Türk yapımı mmorpg

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Türk yapımı mmorpg

Mesaj gönderen saglam »

Kurallarda başka bir oyundan bahsetmek ya da onları eleştirmekle alakalı bir şey var mı bilmiyorum ama bodoslama gireceğim konuya:
Bugün bir video gördüm [Düzenlendi]
Videoda dikkat ederseniz [Düzenlendi] falan yazmışlar :D
Türk yapımı mmorpg vay canına falan diye millet seviniyor.
Aşırı irite oldum ya hem İKV'nin bilinmemesine hem de İKV'nin kalitesine yaklaşamamasına.
Abuk sabuk her yerde gördüğümüz gavur mitolojisi, gavur oyunlarındaki gibi parlak parlak anime gibi giyinen karakterler... Vallahi ne desem bilemiyorum, durduk yere sinirlendim.
Ya hu oyun yapımcısı olmuşsun piyasayla alakan yok ne demek Türkiye'de ilk ya?
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
komkom14
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Türk yapımı mmorpg

Mesaj gönderen komkom14 »

Unreal Engine 4 motoruyla hazırlanmış ilk yerli MMORPG oyunu sunmayı hedefliyoruz.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Gerçekten ben de sinirlendim. Yorumlara baktım da kimse de yazmamış,ilk yerli mmoarpg İKV diye,ilginç kimsenin haberi yok herhalde.
Kullanıcı avatarı
MAJESTE
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MAJESTE »

Kelime oyunu yapıyorlar.
Resim

KO kopyası oyun. Yayın hayatına girmeden veya NTTgame'in açacağı dava ile proje son bulur :) Ayrıca unreal engine 4 ile alakası olmayan bir fragman yayınlamışlar. Geliştirici şirket olan [Düzenlendi]bir internet sitesi bile yok. Daha doğrusu var fakat içeriği yok. Çok yakında yazıyor.

Yıl olmuş 2020 mmorpg yapmaya çalışarak zaten golü yemişler. Şimdi NTTgame düşünsün.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

[Düzenlendi] denilen oyundan bahsediyorsan konu dışı bölümünde oyunu yapan adamın konusu var.
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Bahsedilen oyun[Düzenlendi].Bu devirde çıkması tam bir fiyasko olacağını düşündüğüm oyun.[Düzenlendi]Online'ın daha gelişmiş grafikleriyle piyasaya sürülmüş hali olacak.Oyunu savunan [Düzenlendi]düşmanı ve onlara cephe olan [Düzenlendi]sevdalıları var bide oyunun TÜRKİYEDE İLK diye bağırdıkları yalanları :D
En son AhiEvran tarafından 28 May 2020 21:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik düzenlendi
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Lan hangi oyun bu ikv ye kafa tutuyor niye kaldiriyor ahievran müstadım. sen kimsin ya ikvye kafa tutuyon nerul bi ayar ver şunlara
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

ManTheBoundaries yazdı: 28 May 2020 21:15 Lan hangi oyun bu ikv ye kafa tutuyor niye kaldiriyor ahievran müstadım. sen kimsin ya ikvye kafa tutuyon nerul bi ayar ver şunlara
Sadece o oyun değil, başka bir oyun ismini yazınca hemen müdahale ediyorlar.
Kullanıcı avatarı
FrenzyTR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen FrenzyTR »

Konuda bahsedilen oyunun konu dışı bölümündeki bizim oyunumuzla bir ilgisi yok arkadaşlar. Bahsettiğiniz oyun hakkında takibimiz de devam ediyor fakat oyunun şişirilmiş bir oyun olduğu düşüncesinden kendimi alamıyorum. Şöyle ki çok ünlü olan malum oyunun tam anlamıyla çakması denilen bir içeriğe sahipken üstelik, piyasaya kelime oyunları yaparak ilk son oyun felan diye girmek bizce de ikv ye yapılan saygısızlık olmuştur. Yöneticilerin ise %5 kadar içerik yani assetlerin satın alındığını söylesede bu işin içinde biri olarak neredeyse en az %70 içeriğin hazır alındığını rahatça söyleyebilirim. Burada mesele hazır alınan içerikler de değil, burada mesele daha şimdiden yöneticilerin yalanlarla oyuncuların karşısına çıkmasıdır. Açıkçası nereden tutsan elinde kalıcak bir vaziyetteler. Özellikle 4 yıllık gelişim süresi + 15 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz lafını duyduktan sonra açıkçası biraz komiğime gitti. MMORPG oyun türü yapımı en zor oyun türlerinden olsa da bukadar hazır içeriğe sahip bir oyunu da yapmak o ekiple en fazla 1 sene olmalıydı. Yerli bir projeyi her zaman savunuyor olsam da bu sefer pek olamadım malesef. :relaxed:
Experienced Game Developer (Windows/Android/IOS) for 9 years.
MMORPG Projemiz.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

FrenzyTR yazdı: 28 May 2020 23:32 Konuda bahsedilen oyunun konu dışı bölümündeki bizim oyunumuzla bir ilgisi yok arkadaşlar. Bahsettiğiniz oyun hakkında takibimiz de devam ediyor fakat oyunun şişirilmiş bir oyun olduğu düşüncesinden kendimi alamıyorum. Şöyle ki çok ünlü olan malum oyunun tam anlamıyla çakması denilen bir içeriğe sahipken üstelik, piyasaya kelime oyunları yaparak ilk son oyun felan diye girmek bizce de ikv ye yapılan saygısızlık olmuştur. Yöneticilerin ise %5 kadar içerik yani assetlerin satın alındığını söylesede bu işin içinde biri olarak neredeyse en az %70 içeriğin hazır alındığını rahatça söyleyebilirim. Burada mesele hazır alınan içerikler de değil, burada mesele daha şimdiden yöneticilerin yalanlarla oyuncuların karşısına çıkmasıdır. Açıkçası nereden tutsan elinde kalıcak bir vaziyetteler. Özellikle 4 yıllık gelişim süresi + 15 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz lafını duyduktan sonra açıkçası biraz komiğime gitti. MMORPG oyun türü yapımı en zor oyun türlerinden olsa da bukadar hazır içeriğe sahip bir oyunu da yapmak o ekiple en fazla 1 sene olmalıydı. Yerli bir projeyi her zaman savunuyor olsam da bu sefer pek olamadım malesef. :relaxed:
Evet, harfiyen katılıyorum. Bu arada sizin oyunu da inceledim gayet güzel buldum, başarılar diliyorum. Okuduğum bölümü bırakıp tekrar üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah. Oyun meselesine benim de merakım var. Kabul ederseniz vakti gelince sizden bir şeyler öğrenmek isterim ve hatta öğrendiğimde yardımcı olmak... :)
Sahira

Stodig

drNOVALGİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön