Bazıları......
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bazıları......
Cevap veren arkadaşı %80 haklı buluyorum. Ama gönüllü destek takımında olupta işini aksatanlar olduğunu görüyoruz. Ya da ön planda böyle gözüküyor. Ama bir süre sonra karşılıksız bir şey yapmak zevk vermeyecektir.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Konuşacak argümanınız olmayınca gülersiniz tabii, gülmek için aynaları tavsiye ederim. Gm' lerle uğraştığınız kadar malum firmayı cimere şikayet etseniz bu sorunlar 10 kere çözülmüştü. Fakat işbilmez olduğunuz kadar izgüzarsınızda.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 11:36Sana sadece gülüyorum..umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:28 Eski oyun yöneticileri gönüllü değildi, dev'leri vardı, kaynak sağlayıcıları vardı. Oyunda en ufak problem olduğunda anında çözülüyordu, bu sebeple o yöneticiler de oyuna daha çok katkı verebiliyorlardı. Şuan gönüllü destek takımında ki yöneticiler en başta gönüllü, ek olarak bi ton muhabbetle uğraşıyorlar. Önceden kızıyordum onlara, artık kızmıyorum. Kimse babasının hayrına şu oyunla ilgilenmeyen kaynak sahibinin olduğu ortamda bu kadar ilgilenip üstüne bide her gün onlarca kişiden hakaret almak için bişeyler yapmaz. Üstelik bu hakaret edenlerin bir çoğu gerçekten haksızken. Oyunun kritik hatasından yararlanıp, (doğrudan veya dolaylı olması farketmez) ceza yedikten sonra her gün yöneticilere sövüp sayan onlarca konu görüyoruz. AhiEvran en sonunda geçen gün bir konuya forumdan cevap vermiş ve öyle böyle de değil oturtmuş gediğine lafı. Bazen oyunun hırsına fazla kapılıp onların da insan olduğunu unutabiliyoruz. Siz bazıları diye bahsettiğiniz kişileri hatırlamasanız da olur ama hakka hakkını verip adaletli davranan birileri elbette çıkacaktır. Oyunun hiç bir aşamasında bu kadar zorlukla baş etmeye çalışan, üstelik hiç bir getiri olmadan bunu yapan ve üstüne üstük tonlarca hakarete maruz kalan yönetici topluluğu olmamıştır. Yöneticilere de sesleniyorum, fazla tevazü vasat adamdan nasihat dinletir.![]()
![]()
Madem bu gönüllü ekip yeterince destek sağlayamıyor oyuna gönüllü ekibi genişletmek gibi bir çözüme gitseler veya oyunda daha aktif oyunculardan seçimler yapılsa mesela. sorunları üst makamlara taşımadan önce kendi içinde çözmen lazım. kendi içinde çözmeyi denemeden üst makama taşırsan, üst makamın umrunda olmazsın. çözüm üretmeye çalışmadan hemen oraya gidin buraya gidin demekte kolay. sonuçta para veriyoruz bu oyuna sunucuya para vermeyen giremez oldu farkındaysan. önce var olan ekibin bunu yapması lazım.umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:59Konuşacak argümanınız olmayınca gülersiniz tabii, gülmek için aynaları tavsiye ederim. Gm' lerle uğraştığınız kadar malum firmayı cimere şikayet etseniz bu sorunlar 10 kere çözülmüştü. Fakat işbilmez olduğunuz kadar izgüzarsınızda.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 11:36Sana sadece gülüyorum..umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:28 Eski oyun yöneticileri gönüllü değildi, dev'leri vardı, kaynak sağlayıcıları vardı. Oyunda en ufak problem olduğunda anında çözülüyordu, bu sebeple o yöneticiler de oyuna daha çok katkı verebiliyorlardı. Şuan gönüllü destek takımında ki yöneticiler en başta gönüllü, ek olarak bi ton muhabbetle uğraşıyorlar. Önceden kızıyordum onlara, artık kızmıyorum. Kimse babasının hayrına şu oyunla ilgilenmeyen kaynak sahibinin olduğu ortamda bu kadar ilgilenip üstüne bide her gün onlarca kişiden hakaret almak için bişeyler yapmaz. Üstelik bu hakaret edenlerin bir çoğu gerçekten haksızken. Oyunun kritik hatasından yararlanıp, (doğrudan veya dolaylı olması farketmez) ceza yedikten sonra her gün yöneticilere sövüp sayan onlarca konu görüyoruz. AhiEvran en sonunda geçen gün bir konuya forumdan cevap vermiş ve öyle böyle de değil oturtmuş gediğine lafı. Bazen oyunun hırsına fazla kapılıp onların da insan olduğunu unutabiliyoruz. Siz bazıları diye bahsettiğiniz kişileri hatırlamasanız da olur ama hakka hakkını verip adaletli davranan birileri elbette çıkacaktır. Oyunun hiç bir aşamasında bu kadar zorlukla baş etmeye çalışan, üstelik hiç bir getiri olmadan bunu yapan ve üstüne üstük tonlarca hakarete maruz kalan yönetici topluluğu olmamıştır. Yöneticilere de sesleniyorum, fazla tevazü vasat adamdan nasihat dinletir.![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- İri Fare Avcısı
Evet sizlere de katılıyorum, fakat gönüllü destek takımında ki arkadaşlara bişey diyemeyiz maalesef. Kaynak sağlamakla yükümlü firma görüyoruz ki bitirmiş oyunu aklında.O yüzden aslında burada oyuna girmeyen ilgilenmeyen kişilere de bişey demek yerine hala az da olsa ilgilenmeye çalışan kişilere teşekkür etmek gerekir. Bu düşüncelerimin bu hale gelmesi 10 dakika falan sürdü. Kendimi gönüllü destek ekibinden 1 kişinin yerine koydum. Oyuna 1 kere girdiğimi düşündüm. Oyuna giriyorsunuz, geri sarmalar var ve elinizden bişey gelmemesine rağmen girdiğiniz anda 10 larca mesaj geliyor. Kimi sövüyor kimi saydırıyor kimi dert yakınıyor. Diğer taraftan kopya yapanlarla ugrasmaya calısıyorsunuz. Bi insan bu kadar kaosun içinde bunu neden gönüllü olarak yapar ki diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.Bu iş ancak profesyonel bir ekiple çözülebilir. Yani oyunun hali içler acısı zaten ona bişey demiyorum da, Ali ile Veli'yi ayırt etmekte fayda var.Boludanoyuncu yazdı: ↑29 May 2020 11:53 Cevap veren arkadaşı %80 haklı buluyorum. Ama gönüllü destek takımında olupta işini aksatanlar olduğunu görüyoruz. Ya da ön planda böyle gözüküyor. Ama bir süre sonra karşılıksız bir şey yapmak zevk vermeyecektir.
Tamam hocam artık kimseye yakınıp dert yanmayalım o halde sorun yok siz haklı olunumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:07Evet sizlere de katılıyorum, fakat gönüllü destek takımında ki arkadaşlara bişey diyemeyiz maalesef. Kaynak sağlamakla yükümlü firma görüyoruz ki bitirmiş oyunu aklında.O yüzden aslında burada oyuna girmeyen ilgilenmeyen kişilere de bişey demek yerine hala az da olsa ilgilenmeye çalışan kişilere teşekkür etmek gerekir. Bu düşüncelerimin bu hale gelmesi 10 dakika falan sürdü. Kendimi gönüllü destek ekibinden 1 kişinin yerine koydum. Oyuna 1 kere girdiğimi düşündüm. Oyuna giriyorsunuz, geri sarmalar var ve elinizden bişey gelmemesine rağmen girdiğiniz anda 10 larca mesaj geliyor. Kimi sövüyor kimi saydırıyor kimi dert yakınıyor. Diğer taraftan kopya yapanlarla ugrasmaya calısıyorsunuz. Bi insan bu kadar kaosun içinde bunu neden gönüllü olarak yapar ki diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.Bu iş ancak profesyonel bir ekiple çözülebilir. Yani oyunun hali içler acısı zaten ona bişey demiyorum da, Ali ile Veli'yi ayırt etmekte fayda var.Boludanoyuncu yazdı: ↑29 May 2020 11:53 Cevap veren arkadaşı %80 haklı buluyorum. Ama gönüllü destek takımında olupta işini aksatanlar olduğunu görüyoruz. Ya da ön planda böyle gözüküyor. Ama bir süre sonra karşılıksız bir şey yapmak zevk vermeyecektir.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- İri Fare Avcısı
Sevgili dostum sizinle tartışmak veya haklı olmak gibi bir niyetim yok. Gönüllü destek takımının yapabilecekleri kısıtlı. Beklentiniz daha fazla insan banlanmasıyla gönüllü destek takımının genişletilmesi doğru fikir. Fakat oyun sunucusu, kod, maaliyet tarzı işlerden bi haber olduğunuzu görüyorum. Oyunun geri sarması gönüllü destek takımının müdahale edebileceği bir konu değil. 1 milyon kişi de koysanız oraya bişey değişmeyecek. Benim de oyuncu olduğumu unutuyorsunuz cevap verirken sanırım, farklı tarafta değiliz.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:04Madem bu gönüllü ekip yeterince destek sağlayamıyor oyuna gönüllü ekibi genişletmek gibi bir çözüme gitseler veya oyunda daha aktif oyunculardan seçimler yapılsa mesela. sorunları üst makamlara taşımadan önce kendi içinde çözmen lazım. kendi içinde çözmeyi denemeden üst makama taşırsan, üst makamın umrunda olmazsın. çözüm üretmeye çalışmadan hemen oraya gidin buraya gidin demekte kolay. sonuçta para veriyoruz bu oyuna sunucuya para vermeyen giremez oldu farkındaysan. önce var olan ekibin bunu yapması lazım.umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:59Konuşacak argümanınız olmayınca gülersiniz tabii, gülmek için aynaları tavsiye ederim. Gm' lerle uğraştığınız kadar malum firmayı cimere şikayet etseniz bu sorunlar 10 kere çözülmüştü. Fakat işbilmez olduğunuz kadar izgüzarsınızda.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 11:36Sana sadece gülüyorum..umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:28 Eski oyun yöneticileri gönüllü değildi, dev'leri vardı, kaynak sağlayıcıları vardı. Oyunda en ufak problem olduğunda anında çözülüyordu, bu sebeple o yöneticiler de oyuna daha çok katkı verebiliyorlardı. Şuan gönüllü destek takımında ki yöneticiler en başta gönüllü, ek olarak bi ton muhabbetle uğraşıyorlar. Önceden kızıyordum onlara, artık kızmıyorum. Kimse babasının hayrına şu oyunla ilgilenmeyen kaynak sahibinin olduğu ortamda bu kadar ilgilenip üstüne bide her gün onlarca kişiden hakaret almak için bişeyler yapmaz. Üstelik bu hakaret edenlerin bir çoğu gerçekten haksızken. Oyunun kritik hatasından yararlanıp, (doğrudan veya dolaylı olması farketmez) ceza yedikten sonra her gün yöneticilere sövüp sayan onlarca konu görüyoruz. AhiEvran en sonunda geçen gün bir konuya forumdan cevap vermiş ve öyle böyle de değil oturtmuş gediğine lafı. Bazen oyunun hırsına fazla kapılıp onların da insan olduğunu unutabiliyoruz. Siz bazıları diye bahsettiğiniz kişileri hatırlamasanız da olur ama hakka hakkını verip adaletli davranan birileri elbette çıkacaktır. Oyunun hiç bir aşamasında bu kadar zorlukla baş etmeye çalışan, üstelik hiç bir getiri olmadan bunu yapan ve üstüne üstük tonlarca hakarete maruz kalan yönetici topluluğu olmamıştır. Yöneticilere de sesleniyorum, fazla tevazü vasat adamdan nasihat dinletir.![]()
![]()
Evet maalesef bir haberim haklısın. bu oyun sayesinde oyun geliştirmeye başladım şu an üniversitede bu alan üzerine okuyorum. mobil oyun geliştiriyorum kod falan nedir anlamam pek. bu konuda pek fikrim yok haklısın tecrübesizimdir oyunlar konusundaumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:10Sevgili dostum sizinle tartışmak veya haklı olmak gibi bir niyetim yok. Gönüllü destek takımının yapabilecekleri kısıtlı. Beklentiniz daha fazla insan banlanmasıyla gönüllü destek takımının genişletilmesi doğru fikir. Fakat oyun sunucusu, kod, maaliyet tarzı işlerden bi haber olduğunuzu görüyorum. Oyunun geri sarması gönüllü destek takımının müdahale edebileceği bir konu değil. 1 milyon kişi de koysanız oraya bişey değişmeyecek. Benim de oyuncu olduğumu unutuyorsunuz cevap verirken sanırım, farklı tarafta değiliz.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:04Madem bu gönüllü ekip yeterince destek sağlayamıyor oyuna gönüllü ekibi genişletmek gibi bir çözüme gitseler veya oyunda daha aktif oyunculardan seçimler yapılsa mesela. sorunları üst makamlara taşımadan önce kendi içinde çözmen lazım. kendi içinde çözmeyi denemeden üst makama taşırsan, üst makamın umrunda olmazsın. çözüm üretmeye çalışmadan hemen oraya gidin buraya gidin demekte kolay. sonuçta para veriyoruz bu oyuna sunucuya para vermeyen giremez oldu farkındaysan. önce var olan ekibin bunu yapması lazım.umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:59Konuşacak argümanınız olmayınca gülersiniz tabii, gülmek için aynaları tavsiye ederim. Gm' lerle uğraştığınız kadar malum firmayı cimere şikayet etseniz bu sorunlar 10 kere çözülmüştü. Fakat işbilmez olduğunuz kadar izgüzarsınızda.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 11:36Sana sadece gülüyorum..umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:28 Eski oyun yöneticileri gönüllü değildi, dev'leri vardı, kaynak sağlayıcıları vardı. Oyunda en ufak problem olduğunda anında çözülüyordu, bu sebeple o yöneticiler de oyuna daha çok katkı verebiliyorlardı. Şuan gönüllü destek takımında ki yöneticiler en başta gönüllü, ek olarak bi ton muhabbetle uğraşıyorlar. Önceden kızıyordum onlara, artık kızmıyorum. Kimse babasının hayrına şu oyunla ilgilenmeyen kaynak sahibinin olduğu ortamda bu kadar ilgilenip üstüne bide her gün onlarca kişiden hakaret almak için bişeyler yapmaz. Üstelik bu hakaret edenlerin bir çoğu gerçekten haksızken. Oyunun kritik hatasından yararlanıp, (doğrudan veya dolaylı olması farketmez) ceza yedikten sonra her gün yöneticilere sövüp sayan onlarca konu görüyoruz. AhiEvran en sonunda geçen gün bir konuya forumdan cevap vermiş ve öyle böyle de değil oturtmuş gediğine lafı. Bazen oyunun hırsına fazla kapılıp onların da insan olduğunu unutabiliyoruz. Siz bazıları diye bahsettiğiniz kişileri hatırlamasanız da olur ama hakka hakkını verip adaletli davranan birileri elbette çıkacaktır. Oyunun hiç bir aşamasında bu kadar zorlukla baş etmeye çalışan, üstelik hiç bir getiri olmadan bunu yapan ve üstüne üstük tonlarca hakarete maruz kalan yönetici topluluğu olmamıştır. Yöneticilere de sesleniyorum, fazla tevazü vasat adamdan nasihat dinletir.![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- İri Fare Avcısı
Geri sarmaların, gönüllü destek takımının yapabilceği bi iş olmadığını da öğretmişlerdir umarım. Keza bunları bilmeden bu iş hakkında eğitim alıyorsan, parana ve vaktine yazık. Etkinlik vs konusunda bişeyler desen anlayacağım da, gerçekten gülünç duruma düşüyorsun artık.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:12Evet maalesef bir haberim haklısın. bu oyun sayesinde oyun geliştirmeye başladım şu an üniversitede bu alan üzerine okuyorum. mobil oyun geliştiriyorum kod falan nedir anlamam pek. bu konuda pek fikrim yok haklısın tecrübesizimdir oyunlar konusundaumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:10Sevgili dostum sizinle tartışmak veya haklı olmak gibi bir niyetim yok. Gönüllü destek takımının yapabilecekleri kısıtlı. Beklentiniz daha fazla insan banlanmasıyla gönüllü destek takımının genişletilmesi doğru fikir. Fakat oyun sunucusu, kod, maaliyet tarzı işlerden bi haber olduğunuzu görüyorum. Oyunun geri sarması gönüllü destek takımının müdahale edebileceği bir konu değil. 1 milyon kişi de koysanız oraya bişey değişmeyecek. Benim de oyuncu olduğumu unutuyorsunuz cevap verirken sanırım, farklı tarafta değiliz.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:04Madem bu gönüllü ekip yeterince destek sağlayamıyor oyuna gönüllü ekibi genişletmek gibi bir çözüme gitseler veya oyunda daha aktif oyunculardan seçimler yapılsa mesela. sorunları üst makamlara taşımadan önce kendi içinde çözmen lazım. kendi içinde çözmeyi denemeden üst makama taşırsan, üst makamın umrunda olmazsın. çözüm üretmeye çalışmadan hemen oraya gidin buraya gidin demekte kolay. sonuçta para veriyoruz bu oyuna sunucuya para vermeyen giremez oldu farkındaysan. önce var olan ekibin bunu yapması lazım.umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:59Konuşacak argümanınız olmayınca gülersiniz tabii, gülmek için aynaları tavsiye ederim. Gm' lerle uğraştığınız kadar malum firmayı cimere şikayet etseniz bu sorunlar 10 kere çözülmüştü. Fakat işbilmez olduğunuz kadar izgüzarsınızda.![]()
![]()
![]()
Tamamumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:16Geri sarmaların, gönüllü destek takımının yapabilceği bi iş olmadığını da öğretmişlerdir umarım. Keza bunları bilmeden bu iş hakkında eğitim alıyorsan, parana ve vaktine yazık. Etkinlik vs konusunda bişeyler desen anlayacağım da, gerçekten gülünç duruma düşüyorsun artık.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:12Evet maalesef bir haberim haklısın. bu oyun sayesinde oyun geliştirmeye başladım şu an üniversitede bu alan üzerine okuyorum. mobil oyun geliştiriyorum kod falan nedir anlamam pek. bu konuda pek fikrim yok haklısın tecrübesizimdir oyunlar konusundaumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:10Sevgili dostum sizinle tartışmak veya haklı olmak gibi bir niyetim yok. Gönüllü destek takımının yapabilecekleri kısıtlı. Beklentiniz daha fazla insan banlanmasıyla gönüllü destek takımının genişletilmesi doğru fikir. Fakat oyun sunucusu, kod, maaliyet tarzı işlerden bi haber olduğunuzu görüyorum. Oyunun geri sarması gönüllü destek takımının müdahale edebileceği bir konu değil. 1 milyon kişi de koysanız oraya bişey değişmeyecek. Benim de oyuncu olduğumu unutuyorsunuz cevap verirken sanırım, farklı tarafta değiliz.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:04Madem bu gönüllü ekip yeterince destek sağlayamıyor oyuna gönüllü ekibi genişletmek gibi bir çözüme gitseler veya oyunda daha aktif oyunculardan seçimler yapılsa mesela. sorunları üst makamlara taşımadan önce kendi içinde çözmen lazım. kendi içinde çözmeyi denemeden üst makama taşırsan, üst makamın umrunda olmazsın. çözüm üretmeye çalışmadan hemen oraya gidin buraya gidin demekte kolay. sonuçta para veriyoruz bu oyuna sunucuya para vermeyen giremez oldu farkındaysan. önce var olan ekibin bunu yapması lazım.umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:59
Konuşacak argümanınız olmayınca gülersiniz tabii, gülmek için aynaları tavsiye ederim. Gm' lerle uğraştığınız kadar malum firmayı cimere şikayet etseniz bu sorunlar 10 kere çözülmüştü. Fakat işbilmez olduğunuz kadar izgüzarsınızda.![]()
![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- İri Fare Avcısı
Gerçekten "sana" verdiğim cevaplara, harcadığım vakte yazık. Hem bencilsin, hem cahil. Şikayet etmekten başka bir şey öğrenmemişsiniz, daha tanımadığınız insanlara nasıl hitab etmeniz gerektiğini bile bilmiyorsunuz. Çıkartın cebinizden bi 10 bin tl koyunda düzeltelim oyunu. Ha diceksin zaten para veriyoruz, o zaman benim dediğime geleceksin, git kaynak sağlayıcıya şikayet et para veriyoruz diye. Sanki bu paralar Gm'nin cebine giriyor. Gerçekten düşünmek bu kadar zor geliyor olmamalı.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:19Tamamumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:16Geri sarmaların, gönüllü destek takımının yapabilceği bi iş olmadığını da öğretmişlerdir umarım. Keza bunları bilmeden bu iş hakkında eğitim alıyorsan, parana ve vaktine yazık. Etkinlik vs konusunda bişeyler desen anlayacağım da, gerçekten gülünç duruma düşüyorsun artık.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:12Evet maalesef bir haberim haklısın. bu oyun sayesinde oyun geliştirmeye başladım şu an üniversitede bu alan üzerine okuyorum. mobil oyun geliştiriyorum kod falan nedir anlamam pek. bu konuda pek fikrim yok haklısın tecrübesizimdir oyunlar konusundaumutiraker yazdı: ↑29 May 2020 12:10Sevgili dostum sizinle tartışmak veya haklı olmak gibi bir niyetim yok. Gönüllü destek takımının yapabilecekleri kısıtlı. Beklentiniz daha fazla insan banlanmasıyla gönüllü destek takımının genişletilmesi doğru fikir. Fakat oyun sunucusu, kod, maaliyet tarzı işlerden bi haber olduğunuzu görüyorum. Oyunun geri sarması gönüllü destek takımının müdahale edebileceği bir konu değil. 1 milyon kişi de koysanız oraya bişey değişmeyecek. Benim de oyuncu olduğumu unutuyorsunuz cevap verirken sanırım, farklı tarafta değiliz.faysbok yazdı: ↑29 May 2020 12:04
Madem bu gönüllü ekip yeterince destek sağlayamıyor oyuna gönüllü ekibi genişletmek gibi bir çözüme gitseler veya oyunda daha aktif oyunculardan seçimler yapılsa mesela. sorunları üst makamlara taşımadan önce kendi içinde çözmen lazım. kendi içinde çözmeyi denemeden üst makama taşırsan, üst makamın umrunda olmazsın. çözüm üretmeye çalışmadan hemen oraya gidin buraya gidin demekte kolay. sonuçta para veriyoruz bu oyuna sunucuya para vermeyen giremez oldu farkındaysan. önce var olan ekibin bunu yapması lazım.![]()
![]()
![]()
![]()