Herkese merhaba sizlere bir konudan bahsedeceğim. Hemen konuya gireyim. Konunun başlığını "NOSTALJİ" yapmamım sebebi hem sizlerin hem de kendimin geçmişe dönüp eğleneceğimiz ve eski zamanları anacağımız bir video serisi başlatmaya karar verdim. Seride 0'dan 59 seviyeye kadar hesap kasmayı düşündüm. Oyunun içindeki ses efektleri ve müziklerle sizleri nostaljiye boğacağını düşünüyorum. Video linkini bırakıyorum nostaljik anlar yaşamak isteyenler için güzel bir seri olacağı fikrindeyim. İlk bölümünü yaklaşık iki saat önce yayınladım. Destekleriniz, önerileriniz, şikayetleriniz ve en önemlisi eleştrilerinizi bekliyorum. Ayrıca böyle bir şeriye devam etmelimiyim yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=aBeWqiwDo0c
NOSTALJİ
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Re: NOSTALJİ
Emeklerin için tebrikler. Videolarını oyunun hikayesi ile birlikte kendi hikayeni yazarsan daha güzel olacağını düşünüyorum. Çünkü bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlayabilir.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bol şans diliyorum. 2017'de bende bir nostalji yapmıştım ve kastığım karakteri izleyicilerimden birisine hediye etmiştim. Bu düşünce ile devam edersen izlenme sayın biraz daha yükselecektir diye tahmin ediyorum. Benim seriyi de koyayım şuraya 2 3 tık izlenme gelir belki
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
facecam veya sesiniz olmadan ilgi çekmez malesef
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Hayırlı olsun, umarım sürece sabırla devam edebilirsiniz.pacifichydra yazdı: ↑03 Haz 2020 17:14 Herkese merhaba sizlere bir konudan bahsedeceğim. Hemen konuya gireyim. Konunun başlığını "NOSTALJİ" yapmamım sebebi hem sizlerin hem de kendimin geçmişe dönüp eğleneceğimiz ve eski zamanları anacağımız bir video serisi başlatmaya karar verdim. Seride 0'dan 59 seviyeye kadar hesap kasmayı düşündüm. Oyunun içindeki ses efektleri ve müziklerle sizleri nostaljiye boğacağını düşünüyorum. Video linkini bırakıyorum nostaljik anlar yaşamak isteyenler için güzel bir seri olacağı fikrindeyim. İlk bölümünü yaklaşık iki saat önce yayınladım. Destekleriniz, önerileriniz, şikayetleriniz ve en önemlisi eleştrilerinizi bekliyorum. Ayrıca böyle bir şeriye devam etmelimiyim yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=aBeWqiwDo0c
Ben de kendi serimdeki yayınlamış olduğum son bölümü atarak ufak tavsiyelerde bulunmak isterim.
Mutlaka yüz kamerası ve kendi sesiniz olsun. Yapabiliyorsanız mutlaka küçük resim (Thumbnail) hazırlayın her bölüm için ayrı ayrı. Videoların görüntü kalitesinin iyi olması izlenme süresine büyük etki ediyor, yapabiliyorsanız 1080p, sabit 60FPs olarak bölümleri yüklemeye çalışın. Ortalama bölüm uzunluğu olarak 30-40 dakika en verimlisi. Ben, 20 dakikadan kısa ve 1,5 saate yakın bölümlerden beklediğim performansı alamadım.
Diyeceklerim bunlar.
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim. Söyleyeceğini uygulayacağımdan emin olabilirsin açıkçası oyunun hikayesi hakkında hiç bilgim yok ve bende bu vesile ile öğrenmiş olacağım eminim oynanışı kadar güzeldir. Videolara hikayeyle birlikte yorumumu katacağım. Tekrardan çok teşekkürler.Boludanoyuncu yazdı: ↑03 Haz 2020 17:31 Emeklerin için tebrikler. Videolarını oyunun hikayesi ile birlikte kendi hikayeni yazarsan daha güzel olacağını düşünüyorum. Çünkü bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlayabilir.
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Keşke hesabı hediye edebilsem ancak bu seriden sonra yapacağım ilk şey bu olacak. Yaklaşık iki ay önce oyunu bazı nedenlerden dolayı bırakmıştım şimdi ise yeni bir sunucuda sıfırdan başlayıp kayıt almak istedim bu hesabı ana hesabım yapmayı düşünüyorum ama bu seriyi tamamladıktan sonra kesinlikle yaptığın gibi bir içerik yapmak isterim. Ayrıca serini zamanım oldukça baştan izleyeceğim mutlaka öğreneceğim bazı şeyler vardır. Tekrardan çok teşekkür ederim.IFonQzrail yazdı: ↑03 Haz 2020 20:07 Bol şans diliyorum. 2017'de bende bir nostalji yapmıştım ve kastığım karakteri izleyicilerimden birisine hediye etmiştim. Bu düşünce ile devam edersen izlenme sayın biraz daha yükselecektir diye tahmin ediyorum. Benim seriyi de koyayım şuraya 2 3 tık izlenme gelir belki![]()
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Eleştirin için teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu seriyi ilgi çekmek için yapmadım yani bahsettiğim şey ben bu seriyi 10 kişi bile izlese devam ettireceğim sadece benim yaşadığım nostaljiyi sizlerede yaşatmak istedim. Tekrardan teşekkür ediyorum.
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim. Tecrübeli birinden öneri almak çok iyi oldu yazdıklarının %80 kadarını diğer videoda uygulayacağıma emin olabilirsin. Bazı şeyleri özel durumlardan dolayı uygulayamıyorum ancak pek engel olduklarını zannetmiyorum. Gerçektende önerilerin içimi rahatlattı çünkü bu platformda daha çok yeniyim ve dediğim gibi tecrübeli kişilerden öneri almak iç rahatlatıcı. Son videonu izledim gerçektende bu işi kaliteli ve severek yaptığın çok belli. Zaman buldukça videolarına baştan başlayıp adeta bir dizi gibi izlemeyi planlıyorum. Videolarından öğrenceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Ayrıca özellikle bu oyunda böyle videolar çeken kişileri gördükçe gerçekten mutlu oluyorum çünkü bu oyunda bu tarz videolar çeken insan sayısı çok az ve belki de oyun bu yüzden yeni oyuncu kazanmıyor. Belki de sen ben ya da herhangi bir kişi bunun önüne geçebiliriz bize tek gereken şey azim ve sende bu olduğu çok belli bu özelliğine çok saygı duyuyorum. Umarım bu işi asla bırakmassın. Dediğim gibi gerçekten güzel öneriler tekrardan çok ama çok teşekkür ederim.baraka1997 yazdı: ↑03 Haz 2020 20:54Hayırlı olsun, umarım sürece sabırla devam edebilirsiniz.pacifichydra yazdı: ↑03 Haz 2020 17:14 Herkese merhaba sizlere bir konudan bahsedeceğim. Hemen konuya gireyim. Konunun başlığını "NOSTALJİ" yapmamım sebebi hem sizlerin hem de kendimin geçmişe dönüp eğleneceğimiz ve eski zamanları anacağımız bir video serisi başlatmaya karar verdim. Seride 0'dan 59 seviyeye kadar hesap kasmayı düşündüm. Oyunun içindeki ses efektleri ve müziklerle sizleri nostaljiye boğacağını düşünüyorum. Video linkini bırakıyorum nostaljik anlar yaşamak isteyenler için güzel bir seri olacağı fikrindeyim. İlk bölümünü yaklaşık iki saat önce yayınladım. Destekleriniz, önerileriniz, şikayetleriniz ve en önemlisi eleştrilerinizi bekliyorum. Ayrıca böyle bir şeriye devam etmelimiyim yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=aBeWqiwDo0c![]()
Ben de kendi serimdeki yayınlamış olduğum son bölümü atarak ufak tavsiyelerde bulunmak isterim.
Mutlaka yüz kamerası ve kendi sesiniz olsun. Yapabiliyorsanız mutlaka küçük resim (Thumbnail) hazırlayın her bölüm için ayrı ayrı. Videoların görüntü kalitesinin iyi olması izlenme süresine büyük etki ediyor, yapabiliyorsanız 1080p, sabit 60FPs olarak bölümleri yüklemeye çalışın. Ortalama bölüm uzunluğu olarak 30-40 dakika en verimlisi. Ben, 20 dakikadan kısa ve 1,5 saate yakın bölümlerden beklediğim performansı alamadım.
Diyeceklerim bunlar.![]()