Selamun Aleykum herkese,
Arkadașlar eminönü sunucusunda oyuna başlayalı 2 ay felan oldu.Tek başıma zorlanıyorum.Bana yardım edebilcek ya da sağlam yardımlı loncası olan bana destek çıkar mı? Asa basmamda yardımcı olabilcek kișiler, sadece asa bassam yeterli gerisi gelir.Kolay Gelsin Herkese
YARDIMSEVERLER İCERİ
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Re: YARDIMSEVERLER İCERİ
Eminönü bölgesinde maden çekip düşürdüğün madenleri sandalda oturup bölgeye yansıtarak, asa malzemelerini toplayabilirsin.Ayrıca biri konu açmıştı ücretli gaffar yapıyorlarmış kolayca da karaköy'e girebilirsin bireysel oynayacaksan.
Ama lonca arıyorsan bunu asa basmana yardım edecekleri için değil oyundan dost arkadaş edinmek istiyorsan aramalısın.
İyi forumlar
Ama lonca arıyorsan bunu asa basmana yardım edecekleri için değil oyundan dost arkadaş edinmek istiyorsan aramalısın.
İyi forumlar
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
-
- İskele Babası
Kardeşim günde 4-5 defa gaffara gitmekteyim. Gaffar atmayı seven arkadaşlarım var eğer grup kuracaksan ben en az 2-3 kişi getiririm
Oyundan iletişime geçebilirsin buraya dc yazardım ama gm siliyor 21 yüzyılda iletişim çağındayız ama durum böyle .
greenWoLF
Oyundan iletişime geçebilirsin buraya dc yazardım ama gm siliyor 21 yüzyılda iletişim çağındayız ama durum böyle .
greenWoLF
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Şöyle özet geçeyim sana oyunu oynamak istiyorsan.Büyücü açıyorsun 1 tane halley asa ve zırh üretiyorsun yanınada 5t'ye 1 tane m1 alıyorsun sonrası akar gelir.daisyyy yazdı: ↑31 May 2020 04:46 Selamun Aleykum herkese,
Arkadașlar eminönü sunucusunda oyuna başlayalı 2 ay felan oldu.Tek başıma zorlanıyorum.Bana yardım edebilcek ya da sağlam yardımlı loncası olan bana destek çıkar mı? Asa basmamda yardımcı olabilcek kișiler, sadece asa bassam yeterli gerisi gelir.Kolay Gelsin Herkese
Halley Asa nasıl üreteceğim sorusunun cevabı, Başka sunucudaysan 1 hafta full maden çek ben şahsen tüm itemlerimi başka sunucuda maden çekip Eminönüne getirip satarak ürettim.
1 Hafta sarraf-lokman arttırıcı al bu dediklerimi çek
Koni Çiçeği , Kripraz , Civan Çiçeği, Mantar, Ametist, Lapislazuli ve Elmas bunlardan çek.Arada meteora geçersen Saf Platin dene onun piyasası çok iyi
Tıkla üret Halley asa en uçuk 45t olarak düşünürsek kendin toplarsan yorucu birkaç gün sonunda 35t'ye de mal edebilirsin
bu bahsettiğim madenlerin ederini yazayım sana,
Koniçiçeği 20 bono
Kripraz 5 bono
Akik 15 bono
Civan Çiçeği 5 bono
Açık pembe ametist 3 bono
Koyu mavi lapis 12 bono
Sinek Mantarı 1 bono
Ganoderma 35 bono
Saf Platin 40-45 bono
Sana tavsiyem koni çiçeğine yüklenmen.1 Günde 75 tane koniçiçeği çeken biri olarak söylüyorum.Evdekal paketi varken birsürü kişi maden çekiyordu ancak su anda o kadar fazla maden ceken yok. Lonca + bireysel arttırıcı ile " oyuna başlangıcta malesef para yatırmak zorundasın " çok rahat bir şekilde Halley Asa + Halley Zırh + met1 tılsımını elde edebilirsin.
Eğer maden satıp para kasıp bunları satın almak zor diyorsan diğer (!) yollardan tıkla üret zırh asa tılsım alabilirsin.
Kendi 1 haftada çektiğim maden adedi ile sana 1 haftada kasabilceğin para miktarını yazayım
Koni çiçeği 350x20 = 7000
Saf Platin 60x40 = 2400
Akik = 10x15 = 150
Ganoderma 20x30 = 600
Kripraz 5x100 = 500
Civan Çiçeği 30x5 = 150
Sinek mantarı 150x1 = 150
açık pembe ametist = 200x10 ama biz 200x3 = 600 hesaplayalım // bunu 3 bono demiştim ama birine denk geldim ve 10 bonoya sattım
Sibiryalı 30x30 = 900
---------------------
Toplam = 12450 bono yani 124t eder.Bu da dediğim üretimleri yapıp tılsımı almana hayli hayli yeter.
Aynı şekilde istersen maden çektiğin sunucuda piyasa ile oynayıp daha fazla kar edebilirsin.Mesela ganoderma sibiryalı akik gibi madenler ikincil sunucular kuklacı meran sancak teşkilat gibi yerlerde daha çok para edebilir.
Onları orada yine 30 bono 300m'den satıp tanesi 3-4-5 bono 30-40-50m aralığında Narin Kardelen Tulyum ve Anthemis toplayabilirsin.
Şu anda eminönünde biri Narin Kardeleni yoktan var ettiğinden piyasası 25 bonolardan 10'a kadar düştü yine de net 5 bono kar
Benim tavsiyem 100 Narin 100 Tulyum 100 Anthemis ile gelmen,
Bunlarında şu anki piyasasını söylemek gerekirse, (eminönü için,)
Narin Kardelen 10 bono
Tulyum 20 bono
Anthemis 15 bono
Başka sunucuda 30'dan satılan 20 gano ve 20'den satılan 30 sibirden yola çıkarsak,
1200 bono = 12t eder
bununla tepe değer olarak 6 bono dersek narin tulyum antheye , bunlardan 200 tane alabilirsin
Eminönüne geldiğinde hepsini 10 bonodan satsan bile 20t eder buda yoktan 8t'nin cebine girmesi demektir.
ÖZET OLARAK,
Oyuna eğer yeniden başlayacaksan ilk aşamada bunları yapıp üretimini yapmalısın.Onu dısında karaköyde kesemeyeceğin boss yok Çemberlitaş gibi yetenek hasarmış bunlar hikaye Asasız adam yine alınmaz gruba bırakta alınmasın sonucta boşu boşuna üretim yapın denilmiyor.
İKV'de yardımsever bulamazsın, çıkarsever bulursun. Basarsan parayı iban numaralarına yardımın her türlüsünü yaparlar. 
ASA VE ZIRH MALZEMLERİ AZ MALZEME KALMIŞTI BİRİNE GÜVENDİM.YALAN OLDU ) 2 AY DAHA UGRASICAM SIMDI