucuları Dedikleri Paşa Mazideki dostlar gölge haramileri Çarşı Loncaları AĞIR ŞAMAR YİYOR en sonda f4 tabi :))

https://www.youtube.com/watch?v=2s6CdHsmQ3o

İyi Seyirler
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Canım çekiyor anlıyor musun :D Bize teşkilat yolları göründü o halde B-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön