TEŞKİLAT SAVAŞI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tugcmert12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: TEŞKİLAT SAVAŞI

Mesaj gönderen tugcmert12 »

Ekibimi oraya atıp Hem İddaalı er maydanı atmak hemde Savaşmak isterim gördüğüm kadarıyla şartlar eşit değil arzlar sayıca üstün ':)
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Pasaxfatih yazdı: 02 Haz 2020 11:35
Boludanoyuncu yazdı: 02 Haz 2020 11:18 Oyunun tekrar böyle klan savaşı için aktif olması gayet güzel bir durum ama şu eleştiriyi yapmak istiyorum.Galiba şartlar eşit değil.Sizin klanınız çoğunluğa sahip ve karaköye direk girenlere bir anda saldırıyorsunuz ki oyuncular daha kendini bulamamışken.
Dostum şartlar özellikle gördüğün videoda eşit.
Sayılar iki tarafında sayıldı zaten.
Karaköyde saatlerce bekledikten sonra karaköye girdiklerinde güllemi karşılasaydık 😅
Ayrıca bu sunucunun ezelden beri sabit oyuncuları bizleriz. Karşımızdakiler sunucu sunucu dolaşıp adalet dağıtıyoruz diye dolanan her sunucudan tokat yiyen çapulcular.
Sunucumuza geldiler sunucumuzu almaya gelmişler. Buyursunlar biz burdayız.

Sunucumuza; edebi ilen gelen edep ile kılıcı ile gelen kılıç ile karşılanır.
Meranda da var bu tipler +18 videoları hazırlanıyor 14 saatlik video arasından seçiyorum yakında güzel bir video atacağım, rakibin bile şereflisini diliyorum oyun açığıyla üstün gelmeye çalışıyorlar oyuna 5 saniye de bir gir çık atıp kutup içinde tutarak geri püskürtmeye çalışanlar mı dersin, bizim klana gelip arkaya sarkıp tesla kuranlar mı dersin, sandbox açanlar mı dersin, üstümüze slot çekip f4 atanlar mı dersin daha neler neler, elinize sağlık çok beğendim, iyi eğlenceler.
Paşalara selamlar.
Resim
Caqatay2727
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Caqatay2727 »

aga savaşlar baya iyi ha sizin kuklacıdayım demin denk geldim teşkilatta çar açasım geldi :D yapmayın etmeyin
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

2 dakikada bir çöken sunucu, dünyadaki en kötü pvp mekaniklerine sahip mmorpgsi ve sürekli kutupla dönen akışkanlığı olmayan bir savaş. Orada toplam 100 kişi falan var kaç tanesi keyif alıyor acaba Fatih? :)
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: TEŞKİLAT SAVAŞ

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

Cinno yazdı: 02 Haz 2020 10:28 Neden birbirinizi küçük düşürecek paylaşımlar yapıyorsunuz haçlılar ila müslümanların savaşındamı sanıyorsunuz kendinizi anlamadım ki
Benim de anlamadığım bir konudur. Sana ne kadar ayıp yaptıysa yaptı tamam oyun içinde gününü gösterdin ama bunu niye illa ki başka mecralara taşımaya çalışırsın ki. Sanki bu oyunu oynayan Teşkilatta ki Lodoslar insan değil. Sırf güçlü sizsiniz diye güçsüz haksız olmaz veya rencide edilemez. Lodoslar küfür ediyor yazılmış sanki Arzların hepsi mükemmel insanlar. Gerçi laf anlatılacak bir durum yok ortada. Bu tarz insanlar gen yaptıklarını yapmaya devam edecekler maalesef.
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

pegasusejder2 yazdı: 03 Haz 2020 03:37
Cinno yazdı: 02 Haz 2020 10:28 Neden birbirinizi küçük düşürecek paylaşımlar yapıyorsunuz haçlılar ila müslümanların savaşındamı sanıyorsunuz kendinizi anlamadım ki
Benim de anlamadığım bir konudur. Sana ne kadar ayıp yaptıysa yaptı tamam oyun içinde gününü gösterdin ama bunu niye illa ki başka mecralara taşımaya çalışırsın ki. Sanki bu oyunu oynayan Teşkilatta ki Lodoslar insan değil. Sırf güçlü sizsiniz diye güçsüz haksız olmaz veya rencide edilemez. Lodoslar küfür ediyor yazılmış sanki Arzların hepsi mükemmel insanlar. Gerçi laf anlatılacak bir durum yok ortada. Bu tarz insanlar gen yaptıklarını yapmaya devam edecekler maalesef.
Bak güzel kardeşim bilmeden öğrenmeden yorum yapıyorsun.
Bizim sunucumuz Teşkilat, oyuna burda başlamış burda oynamaktayız yıllardır.
Ve farkındaysan yada Lonca sıralamasından takip edebilirsin ki ARZ tarafındaki loncalar zaten teşkilatın esas oyuncuları.
Lodos tarafında sadece 2 lonca Teşkilatın loncaları ki onların içide başka sunucudan gelen kaos sevdalısı zavallılar.
Bizim sunucumuzda Güç bizde söz bizde deseydik,
Şu an yanımızda o Loncalar her akşam işinden döndükten sonra çoluğunu çocuğunu görmeden Pc başına oturup bunları tokatlamazdı.
Sunucumuzu işgal etmeye gelmişler cevaplarınıda en güzel şekilde alıyorlar.
Karşımızda 3 ayrı sunucudan çapulcular var fakat Geldikleri Gibi Gidecekler 😉

Bu savaş Teşkilatın Savaşıdır A Loncası B loncasının değil 😉
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 11:36 Bak güzel kardeşim bilmeden öğrenmeden yorum yapıyorsun.
Ve farkındaysan yada Lonca sıralamasından takip edebilirsin ki ARZ tarafındaki loncalar zaten teşkilatın esas oyuncuları.
Lodos tarafında sadece 2 lonca Teşkilatın loncaları ki onların içide başka sunucudan gelen kaos sevdalısı zavallılar.
Şu an yanımızda o Loncalar her akşam işinden döndükten sonra çoluğunu çocuğunu görmeden Pc başına oturup bunları tokatlamazdı.

Yav Fatih gören de sütten çıkmış ak kaşık sanar sizi. Beka meselesi yaptın şu oyun savaşını. Sunucuda yıllardır oynuyor olmak demek sürekli bosslar üzerinde hakimiyet kurmak, millete saat vermek, işine gelmeyenlere boss kestirmemek hakkını mı veriyor sana?

Oyunun ahı gitmiş vahı kalmış hala şu sunucu bizim bu sunucu sizin muhabbeti. Bırakın millet oyununu oynasın, kimse kimsenin anlamsız egolarını çekmek zorunda değil. Zaten şu covid pandemisi olmasa oyuna 3-5 kişi girecekti. Millet evde kalınca nostalji niyetine oyuna başladı. Sunucuya savaşı siz getirdiniz insanları aşağılayarak, kışkırtarak. Buradan istediğin kadar video paylaş. Düzen bozuldu, boşu boşuna sunucuda haftalarca belki aylarca huzur olmayacak.
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Haz 2020 12:00
Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 11:36 Bak güzel kardeşim bilmeden öğrenmeden yorum yapıyorsun.

Yav Fatih gören de sütten çıkmış ak kaşık sanar sizi. Beka meselesi yaptın şu oyun savaşını. Sunucuda yıllardır oynuyor olmak demek sürekli bosslar üzerinde hakimiyet kurmak, millete saat vermek, işine gelmeyenlere boss kestirmemek hakkını mı veriyor sana?

Oyunun ahı gitmiş vahı kalmış hala şu sunucu bizim bu sunucu sizin muhabbeti. Bırakın millet oyununu oynasın, kimse kimsenin anlamsız egolarını çekmek zorunda değil. Zaten şu covid pandemisi olmasa oyuna 3-5 kişi girecekti. Millet evde kalınca nostalji niyetine oyuna başladı. Sunucuya savaşı siz getirdiniz insanları aşağılayarak, kışkırtarak. Buradan istediğin kadar video paylaş. Düzen bozuldu, boşu boşuna sunucuda haftalarca belki aylarca huzur olmayacak.
Güzel kardeşim biz sütten çıkma ak kaşık olmayabilirizde doğru tarafta olduğumuz belli.
Madem dediğin gibi oyunculara zulüm ediyoruz 😀 oyun oynatmıyoruz neden bu sunucunun oyuncuları yanımızda sorarım sana ?
Bosslar üzende hakimiyet kuruyorsunuz demişsin bir bossu bizden başka bir lonca çökmüşte kime gidip burası bizim babamızın malı demişiz ?
Burda boş demogoji yapma varsa kanıtın sun buraya ben çekileyim kenarı.
İşime gelmeyene boss kestirmiyorum diyede birşey yok düşmanıma kestirmiyorum evet 😊

Düzen bozuldu demişsin ben henüz bozulan bir düzen görmüyorum. Ki savaş bozulan düzen demek değil SAVAŞ oyunun bir parçası ve ben 1 haftadır İKV de eğleniyorum 😉

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 17:56 Güzel kardeşim biz sütten çıkma ak kaşık olmayabilirizde doğru tarafta olduğumuz belli.
Madem dediğin gibi oyunculara zulüm ediyoruz 😀 oyun oynatmıyoruz neden bu sunucunun oyuncuları yanımızda sorarım sana ?
Bosslar üzende hakimiyet kuruyorsunuz demişsin bir bossu bizden başka bir lonca çökmüşte kime gidip burası bizim babamızın malı demişiz ?
İşime gelmeyene boss kestirmiyorum diyede birşey yok düşmanıma kestirmiyorum evet 😊

Düzen bozuldu demişsin ben henüz bozulan bir düzen görmüyorum. Ki savaş bozulan düzen demek değil SAVAŞ oyunun bir parçası ve ben 1 haftadır İKV de eğleniyorum 😉

Yıllardır teşkilattayım ben de. Biz de yeni gelmedik. Sunucu kimsenin değil, zaten İKV'nin çoğu oyuncusu oyunu bırakmış 2-3 çakal geziyordu covid çıkana kadar oyunda sadece. Gerçekten çok kötü bir savaş mekaniği (Saniyede bir kutup, sürekli oyundan düşmek, en iyi bilgisayarlarda 20 fps oyun) olan bir oyunda eğlenmene sevindim ayrıca. Sunucu kaldırdığı sürece savaş devam.
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Haz 2020 18:06
Pasaxfatih yazdı: 03 Haz 2020 17:56 Güzel kardeşim biz sütten çıkma ak kaşık olmayabilirizde doğru tarafta olduğumuz belli.

Yıllardır teşkilattayım ben de. Biz de yeni gelmedik. Sunucu kimsenin değil, zaten İKV'nin çoğu oyuncusu oyunu bırakmış 2-3 çakal geziyordu covid çıkana kadar oyunda sadece. Gerçekten çok kötü bir savaş mekaniği (Saniyede bir kutup, sürekli oyundan düşmek, en iyi bilgisayarlarda 20 fps oyun) olan bir oyunda eğlenmene sevindim ayrıca. Sunucu kaldırdığı sürece savaş devam.
Senin konumundaki arkadaşların bu konuyu takip etmeside güzel 😊
Videoları beğeniyorsunuz inşallah 😀
Kılıcınız keskin olsun...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön