Eminönü Sunucusu Dolu.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Eminönü Sunucusu Dolu.
En son Kapandığı şekilde gözüküyor Açıldığı zaman tenha olucak ordan anlayabilirsiniz açıldığını bir nevi
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- asilgaddar
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
oyuna hala para giriyor, bizler bile eö de oynayabilmek için plus alıyoruz en basitinden.Aras78 yazdı: ↑28 May 2020 18:01niye böyle bişey yapsınlar senceasilgaddar yazdı: ↑28 May 2020 17:55 Oyun sunucusunu yükseltmek bu kadar zor ve masraflı olmamalı koca bir Türk Telekom için.
yatırım yapılır ise zaten oyundan para kazanmaya devam edicekler. ama inatla bunu göz ardı ediyorlar.
-
- Salgın Koruyucusu
şunu anlayamıyorum kimse giremiyor ve sunucuya ulaşılamıyorsa nasıl oluyor da sunucu kalabalık oluyor, yoksa bazı iller girebiliyor ve bazı iller mi giremiyor. Korona tedbiri mi aldınız oyunda
- asilgaddar
- Salgın Koruyucusu
Amazon'dan sunucu kiralasalar bu kadar sorun yaşanmaz derken mevcut server sistemi ile dalga geçmiştim.Equalero yazdı: ↑28 May 2020 18:02O nasıl olcak kardeş açıklarmısın ?asilgaddar yazdı: ↑28 May 2020 17:56 Çözümü gerçekten basit. Eminönü nün sunucusunu yükseltmek. Amazondan server kiralayıp ona aktarsalar bu kadar hata yaşanmaz yemin ederim. Acemilik mi, vurdum duymazlık mı anlamadım ben.
Birde sunucu fiyatları aşırı pahalı bişey değil sanırım uçuk kaçık fiyatları yoktur heralde bunların ?
Ama bir sunucu yükseltmek bu firma için çok maliyetli olmamalı. Oyuna ölmüş gözüyle bakıyorlar. Son çırpınışları.
-
- İri Fare Avcısı
Anlamıyorsunuz, bu şekilde daha fazla kazanıyorlar...
Defalarca kez yazdığım bir konu bu.. biz böyleyken bile oyuna para yatırıyoruz çünkü bu oyunu seviyoruz ama daha fazla kazanacakları halde oyunu dikkate bile almıyorlar.asilgaddar yazdı: ↑28 May 2020 18:15oyuna hala para giriyor, bizler bile eö de oynayabilmek için plus alıyoruz en basitinden.Aras78 yazdı: ↑28 May 2020 18:01niye böyle bişey yapsınlar senceasilgaddar yazdı: ↑28 May 2020 17:55 Oyun sunucusunu yükseltmek bu kadar zor ve masraflı olmamalı koca bir Türk Telekom için.
yatırım yapılır ise zaten oyundan para kazanmaya devam edicekler. ama inatla bunu göz ardı ediyorlar.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- İskele Babası
Merhabalar ,
Oyun 3 - 5 gun Geri sarıldıgını tahmın edıyorum. Onca İnsanın görevleri , emeklerı ne olacak ? Tamam bonoları 2 3 gun oyun sarmasından koyanları , belki bir nebze engellemeye calısıyorsunuz ama yaptıgınız ayıp !!!!!! yapacagınız oyn adil ortamda değil.
Oyun 3 - 5 gun Geri sarıldıgını tahmın edıyorum. Onca İnsanın görevleri , emeklerı ne olacak ? Tamam bonoları 2 3 gun oyun sarmasından koyanları , belki bir nebze engellemeye calısıyorsunuz ama yaptıgınız ayıp !!!!!! yapacagınız oyn adil ortamda değil.
bayram filan gitti mi şimdi