Selamlar,
Merak ettiğim bir konu vardı forum içerisinde araştırdım fakat göremedim.. Oyunu eski ses efektleriyle oynama şansımız var mı?
Ben eski seslerini daha çok seviyordum oyunun örneğin savaş narası, kışkırtma veya karakterlerin ölüm sesleri önceki hallerinde daha gerçekçi ve etkili geliyor bana.. Bir yolu var mıdır eski ses dosyalarıyla oyunu oynamanın merak ediyorum...
Oyundaki eski ses efektleri hk.
Oyundaki eski ses efektleri hk.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyundaki eski ses efektleri hk.
İKV- ARZ VE LODOS sürümü yüklü olan birisi data dosyalarından istediğiniz ses dosyalarını verirse sorununuz çözülür.faysbok yazdı: ↑01 Haz 2020 10:41 Selamlar,
Merak ettiğim bir konu vardı forum içerisinde araştırdım fakat göremedim.. Oyunu eski ses efektleriyle oynama şansımız var mı?
Ben eski seslerini daha çok seviyordum oyunun örneğin savaş narası, kışkırtma veya karakterlerin ölüm sesleri önceki hallerinde daha gerçekçi ve etkili geliyor bana.. Bir yolu var mıdır eski ses dosyalarıyla oyunu oynamanın merak ediyorum...
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kişisel tercih ama şu anki efektler daha güzel değil mi ? Mesela ''Selamlar''efektini çok beğeniyorum.
Evet evet onlara sözüm yok onlar çok güzel fakat ben yetenek sesleri ve karakterlerin ölüm sesleri için sormuştum rol play seslendirmeleri çok güzel ama ondan hariç diğerleri gerçekçi gelmiyor...Boludanoyuncu yazdı: ↑01 Haz 2020 13:37 Kişisel tercih ama şu anki efektler daha güzel değil mi ? Mesela ''Selamlar''efektini çok beğeniyorum.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Eski ses dosylarını bulabililrsen olabilir galiba ama bu saatten sonra bulmak meselefaysbok yazdı: ↑01 Haz 2020 15:20Evet evet onlara sözüm yok onlar çok güzel fakat ben yetenek sesleri ve karakterlerin ölüm sesleri için sormuştum rol play seslendirmeleri çok güzel ama ondan hariç diğerleri gerçekçi gelmiyor...Boludanoyuncu yazdı: ↑01 Haz 2020 13:37 Kişisel tercih ama şu anki efektler daha güzel değil mi ? Mesela ''Selamlar''efektini çok beğeniyorum.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Oyunun dosya konumunda base-audio da ses dosyaları duruyo. .raw uzantılı dosyaları açmayı biliyorsan kullanırsın
Oyunu silip forumda takılmanın tek bir açıklaması olabilirdi zaten 
Discord veya e-mail yoluyla 60mb dan fazla dosya aktarılamıyor bunun için güzel siteler var ama o sitelere kayıt olmak bile işkence ayrıca uploadım 0.23mbp o yüzden oyunu indirmeni tavsiye ederim
Discord veya e-mail yoluyla 60mb dan fazla dosya aktarılamıyor bunun için güzel siteler var ama o sitelere kayıt olmak bile işkence ayrıca uploadım 0.23mbp o yüzden oyunu indirmeni tavsiye ederim