Bana kp açı diyenler içeri :D (Çılgıntürkşirine)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Bana kp açı diyenler içeri :D (Çılgıntürkşirine)

Mesaj gönderen Melankolik »

Resim

Kimseyi klan parası kazanmak için kesmem zaten ben bir kp kasışta 20bin kasıyorum.
Yani sizi kestiğimde gelen 3-5 kp ile kp biriktirip gözlük alacak biri değilim :)
Sadece kp açlarını ve düşman lonca olarak bellediğim kişilerin charlarını keserim.
19 da olsa 49 da olsa farketmez.
Selametle...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Bana kp açı diyenler içeri :D (Çılgıntürkşirine)

Mesaj gönderen buse24buse »

Arkadaşım Öncelıkle halısın ama Biz sizi kesınce Kp acı dıyosunuz Siz bizi kesınce Klanlarımış düşman katlanamıosan gırme klana dıyosunuz Bunu bana Bi açıklarmısın ? biz kesınce kp acı oluoz Sız kesınce Hemen klanlarmı düşman oluo Şunuda Sölım Düşman oldumdan deıl Merak ettımden Sizin klandan sadece mecx sevmem bide loncasız olan Kp susamış itlerı Geri klanlar Kardiş sayılır

Viktoriaxbuse Facexprensesx Facexbusex
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xJokerx24 »

buse24buse yazdı:Arkadaşım Öncelıkle halısın ama Biz sizi kesınce Kp acı dıyosunuz Siz bizi kesınce Klanlarımış düşman katlanamıosan gırme klana dıyosunuz Bunu bana Bi açıklarmısın ? biz kesınce kp acı oluoz Sız kesınce Hemen klanlarmı düşman oluo Şunuda Sölım Düşman oldumdan deıl Merak ettımden Sizin klandan sadece mecx sevmem bide loncasız olan Kp susamış itlerı Geri klanlar Kardiş sayılır

Ben bu kızın zekaSına hayranım ya.. :mrgreen:
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oceans »

ÇILGINTÜRK ÖNCELİKLE SEN BİR ŞEREFSİZSİN BUNU KABUL ET ETMESENZE ZATEN BİLMEYEN YOK.ULAN #@!? BİZ KLANA GİRİYORSAK SAVASMAK İÇİNMİ GİRİYOZ.DİGER ARKADASIM LODOS GRUP OLMAK İÇİN GİRDİM.DURDUR YERE UYUZ İT GİBİ ORTALIKTA GEZİYORSUN SONRA ONUNE GELENE DALIYORSUN.DUN AKSAM 2 3 TANE CAPULCUYU ALMISIN ORTALIKTA LODOS ARIYORUZ DİYE GECİNİYORSUN.OLM SİZİN ALAYINIZ CAPULCU GELEN GİDEN KODU !!!
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Sirreal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sirreal »

Melankolik yazdı:Resim

Kimseyi klan parası kazanmak için kesmem zaten ben bir kp kasışta 20bin kasıyorum.
Yani sizi kestiğimde gelen 3-5 kp ile kp biriktirip gözlük alacak biri değilim :)
Sadece kp açlarını ve düşman lonca olarak bellediğim kişilerin charlarını keserim.
19 da olsa 49 da olsa farketmez.
Selametle...
bnce çoluk cocuk için konu acmaya değmez kardeş boşver :)
Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

buse24buse yazdı:Arkadaşım Öncelıkle halısın ama Biz sizi kesınce Kp acı dıyosunuz Siz bizi kesınce Klanlarımış düşman katlanamıosan gırme klana dıyosunuz Bunu bana Bi açıklarmısın ? biz kesınce kp acı oluoz Sız kesınce Hemen klanlarmı düşman oluo Şunuda Sölım Düşman oldumdan deıl Merak ettımden Sizin klandan sadece mecx sevmem bide loncasız olan Kp susamış itlerı Geri klanlar Kardiş sayılır

boşver takma buse görmüonmu herkes dostu olan kişiden belli edior kendinin ne olduğunu :D ne demişler bana arkadaşını söle sana kim olğunu söyliyim
Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

Kimine kralız kimine göre yalanız boşver takma buse herkes bilir biz adamına göreadamız ;)
Resim
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

Joker Senle istersen Bi zeka testıne gırelım sen A b C örenırken Ben cumle kuruodum SEn anne baba dıyemezken Ben anne ben okula gıdıom dıyodum Laf salatası etme yol al 1000 yalancı dostum olacana 1 tane hakıkatlı dostum olsun bana yeter çömez

Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

Kapak olmuş xD
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xJokerx24 »

buse24buse yazdı:Joker Senle istersen Bi zeka testıne gırelım sen A b C örenırken Ben cumle kuruodum SEn anne baba dıyemezken Ben anne ben okula gıdıom dıyodum Laf salatası etme yol al 1000 yalancı dostum olacana 1 tane hakıkatlı dostum olsun bana yeter çömez

Haha KopaRdı qene weLet beni.. :lol:

Sana sadece şu kritik soRuyu soruyorum :arrow: :arrow: :arrow: Sunucuda kaç qünLük adamsn onu söLede sunucu anLasın kimin çömez oLduqunu??? ;)

Çapınız yetmiyo kawrayamıyonuz qücünüz yetmiyo kaLdıramıyonuz.. Ben İKV ye basLarken siz okuLda aLiyi atLara baktırıyodunuz.. ;) :lol: :lol:

Buse usLubumu bozmayayım dicem ama sen bunu hak ettin.. :) qeL emziqini aqzına wereym sus.. :D bak aqzını kapatıcak sey önümde.. :) 8-)

Sanırım bu yetti sana fazLasıyLa ;) Facexface maLı sana qeLnce sen benm ufakLqın biLe muhattabı oLamassın Düşün artık kim eziq :lol:
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön