OYUN ÇÖKTÜ
Re: Oyundan soğutma cabalarimi
O değilde arkadaşlar mühimmatı getir varmış bugün o da yalan oldu... 1 buji kazanma şansımız vardı.. 
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Re: OYUN ÇÖKTÜ
zannımca bir gün diyecekler ki artık bu hatalar düzeltilemiyor oyun artık açılmayacak sürekli geri sarıyor sürekli hata veriyor her gün bir arıza yaşıyoruz
kapanırsa oyun heralde böyle kapanıcak gibi..
kapanırsa oyun heralde böyle kapanıcak gibi..
Millet oyunu oynamak için para ödüyor. Sunucuların açılmasını beklemek için değil! İsyanların haklı olduğunu düşünüyorum. 
İKV'mi Corona'mı
Sayın AhıEvran Gün İçerisinde Gerek İş Gerek Maddi Manevi Yeterince Stres Depoluyoruz.
Akşam Oyun Aracılığıyla Stres Atmaya Gelelim Diyoruz Fakat Mümkün Kılmıyorsunuz Sonrada Gerilmeler Başlıyor
İKV Halkına Ne Zaman Değer Verecek'siniz Merakla Cevabınızı Bekliyorum.i
Akşam Oyun Aracılığıyla Stres Atmaya Gelelim Diyoruz Fakat Mümkün Kılmıyorsunuz Sonrada Gerilmeler Başlıyor
İKV Halkına Ne Zaman Değer Verecek'siniz Merakla Cevabınızı Bekliyorum.i
sancak sunucu
arkadaşlar sancak sunucusu açılmış girdim ben bilginize
Selam Arkadaşlar
Geçtiğimiz saatlerde sunucularımıza erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Sorun yaşandığı anda durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa sürede tamamlanacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; görüntü kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
Geçtiğimiz saatlerde sunucularımıza erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Sorun yaşandığı anda durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa sürede tamamlanacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; görüntü kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hocam bu ne hız ? Çok erken yakaladınız bravo.Naveran yazdı: ↑02 Haz 2020 22:09 Selam Arkadaşlar
İyi forumlar
--------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAH yardım etsin sizeNaveran yazdı: ↑02 Haz 2020 22:09 Selam Arkadaşlar
İyi forumlar
Konuyu silmeyip bize açıklama yapman çok mutlu etti.. bekliyoruz sabırlaNaveran yazdı: ↑02 Haz 2020 22:09 Selam Arkadaşlar
İyi forumlar
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Mart 2018 ile birlikte duyurulan güncelleme, bir başlangıçtı. Sonun başlangıcı. An be an ölmeye devam ediyor. Süpercan ve I Can Football'ın yanına doğru gidiyor. Her güzel şeyin bir sonu vardır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*